Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ένα μήνα πριν οργανώνανε οι Αφγανοί τον εμπρησμό της Λέσβου!

Εδώ και ένα μήνα οι Αφγανοί κατοικούντες στην Μόρια οργανώνανε το κάψιμο της δομής….
 
Στο διαδίκτυο υπάρχουν λογαριασμοί όπου οι διάλογοι των οποίων οδηγούνται στο έγκλημα που έγινε στην Λέσβο. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει η αστυνομία να προχωρήσει σε συλλήψεις καθώς τα άτομα που το οργανώνανε περαμένουν ενεργά και ιδιαίτερα δραστήρια στους λογαριασμούς που συνεχίζουν να διατηρούν. Οι διάλογοι μεταξύ των μελών είναι αποκαλυπτικοί για το σχέδιο δράσης τους και αν ήταν “σύμπτωση¨η διαδήλωση των ΜΚΟ στο Βερολίνο για την Μόρια παραμονές του εμπρησμού οι διάλογοι των μεταναστών δεν είναι.
Οι μετανάστες χρησιμοποιούν το διαδίκτυο ως μέσο οργάνωσης, ως μέσο επικοινωνίας και σχεδιασμού των ενεργειών τους. Ξεκάθαρα το υπουργείο Δημόσιας Τάξης θα πρέπει να επικεντρωθεί στον έλεγχο και στην παρακολούθηση λογαριασμών πολλών λογαριασμών που μπαίνουν “μπροστάρηδες” προκειμένου να ξεσηκώσουν και να στείλουν εντολές για το πως θα κινηθούν.
Το σίγουρο είναι ότι το χθεσινό ήταν ένα από τα επεισόδια του σήριαλ των μεταναστών που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και σίγουρα η πρόληψη και η πρόγνωση είναι προτιμότερο από την καταστολή και από τις καταστροφικές συνέπειες που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε από τις ενέργειες τους.
Δεν νοείται να υπάρχουν άνθρωποι που να συνεννοούνται δημόσια την καταστροφή της Μόριας και η ΕΥΠ να φτάνει στο νησί μαζί με τους πυροσβέστες.
σχόλιa : Όταν μια ιστοσελίδα ανακαλύπτει αυτό που έπρεπε να είχε ανακαλύψει η ΕΥΠ πριν τον εμπρησμό, τότε το μαγαζί πάει για διάλυση…


Eισαγγελέας υπάρχει σ’ αυτήν την έρμη τη χώρα για να φυλάνε τους εγκληματίες του κυνοβουλίου. Κάνουν την δουλειά τους άψογα.
Γι’ αυτό διορίστηκαν εξάλλου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...