Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Παναγιώτης-Ραφαήλ: Ο μπαμπάς του μικρού ήρωα έχει γενέθλια και τα γιορτάζει αγκαλιά με τον μονάκριβό γιο του



Ο Παναγιώτης Ραφαήλ που συνεχίζει να δίνει τη μάχη του πιο δυνατός, καθώς η θεραπεία του προχωράει κανονικά Χθες ο πατέρας του γιόρτασε τα...
γενέθλια του, αγκαλιά μαζί με τον μονάκριβο γιο του του.

Μάλιστα, πρόσφατα, η είδηση ότι ο Παναγιώτης Ραφαήλ συνεχίζει τη θεραπεία του ομαλά και με επιτυχία γέμισε με απερίγραπτη χαρά όλους όσους παρακολουθούμε την εξέλιξη της υγείας του. «Ο μικρός μας ήρωας είναι καλά και δυναμώνει!!», μας διαβεβαίωσαν με ένα μήνυμα τους οι γονείς του μικρού και πρόσθεσαν «σας ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης που μας στέλνετε! Μη σταματήσετε ποτέ να ελπίζετε, όπου υπάρχει πίστη γίνονται θαύματα!».


Η πορεία της υγείας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ είναι ένα υπέροχο θαύμα και η απόδειξη ότι η δύναμη της αγάπης και της οικογένειας είναι αστείρευτη και ζωογόνος.


Γι’ αυτό, χθες, που έσβησε ο μπαμπάς του τα κεράκια για τα γενέθλιά του, ο μικρός μας ήρωας ευχήθηκε σε όλους μας υγεία, αλλά και την παρουσία γύρω μας ανθρώπων που μας αγαπούν και τους αγαπάμε!


Εμείς του ευχόμαστε να είναι χιλιόχρονος και σύντομα να βγει γερός απ’ την περιπέτειά του.




Γιώργος Γλωσσιώτης
16 ώρες πριν
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Σας εύχομαι κ εγώ με τη σειρά μου υγεία και να είστε πάντα κοντά σε ανθρώπους που αγαπάτε κ σας αγαπούν!!


472



πηγή

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...