Κυριακή 19 Απριλίου 2020

Η ΝΠΤ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΡΙΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ OPERATION- COVID-19(Βίντεο)



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Η νέα καβαλική της Παγκόσμιας Τάξης είχε 100 χρόνια για την προετοιμασία του νέου θανατηφόρου ιού.....

Αυτό που ξεκίνησε ως η επιδημία κορωναϊού του Wuhan στις 22 Ιανουαρίου 2020, η  ΝΤΠ  θα αντιγράψει την Ισπανική Γρίπη του 1918 Και έτσι  έκαναν !
Για τους απροσδόκητους, η έκθεσή στις 22 Ιανουαρίου σχετικά με την εκδήλωση του Γουχάν ήταν η πρώτη στο Διαδίκτυο για να κάνει οποιεσδήποτε συγκρίσεις με την πραγματικά αποκαλυπτική Ισπανική Γρίπη.
Έχει αναρτηθεί παρακάτω, διότι αυτό το λεπτομερές κομμάτι παρέχει πολλές από τις σημαντικότερες ενδείξεις που αποδεικνύουν ότι η ανθρωπογενής πανδημία COVID-19 βιοτεχνοποιήθηκε και καλύφθηκε με τον ίδιο τρόπο όπως η ισπανική πανδημία γρίπης.


Υπάρχουν πολλά άλλα νεκρά δώρα που εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο, τα οποία αντανακλούν και αυτή την προφανή αντιγραφή διεθνούς εγκληματικής συνωμοσίας για να διαπράξουν γενοκτονία και να επιβάλουν δρακόντειους ελέγχους σε ολόκληρο τον πλανητικό πολιτισμό, όπως ακριβώς και με την Ισπανική Γρίπη.
Υπάρχουν τώρα επιστημονικά, περιστασιακά, ανέκδοτα και βιωματικά στοιχεία διαθέσιμα στον δημόσιο τομέα, τα οποία καταδεικνύουν ότι η παγκόσμια πανδημία του COVID-19 και ο σταδιακός πανικός σχεδιάστηκαν προσεκτικά εκ των προτέρων, ακριβώς όπως εκτελούνται, συντονίζονται και καλύπτονται σε πραγματικό χρόνο σήμερα.
Αυτή η συλλογή «Περιεκτικής Έκθεσης Αποκλειστικών Εκθέσεων, Αναλύσεων Μεγάλων Εικόνων και Προειδοποιήσεων Υγείας» παρέχει το απαραίτητο υπόβαθρο καθώς και βαθύτερη κατανόηση του τι συμβαίνει πραγματικά σήμερα.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ (Λεπτομερής)
Ισπανική γρίπη του 1918

