Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

BINTEO ΣΟΚ: Επιστροφή στην κανονικότητα..ή στη βαρβαρότητα;; Πάνοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν σε μπαρ στο Παρίσι και σάπισαν στο ξύλο τους πολίτες που έβλεπαν τελικό champions league ...



H επιστροφή στην κανονικότητα..δεν είναι παρά ένα πισωγύρισμα στην τυραννία..


Εικόνες μεταφέρονται από το Παρίσι δείχνουν 12μελές κλιμάκιο της αστυνομίας κατά των ταραχών με πλήρεις εξαρτήσεις να εισβάλει σ΄ένα bar που είναι η τελευταία διασκέδαση του πτωχοποιημένου Γάλλου και οι άνδρες της να χτυπούν ανελέητα τους πολίτες τους θαμώνες που έβλεπαν τον τελικό champions league μεταξύ Paris Saint-Germain κι Bayern Mονάχου κι έπιναν ήσυχα το ποτάκι τους με πρόσχημα την μη τήρηση της « φυσικής απόστασης ». Οι αστυνομικοί αφού ξυλοφόρτωσαν τ΄άτομα τα έβγαλαν βιαίως από το μπαρ ως τμήμα ηθών παρωχημένης εποχής. Η νέα Ηθική είναι η Υγειινή και ίσως ένα μελλοντικό σώμα ν΄αποκαλείται Τμήμα Υγιεινής Ηθικής και να είναι το πιο σκληροπυρηνικό …..

« Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της αστυνομίας του Παρισιού το πλήθος διαλύθηκε γιατί κάποιοι δεν έφεραν μάσκες ή δεν σέβονταν τους κανόνες της φυσικής απόστασης », μεταφέρει το Sky News.

Πάνω από 200 άτομα δέχθηκαν προειδοποίηση από την αστυνομία γιατί δεν έφεραν μάσκα.

Το επεισόδιο γίνεται ακόμη πιο περίεργο γιατί τ΄άτομα στο μπαρ ήταν φιλήσυχα ενώ αληθινές ταραχές διαδραματίζονταν στο υπόλοιπο της πόλης..

Σύμφωνα με το RT,οι δρόμοι της γαλλικής πρωτεύουσας « έπεσαν στο χάος με πολλαπλά επεισόδια βανδαλισμού και λεηλασίας ».

Επιστροφή στην κανονικότητα..ή στη βαρβαρότητα;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...