Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

TA LOCKDOWN «ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΟΥΝ»… ΑΛΛΑ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ 10.000 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. BILL GATES Ο “ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ.ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ – ΜΑΣΚΕΣ – ΣΧΟΛΕΙΑ –


Οι ηγέτες του «θαυμαστού νέου κόσμου» φροντίζουν να καλυφθεί πολλαπλασιαστικά το κενό, καθιστώντας υποχρεωτικό τον....
μαζικό εμβολιασμό όλου του πληθυσμού ανεξαρτήτως ηλικίας: 7,7 δισεκατομμύρια κάτοικοι θα υποστούν μια «λοβοτομή» με ένα fake-«εμβόλιο» συνθετικού γενετικού υλικού (mRNA) που δεν έχει καμιά σχέση με τα εμβόλια που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.
Σε σύγκριση με τις σύγχρονες μορφές παρέμβασης στην ανθρώπινη φύση, οι Ναζί προβάλλουν σήμερα ως «ερασιτέχνες». Έχουν ξεπεραστεί από τον μεγαλομανή και μανιακό ευγονιστή Bill Gates και την φάρμα των δουλοπρεπών ανθρωποειδών που τον περιβάλλει. Η ναζιστική συμμορία διέθετε πολλούς εξουσιοφρενείς και παράφρονες «επιστήμονες» της συνομοταξίας του Γιόζεφ Μέγκελε. Η συμμορία του Bill Gates, έχει στην υπηρεσία της ένα πλήθος, επίσης εξουσιοφρενών «επιστημόνων»-Ειδικών του Τίποτα (πλην της προθυμίας τους να εξαγοραστούν) και είναι εξοπλισμένη με μια τεχνολογία ασύλληπτων δυνατοτήτων.
Το επιστημονικό –και βιομηχανικά οργανωμένο– έγκλημα του ναζιστικού καθεστώτος του 20ου αιώνα μετεξελίχθηκε στο υπερ-επιστημονικό έγκλημα κατά την εποχή της πληροφορικής, του διαδικτύου, της τεχνητής νοημοσύνης και της γενετικής κοπτο-ραπτικής (πεδίο δόξης λαμπρό για κάθε επίδοξο σύγχρονο Φρανκεστάιν), το οποίο προβάλει απειλητικά στο παρόν μας την τερατώδη εικόνα ενός αναδυόμενου Ολοκληρωτικού Θεραπευτικού Κράτους.



