Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτό είναι το σκ@τοκρέας που ο Bill Gates θέλει να τρως αφού… σε «σώσει» με το εμβόλιο!



Δεν είναι απλά ότι η παγκόσμια ελίτ θέλει μείωση των πληθυσμών, αλλά θέλουν και μείωση της αξιοπρέπειας μας, της γενετικής μας....
ταυτότητας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας

Θα μπορούσε να ξεκάνει η ελίτ μαζικά πληθυσμούς, αν το ήθελε. Δεν είναι αυτό που θέλει ωστόσο, όσο τον αργό εξευτελισμό του ανώτερου δημιουργήματος του Θεού ή Σύμπαντος -πείτε το όπως θέλετε- τον Άνθρωπο, που είναι φτιαγμένος και σύμφωνα με Εκείνον, τον γνωστό ως «κατ’ εικόνα και ομοίωση», ή αλλιώς κατ’ ομοίωση με το πρωταρχικό μοντέλο του Σύμπαντος.

Με αφορμή την γνωστή πλέον “διάσωση του πλανήτη από την Κλιματική Αλλαγή” και “επειδή οι αγελάδες κλάνουν πολύ μεθάνιο”, η επιστήμη και η τεχνολογία (που έχει ορκιστεί να την “πει” στο Θεό) έχει αρχίσει να κατασκευάζει ψεύτικο κρέας.

Μπορεί να μοιάζει με το Play-Doh, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια τρισδιάστατη τυπωμένη μπριζόλα.



Είναι φτιαγμένο από την Ισραηλινή (τι άλλο;) εταιρεία Redefine Meat, και η τεχνολογία πίσω από αυτήν είναι μια από τους πολλούς διεκδικητές του “σημερινού διεθνούς αγώνα” (εκτός εκείνου των εμβολίων) που θα αξιοποιήσει την αυξανόμενη αγορά ψεύτικων κρεάτων.

Το Redefine Meat δεν επικεντρώνεται σε εναλλακτικές λύσεις σε σχέση με το αλεσμένο βόειο κρέας ή τα λουκάνικα, αλλά ολόκληρες μπριζόλες.

«Υπάρχει μια καταπληκτική βιομηχανία εναλλακτικού κρέατος που εστιάζεται στον κιμά. Και στην πραγματικότητα η βιομηχανία κρέατος καθοδηγείται από τις περικοπές ολόκληρων μυών», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Eshchar Ben-Shitrit στο Reuters. «Μπριζόλες, ψητό, αργό μαγείρεμα, BBQ – όλα όσα μπορεί να κάνεις με ένα ζώο, θέλουμε να κάνουμε το ίδιο ή ακόμα καλύτερα».

Η εταιρεία επικεντρώνεται στη δημιουργία τρισδιάστατων εκτυπωτών βιομηχανικού επιπέδου που θα πωλούνται τελικά σε διανομείς κρέατος σε όλο τον κόσμο και θα γίνουν μέρος της αλυσίδας εφοδιασμού κρέατος.

«Η ιδέα είναι να αντικαταστήσουμε μια αγελάδα. Έτσι, κάθε ένα από τα μηχανήματά μας παράγει σε μια μέρα ακριβώς όπως μια αγελάδα, έως 250 [κιλά] σε μία μέρα», είπε.

Το ψεύτικο κρέας πιστεύεται ότι είναι σημαντικά καλύτερο για το περιβάλλον, που απαιτεί λιγότερο νερό και ενέργεια και απελευθερώνει λιγότερα ορυκτά καύσιμα από τα ζώα – ο Διευθύνων Σύμβουλος το αποκαλεί “τον καλύτερο τρόπο για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, για την παροχή πιο υγιεινών λύσεων και τροφίμων σε ολόκληρο τον πληθυσμό του πλανήτη”.

Αλήθεια, ο 3D εκτυπωτής δεν καταναλώνει ενεργεία; Έτσι σας είπαν ή αυτό πρέπει και καλά να πιστέψουμε; Διαβάστε: 3D Print Power Consumption – How Much Power Does a 3D Printer Use?

Σε αυτό το στάδιο ανάπτυξης, το Redefine Meat δεν αποκαλύπτει το κόστος των εκτυπωτών. Έξυπνοι οι Ισραηλινοί! Το σχέδιο είναι να διατηρηθεί η τιμή των τρισδιάστατων μπριζολών της σε σύγκριση με τις παραδοσιακές, αλλά… θα αργήσουν να το πετύχουν. Η εταιρεία ελπίζει να κάνει το ντεμπούτο της στις μπριζόλες σε εστιατόρια “υψηλού επιπέδου” στο Ισραήλ, την Ελβετία και τη Γερμανία μέχρι το τέλος του 2020.

Υψηλού επιπέδου ηλίθιοι και πρόθυμοι στην αρχή για να μας πασάρουν μετά αυτή την αηδιαστική σαβούρα σε… καλύτερες τιμές!

O Bill Gates υπερθεματίζει για το ψεύτικο κρέας – τα dislikes του βίντεο υπερδιπλάσια των likes:



πηγή

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...