Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ – ΣΠΥΡΌΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΕΛ.ΑΣ & ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ , ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ,ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ.

Σε συνέχεια των καταγγελιών μου για τα γεγονότα στο Τυμπάκι από Λαθρομετάναστες ,προχώρησα σε νέα καταγγελία στο Εσωτερικών υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας ,για τον τρόπο που μετέβησαν και «προσλήφθησαν» για εργασία στο γνωστό τυποποιητήριο ,οι 260  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΕΣ ….

Συγκεκριμένα τα άτομα αυτά ,ήρθαν από χοτ σποτ της ενδοχώρας ,μέσω ΜΚΟ, και με συγκεκριμένες ομάδες , χωρίς να έχουν δουλέψει ποτέ σε παρόμοιες αγροτικές η τυποποιητικές εργασίες ,και με μόνο κριτήριο την εκμετάλλευση φθηνών εργατικών χεριών, και φυσικά ψευδείς βεβαιώσεις μονίμου κατοικίας, αφού επί της ουσίας στοιβάζονται ανά 30 και 40 άτομα σαν ζώα, και σε άθλιες συνθήκες ,σε ακατάλληλα οικήματα!
Καταγγέλω επίσης την διαδικασία της προώθησης τους ,εν μέσω απαγορεύσεων μετακίνησης τους λόγω μέτρων για τον covid-19 ,από τα hot spot της ηπειρωτικής χώρας στην Κρήτη, κάτω από τι είδους διαδικασίες έγιναν αυτές οι μετακινήσεις, την στιγμή που οι Έλληνες ,είναι υπό το καθεστώς μερικών η γενικών , lockdown
,και ποιος έχει υπογράψει για αυτές τις μετακινήσεις!
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ 
———————————– 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Αρχιφύλακας ΕΛ.ΑΣ
1/9/2020
Σας καταγγέλω ότι :
Έχουν καταγγελθεί στον περιφερειακό μας συνδυασμό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ , εκατοντάδες περιπτώσεις αλλοδαπών ,που από την κοινότητα Τυμπακίου ,έχουν χορηγηθεί ψευδείς δηλώσεις μονίμου διαμονής !
Συγκεκριμένα :
Έχουν υπογραφεί από την κοινοτική αρχή Τυμπακίου , δηλώσεις ,οι οποίες και σε μεγάλο ποσοστό είναι ψευδείς, διότι ,είτε έχουν το ίδιο σπίτι ως τόπο διαμονής δεκάδες αλλοδαποί, είτε εκατοντάδες από αυτούς έχουν δηλώσει τα ίδια σπίτια με δεκάδες άλλους, χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα κοινοφελών οργανισμών ,η ακόμα και πλαστά συμβόλαια ενοικιάσεως, τα οποία αλλάζουν χέρια και πρόσωπα για τις ψευδείς δηλώσεις!
Ακόμα έχει καταγγελθεί ότι αυτές οι βεβαιώσεις δεν έχουν παρουσιασθεί για να διαπιστωθεί η γνησιότητα τους στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών ,με αποτέλεσμα η υπηρεσία να μην γνωρίζει τι ακριβώς γίνεται!
Με όλα τα παραπάνω αναφερόμενα, Έλληνες πολίτες της περιοχής ,εκφράζουν την ανησυχία τους για την κατάσταση που υπάρχει ,και σε συνδυασμό με τα τελευταία γεγονότα ,θέλουν να εξακριβωθεί ,εάν αυτά υφίστανται, και ποιος φέρει την ευθύνη, για τις ενέργειες αυτές!
Επίσης αναρωτούνται ,εάν όλα αυτά είναι αληθή, υπάρξει τιμωρία των ατόμων που χορήγησαν τις ψευδείς βεβαιώσεις!
Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...