Γράφει ο Κλεάνθης Γρίβας.Ένα μαζικό έγκλημα εκ προμελέτης υπό την αιγίδα του «Χίτλερ του 21ου αιώνα» BILL GATES, ο οποίος υπέταξε την παγκόσμια αντιμετώπιση ενός συνήθους ιού στη δική του βιο-πολιτική ατζέντα, μέσω της μαζικής «εξαγοράς συνειδήσεων» εκείνων που είναι πάντα πρόθυμοι να εξαγοραστούν.
«Όποιος σήμερα θέλει να πολεμήσει την ψευτιά και την αμάθεια και να γράφει την αλήθεια έχει να ξεπεράσει το λιγότερο πέντε δυσκολίες.
Πρέπει να έχει:
Το θάρρος να γράφει την αλήθεια, παρόλο που παντού την καταπνίγουν.
Την εξυπνάδα να την αναγνωρίζει, παρόλο που παντού την επικαλύπτουν.
Την τέχνη να την κάνει ευκολομεταχείριστη σαν όπλο.
Την κρίση να διαλέξει εκείνους που στα χέρια τους η αλήθεια θα αποχτήσει δύναμη.
Την πονηριά να τη διαδώσει ανάμεσά τους.
Αυτές οι δυσκολίες είναι μεγάλες για εκείνους που γράφουν κάτω από το φασισμό, υπάρχουν όμως και για εκείνους που κυνηγήθηκαν ή αναγκάστηκαν να φύγουν [από τις φασιστικές χώρες] αλλά ακόμα και για όσους γράφουν στις χώρες της αστικής ελευθερίας».
Μπέρτολτ Μπρέχτ, 
Πέντε δυσκολίες για να γράφει κανείς την αλήθεια.
Ήρθε η ώρα να απορρίψουμε την εξουσιαστικά επιβαλλόμενη πλύση του εγκεφάλου και να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε τους όρους και τις έννοιες με το σημαντικό περιεχόμενό τους, σε πείσμα των εξωνημένων εταιρικών Μέσων Μαζικής Αποβλάκωσης και Κατατρομοκράτησης, που για λόγους ιδιοτέλειας μάς βομβαρδίζουν αδιάκοπα με τις κυβερνητικές «αφηγήσεις» για τον κορωναϊό.
1. TA LOCKDOWN «ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΟΥΝ»
ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ LOCKDOWN
ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ την «πρόβλεψη» που διατύπωσε σε μια κρίση μεγαλομανίας ο Neil Ferguson του Imperial College του Λονδίνου, μια ψυχοπαθητική προσωπικότητα που, ως σύγχρονος Φρανκεστάιν της αλγοριθμικής αλχημείας και των μαθηματικών «μοντέλων», αποφάνθηκε ότι «ο κορωναϊός θα προκαλούσε 250 εκατομμύρια θανάτους», ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΠΟΥ, ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα, Διεθνής Οργανισμός Εμπορίου, ΟΗΕ, κ.α.) έβαλαν σε εφαρμογή την πολυεπίπεδη «επιχείρηση κορωναϊός» εναντίον των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, με τη συνεργασία της ηγεσίας της εγκληματικής ιατρικής συντεχνίας και των τεράτων της γενετικής κοπτο-ραπτικής, υπό την υψηλή εποπτεία του «Πολιτικού Γραφείου» μιας παγκοσμιοποιημένης χρηματοπιστωτικής και επιχειρηματικής «αλήτ» στο οποίο συμμετέχουν πρωταγωνιστικά οι κυρίαρχοι του διαδικτύου: Bill Gates της Microsoft, Mark Zuckerberg του Facebook, Instagram, Jeffrey Bezos της Amazon, Lawrence Edward Page και Sergey Brin της Google.
• Το πρώτο έγκλημά τους, αφορά την εντελώς παρανοϊκή επιβολή της νέκρωσης της κοινωνίας και της οικονομίας.
Όταν ένας πολίτης επιχειρεί να σβήσει μια φωτιά σε ένα διαμέρισμα κατεδαφίζοντας ολόκληρη την πολυκατοικία ή χρησιμοποιώντας βενζίνη αντί για νερό, συλλαμβάνεται πάραυτα από την αστυνομία και υφίσταται τις «προβλεπόμενες» ποινικές ή/και ψυχιατρικές κυρώσεις. 
Όταν όμως, κάνουν κάτι παρόμοιο οι κυβερνήσεις, οι εντεταλμένοι διαχειριστές της συμβατικής «ιατρικής» και η παγκοσμιοποιημένη επιχειρηματική «αλήτ», αυτο-προβάλλονται ως «ορθολογικοί» διαχειριστές μιας «κατάστασης ανάγκης».
• Το δεύτερο έγκλημα αφορά την σκόπιμη «εξαέρωση» ενός πολύ μεγάλου αριθμού ηλικιωμένων ασθενών, με την κραυγαλέα παράλογη απόφαση για τη μαζική αποστολή τους από τα νοσοκομεία στα γηροκομεία (Κέντρα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ασθενών, κατ’ ευφημισμό) στα οποία διαμένουν άτομα με σοβαρά και πολλαπλά, κατά κανόνα, υποκείμενα νοσήματα, με τη δικαιολογία ότι έτσι «θα απελευθερώνονταν κρεβάτια για την περίθαλψη του –εικαζόμενου– χειμάρρου των νεότερης ηλικίας ασθενών» που υποτίθεται ότι θα κατέκλυζαν και θα αποδιοργάνωναν τα συστήματα περίθαλψης. Πράγμα που δεν συνέβη ποτέ και πουθενά, αλλά προκάλεσε μια αναμενόμενη σημαντική αύξηση του αριθμού των θανάτων των ηλικιωμένων σ’ αυτά τα κέντρα.
Μόλις άρχισε να εφαρμόζεται η εξοντωτική fake-«επιχείρηση κορωναϊός», όλες σχεδόν οι κυβερνήσεις διακήρυσσαν ότι τα «lockdown» και η «κοινωνική αποστασιοποίηση» που επέβαλαν, είχαν σχεδιαστεί για «να προστατεύσουν τους ηλικιωμένους» και τις υπηρεσίες υγείας που σύντομα θα «κατέρρεαν».
Αλλά, δεν συνέβη ούτε το ένα ούτε το άλλο: Οι υπερήλικες ασθενείς στα Κέντρα Φροντίδας Ηλικιωμένων, κυριολεκτικώς,  αποδεκατίστηκαν μαζικά, ενώ τα συστήματα υγείας κάθε άλλο παρά κατέρρευσαν.
Συνεπώς, οι επίσημες «αιτιολογήσεις» όλων των κυβερνητικών και κρατικών αξιωματούχων και των «επιστημόνων» που τους περιβάλλουν δουλοπρεπώς (και με το αζημίωτο) για τα «lockdown» και την «κοινωνική αποστασιοποίηση» αποτελούσαν απλώς μια αισχρή προπαγάνδα που αποσκοπούσε όχι στην προστασία αλλά στην «κοινωνική συμμόρφωση» των πολιτών.