• Η ισπανική γρίπη του 1918 ήταν πρωτίστως στρατιωτική επιχείρηση που διεξήχθη κυρίως από τις ένοπλες δυνάμεις των Η.Π.Α., μαζί με τις υπόλοιπες συμμαχικές δυνάμεις. Η πανδημία ξεκίνησε σκόπιμα στο Fort Riley του Κάνσας με την αναγκαστική χορήγηση πειραματικών εμβολίων σε κάθε Αμερικανό στρατογνώστη. Το Fort Riley, το Κάνσας ήταν το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα του Στρατού κατά τη διάρκεια του Α Παγκοσμίου Πολέμου, πράγμα που σήμαινε ότι οι στρατιώτες στέλνονταν σε κάθε θέατρο πολέμου. Αυτά τα μέλη της υπηρεσίας που μολύνθηκαν από τη γρίπη έδειξαν έπειτα αμέτρητους φορείς διάδοσης για τον ιό της γρίπης H1N1 που σκότωσε πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.
Ο Μεγάλος Πόλεμος χρησιμοποιήθηκε κυνικά από τους δράστες για να επιβάλει επιθετικά μια διακοπή ενημέρωσης που συνέβαλε σημαντικά στη χειρότερη παγκόσμια πανδημία στην ιστορία. Ως εκ τούτου, η διαδεδομένη άγνοια σχετικά με την ύπαρξη μιας τόσο επικίνδυνης πανώλης, καθώς και η έλλειψη καλής πληροφόρησης σχετικά με τον αποτελεσματικό χειρισμό της, εξασφάλιζαν ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό θνησιμότητας.
• Η ισπανική πανδημία γρίπης ξεκίνησε αρχικά μέσω ενός εγγενώς μη ασφαλούς πειραματικού προγράμματος εμβολιασμού το οποίο οι δημιουργοί γνώριζαν ότι ήταν εξαιρετικά τοξικό και θανατηφόρο. Υπήρχαν διάφοροι στόχοι που επιτεύχθηκαν από αυτή την παγκόσμια στρατηγική αποεπένδυσης, μία από τις οποίες ήταν η σπορά ολόκληρης της ανθρώπινης φυλής με συγκεκριμένους τύπους βιολογικών και χημικών υλικών που θα άλλαζαν το DNA μεταξύ άλλων.
Για παράδειγμα, το Ίδρυμα Rockefeller ιδρύθηκε το 1913 και ασχολήθηκε πολύ με την ιατρική έρευνα και την εκπαίδευση, καθώς οι επιχειρηματικές επενδύσεις του ήταν βαριές στη νεοσυσταθείσα φαρμακευτική βιομηχανία. Για τους καπιταλιστές-αρπακτικά που εμπλέκονται στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης, η ασθένεια ήταν καλό, επειδή ήταν πολύ καλό για τις επιχειρήσεις. Όχι μόνο αυτό, αλλά τα απόβλητα που παράγονται από το διυλιστήριο πετρελαίου της Rockefeller’s Standard Oil Company θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως πρώτη ύλη για τη δημιουργία νέων και κερδοφόρων φαρμακευτικών φαρμάκων.
Επειδή πολλά συνταγογραφούμενα φάρμακα παρασκευάζονται με πετροχημικά παράγωγα, τα οποία έχουν υποστεί χημική επεξεργασία για να μιμηθούν τις φαρμακευτικές ιδιότητες των βοτάνων και άλλων φυτικών θεραπειών, ο Rockefeller και οι συνεργάτες του θα μπορούσαν να τους χορηγήσουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για να κερδίσουν τεράστια κέρδη. Ως εκ τούτου, η ισπανική γρίπη αποδείχθηκε ένα μεγάλο πλεονέκτημα για όλους τους υπερ-πλούσιους βαρόνους ληστές και επιχειρηματικούς καπιταλιστές του πρώτου μισού του περασμένου αιώνα.



Η ασθένεια της γρίπης από την Ισπανία επιδεινώθηκε σημαντικά με διάφορους τρόπους από τα ιατρικά πρωτόκολλα που συνταγογραφήθηκαν από όλους σχεδόν τους θεράποντες ιατρούς. Αυτό περιλάμβανε την τακτική συνταγογράφηση της ασπιρίνης Bayer, η οποία καταστέλλει το ανοσοποιητικό σύστημα. Με τον τρόπο αυτό, η δευτερογενής μόλυνση της βακτηριακής πνευμονίας παρείχε ένα πολύ πιο ευνοϊκό περιβάλλον στο οποίο να πολλαπλασιάζεται ταχέως συχνά τελειώνοντας σε ένα γρήγορο θάνατο. Πολλά άλλα θύματα πέθαναν πράγματι από υπερβολικές δόσεις ασπιρίνης, επειδή οι κλινικοί γιατροί ήταν ανίκανοι να «διαφοροποιήσουν την προοδευτική δηλητηρίαση από σαλικυλικό άλας από παθολογική ή κλινική μόλυνση».
Άλλες μοιραίες επιπλοκές συχνά προέκυψαν από τη φιλελεύθερη συνταγή διαφόρων παυσίπονων οπιοειδών για να συμπεριλάβει τη μορφίνη, το όπιο, την κωδεΐνη και την ηρωίνη. Η μορφίνη ήταν ο ανακουφιστής πόνου επιλογής στα περισσότερα νοσοκομεία εκείνη την εποχή που συχνά οδήγησαν σε εξάρσεις καταστροφής της ζωής ή χειρότερα. Τα αμερικανικά νοσοκομεία ήταν γενικά συγκλονισμένα από την εισροή οξείων ασθενών, πολλοί από τους οποίους χρειάζονταν εντατική θεραπεία. Οι συνωστισμένες συνθήκες και η κακή ποιότητα του αέρα συνέβαλαν επίσης σημαντικά στην αύξηση των ποσοστών μόλυνσης και θνησιμότητας.
Anonymous κήρυξε τον πόλεμο στον Bill Gates.
Anonymous declared war to Bill Gates.


