Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Επείγουσες πρόσθετες πληροφορίες για το μέλλον σας! Bombshell αποδεικτικά στοιχεία ότι το Covid είναι ανθρώπινο DNA του χρωμοσώματος 8 - θέλουν να μας κάνουν διανοητικά καθυστερημένους και να δημιουργήσουν μια αυτοάνοση διαταραχή μέσα μας! Απαγορεύονται τα πρωτοποριακά βίντεο από το YouTube!



Αυτή η ανάρτηση έχει επεξεργαστεί με την προσθήκη του βίντεο του Anthony Patch παρακάτω.

ΕΠΕΙΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ | MAX IGAN...

Ο Max Igan προειδοποιεί την ανθρωπότητα εδώ και χρόνια για την επικείμενη ανάληψη των ανθρώπων στο κύριο πλαίσιο των τεχνοκρατών. Ήρθε η ώρα όχι μόνο να ξυπνήσουμε αλλά να σηκωθούμε. Μιλά για την έρευνα της Amandha Vollmer, το βίντεό της μεταφορτώνεται σε αυτό το κανάλι. Ειρήνησε φίλοι, έχουμε δουλειά να κάνουμε.
Η δοκιμή Covid-19 δοκιμάζει το Chromosome 8 που διέπει τη νοημοσύνη μας και το ανοσοποιητικό μας σύστημα και την αντίστασή μας στον καρκίνο. Το χρωμόσωμα 8 είναι ο ιός. Οι άνθρωποι είναι ο ιός. Το σχέδιο είναι να αφαιρέσετε το Chromosome 8 και να μετατρέψετε τον καθένα σε καθυστέρηση επηρεάζοντας τη νοημοσύνη μας και μετατρέποντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα στον εαυτό του δημιουργώντας μια αυτόματη διαταραχή του ανοσοποιητικού συστήματος. Τα εμβόλια Covid-19 θα χρησιμοποιηθούν επίσης για την αποστείρωση του πληθυσμού. Τα εμβόλια HPV έχουν ήδη αποδειχθεί ότι αποστειρώνουν αμερικανικά κορίτσια.

Η Ακολουθία Primer Test Coronavirus WHO βρίσκεται σε όλο το ανθρώπινο DNA (χρωμόσωμα 8)

Πρωτότυπα βίντεο, από το Del Bigtree's The Highwire (πριν το Them Tube διαγράψει το κανάλι του) και από το YumNaturals Emporium: https://youtu.be/5y1KzCKrZ3A Άρθρο: BOMBSHELL: WHO Coronavirus PCR Test Primer Sequence βρίσκεται στο All Human DNA https: // pieceofmindful.com/2020/04/06… Kary Mullis απόσπασμα σχετικά με τη δοκιμή PCR: http://www.virusmyth.org/aids/hiv/jlp… (αρχειοθετημένος σύνδεσμος: https://archive.is/onUc7 )
πηγή

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...