Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Τι κρύβουν τα όσα λέει ο T.Sόρος: Ευκαιρία ο κορωνοϊός – Δεν θα επιστρέψουν οι χώρες εκεί που ήταν – Κάθε χρόνο ο εμβολι@σμός…..


Μετά τις αναφορές του Μπιλ Γκέιτς,Ίλον Μάσκ τώρα έρχεται ο Τζόρτζ...
Σόρος ο οποίος μας επισημαίνει ότι ο κορωνοϊός είναι ευκαιρία , μάλλον για τον ίδιο θα αποτελέσει κέρδος. Αναφέρει ότι  καμία χώρα δεν πρόκειται να γυρίσει στην κατάσταση που ήταν λέγοντας χαρακτηριστικά:« Δεν θα επιστρέψει κανείς ξανά εκεί που ήταν, όταν ξεκίνησε η πανδημία. Αυτό είναι σίγουρο. Αλλά είναι και το μόνο που είναι βέβαιο », αποκαλύπτοντας ότι πλέον πρόκειται να έρθει κύμα ανεργίας ,φτώχειας αναφέρει ο Τζορτζ Σόρος ένας άνθρωπος που με δόλιο τρόπο κινεί νήματα στο παρασκήνιο της ιστορίας, ότι επηρεάζει, δηλαδή, τα γεγονότα με έναν αφανή, σκοτεινό τρόπο.
Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Independent, μίλησε για  συνεχόμενο εμβολιασμό του πληθυσμού, κάθε χρόνο, ενώ δήλωσε πως η πραγματικότητα που θα ζούμε θα είναι διαφορετική με την πανδημία.
Για τον εμβολιασμό έχουν μιλήσει τόσο η κυβέρνηση όσο και άλλα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ καθώς μην ξεχνάμε πολλά άτομα του Σόρος εκτελούν χρέη Συμβούλων  δίπλα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Ωστόσο δεν μένει μόνο εκεί, στην συνέντευξη συνεχίζει και ρίχνει πυρά κατά της  «ατελής ένωσης» όπως αποκαλεί τη ΕΕ.
«Ανησυχώ ιδιαίτερα για την επιβίωση της ΕΕ επειδή είναι μια ατελής ένωση», που την καθιστά «πιο ευάλωτη» από τις ΗΠΑ «όχι μόνον επειδή είναι μια ατελής ένωση, αλλά επειδή βασίζεται στο κράτος Δικαίου. Κι οι τροχοί της Δικαιοσύνης κινούνται πολύ αργά, την ώρα που απειλές όπως ο κορωνοϊός της Covid-19 κινούνται πολύ γρήγορα. Κι αυτό δημιουργεί ένα ιδιαίτερο πρόβλημα για την Ευρωπαϊκή Ένωση», υποστήριξε ο 89χρονος Σόρος.
Στην ίδια συνέντευξη ο Τζορτζ Σόρος υποστήριξε ότι η πανδημία του νέου κορωνοϊού δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη κι ότι απειλεί την επιβίωση του ίδιου μας του πολιτισμού. «Είχαμε πανδημίες λοιμωδών νοσημάτων από εκείνη της βουβωνικής πανώλης. Ήταν πολύ συχνές τον 19ο αιώνα και μετά είχαμε την Ισπανική Γρίπη στα τέλη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, που εξελίχθηκε σε τρία κύματα
Ωστόσο αναφέρει ότι αναμένεται να βγει εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και ότι θα πρέπει κάθε χρόνο να εμβολιάζεται  ο κόσμος.
Το θέμα είναι , ότι πολλές φορές έχουν γίνει αναφορές ότι τα ποσοστά θνησιμότητας του κορωνοϊού είναι μηδαμινά μπροστά σε αυτά που παρουσιάζουν.Πολλές φορές έχουμε επισημάνει ότι υπάρχουν ψέμματα που αιωρούνται σχετικά με τον κορωνοϊό.
Ο Σόρος μιλάει για το εμβόλιο του κορωνοϊού και ότι θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός , ωστόσο όταν τα ποσοστά θνησιμότητας είναι χαμηλά γιατί να γίνεται εμβολιασμός ;
Μήπως πίσω απ όλα αυτά κρύβονται οφέλη ; Mήπως χρησιμοποιούν τον κόσμο ως θύμα για να πετύχουν τους στόχους τους;
O Τζορτζ Σόρος άλλωστε πολλάκις έχει κατηγορηθεί ότι  με δόλιο τρόπο κινεί νήματα στο παρασκήνιο της ιστορίας, ότι επηρεάζει, δηλαδή, τα γεγονότα με έναν αφανή, σκοτεινό τρόπο.
Μήπως τίποτα δεν είναι τυχαίο  και κάποιοι θα έχουν όφελός από τον εμβολιασμό;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...