Π.Ο.Υ. – ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: ΣΤΟΧΟΣ Η «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ»
Αυτό άλλωστε παραδέχθηκε στις 5 Ιουνίου 2020, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αρρώστιας και Διαφθοράς (που κατ’ ευφημισμό αποκαλείται «Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας» – ΠΟΥ), σε «φιρμάνι»  του με τίτλο: Συμβουλές για τη χρήση μάσκας στο πλαίσιο του COVID-19, αποφαίνεται ότι:
«Η ευρεία χρήση μάσκας από υγιείς ανθρώπους στο περιβάλλον της κοινότητας δεν υποστηρίζεται ακόμη από υψηλής ποιότητας ή άμεσες επιστημονικές αποδείξεις. Υπάρχουν πιθανά οφέλη και βλάβες που πρέπει να ληφθούν υπόψη… η χρήση μάσκας από μόνη της δεν αρκεί για να παρέχει ένα ικανοποιητικό επίπεδο προστασίας».
[Αλλά, οι  άνθρωποι θα πρέπει να φορούν μάσκα για τους εξής μη-ιατρικούς λόγους:]
«Τα πιθανά πλεονεκτήματα της χρήσης μάσκας από υγιείς ανθρώπους στο ευρύ κοινό:
• Μειώνεται ο δυνητικός στιγματισμός των ατόμων που φορούν μάσκες για να αποτρέψουν τη μόλυνση άλλων ατόμων (έλεγχος πηγής) ή ατόμων που φροντίζουν ασθενείς με COVID-19 σε μη κλινικά περιβάλλοντα.
 Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ότι μπορούν να παίξουν ρόλο στη διακοπή της εξάπλωσης του ιού.
• Υπενθυμίζει στους ανθρώπους να συμμορφώνονται με άλλα μέτρα (π.χ., υγιεινή χεριών, να μην αγγίζουν τη μύτη και το στόμα, κ.λπ.). Ωστόσο, αυτό μπορεί επίσης να έχει το αντίστροφο αποτέλεσμα. (!!!)
 Προσφέρει πιθανά κοινωνικά και οικονομικά οφέλη: Εν μέσω της παγκόσμιας έλλειψης χειρουργικών μασκών και ΜΑΠ, η ενθάρρυνση του κοινού να δημιουργήσει τις δικές του μάσκες υφάσματος μπορεί να προωθήσει την ατομική επιχείρηση και την κοινοτική ολοκλήρωση.
• Επιπλέον, η παραγωγή μη-ιατρικών μασκών μπορεί να προσφέρει πηγή εισοδήματος για όσους είναι σε θέση να κατασκευάσουν μάσκες εντός των κοινοτήτων τους…»
Για όσους δεν είναι δέσμιοι του προσωπικού τους συμφέροντος και της έλλειψης κάθε ηθικού ενδοιασμού, από την αρχή ήταν ξεκάθαρο ότι ο κορωναϊός δεν θα αποτελούσε μεγαλύτερη απειλή από έναν τυπικό ιό της κοινής γρίπης. 
Παρόλα αυτά, γύρω απ’ αυτόν διαμορφώθηκε συστηματικά μια πολεμική ατμόσφαιρα που στόχευε στην καλλιέργεια μιας πανδημίας κατατρομοκράτησης, πανικού και φόβου, για να  που δικαιολογηθεί η –ιστορικά, πρωτοφανής– επιβολή της νέκρωσης της κοινωνίας και της οικονομίας, με τις άπειρες δυσμενείς επιπτώσεις της και στην κοινωνία και στην οικονομία.
Ποτέ μέχρι σήμερα, κανένας ιός γρίπης δεν οδήγησε ούτε σε νέκρωση της κοινωνίας και της οικονομίας, ούτε σε κατάρρευση των συστημάτων υγείας, πράγμα  που θα το έκανε εάν αντιμετωπίζονταν με «Lockdown» και μέτρα «κοινωνικής αποστασιοποίησης».
Η παραδοξότητα που ενυπάρχει στις ενέργειες των κυβερνήσεων να προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά σε ένα διαμέρισμα κατεδαφίζοντας ολόκληρη την πολυκατοικία ή χρησιμοποιώντας βενζίνη αντί για νερό, αποδεικνύει ότι υπήρχαν πολλοί άλλοι μη-ομολογημένοι λόγοι και σκοποί πίσω από την απόφαση τους να αντιμετωπίσουν τον «νέο» ιό με εκστρατείες στρατιωτικού τύπου, στην επιδίωξη των οποίων οι αξιωματούχοι της κατεστημένης ιατρικής συντεχνίας έπαιξαν ένα καθοριστικό ρόλο, θέτοντας την «επιστήμη» τους στην υπηρεσία της κάλυψης πολιτικών αποφάσεων.
Από την πρώτη στιγμή της εφαρμογής της fake-«Επιχείρησης Κορωναϊός», υποστήριξα ότι υπήρχαν μη-ομολογημένοι λόγοι για τους οποίους οι «μεγάλοι παίκτες» της διεθνούς σκηνής επέβαλαν την ύπαρξη ενός γνωστού ιού ως κεντρικό πρόβλημα της ατομικής και κοινωνικής ζωής παγκοσμίως και ως βασικό εργαλείο για την υπό αναδιάταξη γεωπολιτική ισορροπία που ανατράπηκε με την κατάρρευση του διπολικού συστήματος της περιόδου 1945-1990.
Δυστυχώς, επειδή η φύση και η εξουσία δεν ανέχονται τα κενά, η ανθρωπότητα θα υποστεί τις τραγικές συνέπειες της ανελέητης σύγκρουσης μεταξύ τόσο των δύο μεγάλων δυνάμεων (ΗΠΑ και Κίνα) που διεκδικούν τον ρόλο του «παγκόσμιου ρυθμιστή» στη νέα –υπό διαμόρφωση– γεωπολιτική ισορροπία (ρόλο που έπαιζαν οι ΗΠΑ μέχρι το 2000), όσο και μεταξύ των μεσαίων και μικρών δυνάμεων που η επιβίωσή τους εξαρτάται από τη θέση που θα καταφέρουν να πάρουν στη νέα αρχιτεκτονική της ισχύος.
[Βλ. Κλεάνθης Γρίβας, ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΙΣΟΝ ΑΠΟΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ (ΖΟΥΓΚλΑ 23-03-2020) https://www.zougla.gr/apopseis/article/to-zitima-den-ine-enas-koronaios—ala-mia-katarefsi
ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ
Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης: η συνηθισμένη εποχική γρίπη μπορεί να σκοτώνει «φυσιολογικά» κάθε χρόνο πάνω από 1 εκατομμύριο ανθρώπους παγκοσμίως
συνεχεια εδω

