Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Ελάτε να τα βάλουμε κάτω, να τα κάνουμε φύλλο και φτερό...

 

Εμβρόντητο το κοινοβούλιο και η ελληνική κοινωνία άκουσε αυτή την πολιτική caricatura από του βήματος να λέει ότι οι μάσκες και το lockdown θα συνεχιστούν και μετά τον... εμβολιασμό, μέχρι το 2022 και βάλε. 

Το μοχθηρό αυτό ζώο βγάζει πλέον απροκάλυπτα σαδιστικη χαρακτηροδομη. Έμμεσα εκβιάζει τους "Έλληνες" να εμβολιαστούν, αν θέλουν να υπαρξουν, έστω ως μαρκαρισμένα γελάδια.

Το πολιτικό επαρμα της φλεγμονωδους εξεργασιας που βοζιώνει (υποβοσκει) στο σώμα του μικροαστικου αρχοντοχωριατισμου του "πολιτικού εκσυγχρονισμου" κακοφορμισε τόσο που σκοτώνει τον ξενιστή του.

Το άλλο, το υποπροϊόν της βιοπολιτικης τερατογενεσης που ακούει στο όνομα Παγωνη, βγήκε και είπε με αδιανόητο μίσος ότι ούτε το Πάσχα θα πάτε στα χωριά σας και καλοκαίρι με μάσκες και περιοριστικά μέτρα.

Τετελεσται αγαπητοί μου.
Οι άνθρωποι είναι φονιάδες.

Και όποιος δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει είτε για τα οφιτσια του είτε γιατί δεσμεύτηκε στη μαλακια του, ειλικρινά λυπάμαι. Ούτε να τον μισώ πια δεν μπορώ. Το επόμενο θα είναι να χαίρομαι για σας.

Θα σας το πω ξεκάθαρα, το covid phenomenon είναι απάτη! 

Προσέξτε! Απάτη! 

Ελάτε να τα βάλουμε κάτω, να τα κάνουμε φύλλο και φτερό, με κοινό νου, αλλά και με τα όπλα της πιο εξελιγμένης επιστημολογιας. Δεν είναι πρόκληση είναι πρόσκληση και κραυγή.

Απάτη! 

Ξυπνήστε! Αρκεί και μόνο η αφύπνιση για να φύγει ο εφιάλτης...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...