Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Πώς γίνεται ο εφιάλτης που μας παρουσιάζουν να μην γίνεται αισθητός στην καθημερινότητα μας;

 

Κατά ένα περίεργο τρόπο εχουμε συνδέσει τον αέρα με την ελευθερία. Όταν κάποιος μας περιορίζει λέμε "με πνιγείς "!....

Μια αίσθηση πνιγμού είναι διάσπαρτη στην ατμόσφαιρα. Πού πήγε ο "αέρας" μας? Ποιός πραγματεύεται την ελευθερία μας στο όνομα μίας "πανδημίας"?

Ένα ψέμα για να στηθεί χρειάζεται στοιχεία αλήθειας. Αυτά είναι το περίβλημα, το μπαλόνι, που θα φουσκώσει για να πάρει τον χώρο της αλήθειας! 

Ο αέρας που μας λείπει έχει μπει στην φούσκα τής "πανδημίας". Μίας ασθένειας πού σαφέστατα υπάρχει , όχι όμως στην έκταση που θέλουν να μάς την παρουσιάσουν. 

Και πέραν τον "ειδικών" που επιβεβαιώνουν το αληθές τού "φονικού" ιού υπάρχει η καθημερινότητα και η λογική που συγκρούονται με το αφήγημα τους!

Πώς γίνεται ο εφιάλτης που μάς παρουσιάζουν να μην γίνεται αισθητός στην καθημερινότητα μας? 

Κάθε σενάριο "έκτακτης ανάγκης" στα χέρια των "πολιτικών" γίνεται απαλλοτρίωση κοινωνικών δικαιωμάτων που με αίμα και θυσίες κατακτήθηκαν. 

Και τωρα με εφαλτήριο την "νέα πανδημία" ήρθε η στιγμή τής Μεγάλης επανεκκίνησης. Τής τεχνητής αποδόμησης της κοινωνίας με σκοπό την δημιουργία μιας "κανονικότητας" που είναι το όνειρο της μικρής ελίτ που αιώνες μας εξουσιάζει. Μία παγκόσμια δικτατορία -φυλακή που οι κρατούμενοι δεν θα αντιστέκονται! Με όπλα τον φόβο που διά τής πλύσης εγκεφάλου θα δημιουργήσουν στους φυλακισμένους-ελεύθερους μετανθρωπους. Τούς ανθρώπους -μηχανές που θα είναι προγραμματισμένοι να μην αντιδρούν αλλιώς θα "βγαίνουν" από την πρίζα του κυκλώματος που θα έχει αντικαταστήσει την κοινωνία. Η online κοινωνία τού μέλλοντος που οι "άνθρωποι" θα είναι ζωντανοί υπολογιστές, χωρίς ιδέες χωρίς συναισθήματα. 

Αυτό κάποιοι το βάφτισαν "αναβάθμιση" του ανθρώπου! 

Λέγεται ότι όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός χαμογελά. Άραγε τι θα κάνει ο Θεός στα σχέδια αυτών τον λίγων που οραματίστηκαν αυτόν τον εφιάλτη για την ανθρωπότητα? 

Όσο υπάρχουν Άνθρωποι που τούς βλέπει ο Θεός και χαμογελάει αυτά τα σχέδια δεν θα πετύχουν! Τα καυτά του δάκρυα για την ανθρωπότητα θα διαλύσουν τα σχέδια αυτά, και μέσα στον κατακλυσμό τους η "νέα κιβωτός του Ανθρώπου" θα οδηγηθεί σε "Όρος υψηλό" για να κτίσει μία Νέα πραγματικότητα άξια για τον Άνθρωπό. Άξια για το "Παιδί του Θεού".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...