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ – ΜΑΣΚΕΣ – ΣΧΟΛΕΙΑ – ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΦΥΡΑ Κ.Α. (07-09-2020)





«Δὲν εἶναι βλασφημία ἡ χρήση μάσκας ἐντὸς τῶν ναῶν» τόνισε στοὺς πιστοὺς ὁ Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος.
Ἀπὸ τὸν πανηγυρίζοντα ναὸ Παναγίας τῆς Παντοβασίλισσας στὴ Ραφήνα, ὁ μητροπολίτης Μεσογαίας, ἀναφερόμενος στὸ θέμα τῶν μασκῶν καὶ τὴ χρήση τους μέσα στοὺς ναούς, ὑπογράμμισε ὅτι δὲν ὑπάρχει καμία βλασφημία.
«Ποιὰ βλασφημία; Μὲ τὸ νὰ κρίνουμε τὶς ἀποφάσεις ἀγριεύεται ἡ ψυχή μας. Ἡ ψυχή μας πρέπει νὰ εἰρηνεύσει καὶ ἂν χρειαστεῖ θὰ βάλουμε καὶ οἱ κληρικοὶ μάσκα.»…

orthodoxia
oΟι απαρχές του ολοκληρωτικού κράτους. (Shocking footage of a man being arrested standing up for his exemption rights not to wear a mask.)



ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΦΟΡΟΥΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΥΝ ΣΩΣΤΑ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;…
video
Αναρτήθηκε από /kentripotideas.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...