Η ηλεκτροδότηση της Γης διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην παγκοσμιοποίηση
της ισπανικής πανδημίας γρίπης. Πριν από τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο, η ηλεκτρική ενέργεια δεν ήταν σχεδόν τόσο διαθέσιμη για τον κοινό άνδρα, ενώ μετά τον πόλεμο έγινε πολύ πιο πανταχού παρούσα. Επειδή η εποχή του ραδιοφώνου ξεκίνησε το 1918, οι άνθρωποι παντού άκουγαν κοντά στο «ραδιόφωνο». [1] Άλλες ηλεκτρικές εφευρέσεις έγιναν επίσης δημοφιλείς γρήγορα. Αυτό δημιούργησε μια νέα σούπα ηλεκτρολυτικής ουσίας χαμηλού επιπέδου εντός της οποίας βυθίστηκαν τα εκβιομηχανισμένα έθνη.
Οι επιστήμονες της ημέρας γνώριζαν καλά τις λεπτές αρνητικές επιπτώσεις της ηλεκτρικής ενέργειας στο ανθρώπινο σώμα. Αν και δεν γνώριζαν για την παραγωγή ιών ως σωματική αντίδραση στις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες, ήξεραν ότι η έκθεση σε ηλεκτρικά πεδία είχε αρνητικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. Ως εκ τούτου, η ισπανική γρίπη μπορεί να έχει εσκεμμένα χρονομετρηθεί στην αρχή της εποχής του ραδιοφώνου, όταν άρχισαν να εμφανίζονται οι ιοί. Η οικογένεια ιών κορωναϊού ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1960, όταν η ηλεκτροδότηση του πλανήτη έλαβε ένα ακόμη σημαντικό άλμα.
Stephen Gould – Exosome Biogenesis and the Budding of Proteins and Viruses




Is COVID-19 really an exosome and not a virus???


Germ Theory of Diseases and Koch’s Postulates





Υπήρξαν ακραίοι περιορισμοί στον Τύπο το 1918 σχετικά με την Ισπανική Γρίπη που όντως εξόπλιζε την γρίπη, προκαλώντας την να ανθίσει σε παγκόσμια πανδημία. Κανένα από τα συμμαχικά έθνη δεν είχε τη δυνατότητα να το συζητήσει δημοσίως και γι ‘αυτό ονομάστηκε ισπανική γρίπη. Μόνο στην Ισπανία η καταστροφική γρίπη συζητήθηκε ανοιχτά σε όλη την υψηλή κοινωνία, από κυβερνητικούς αξιωματούχους, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μεταξύ των πολιτών ως την πρωτοφανή καταστροφή δημόσιας υγείας που πραγματικά ήταν.
Επειδή η ισπανική κυβέρνηση αρνήθηκε πεισματικά να εισέλθει στον Α Παγκόσμιο Πόλεμο και από τις δύο πλευρές, οι Σύμμαχοι τους έδιωξαν με τη χειρότερη πανδημία στην παγκόσμια ιστορία, ονομάζοντάς την την Ισπανική Γρίπη. Οποιαδήποτε πληροφορία τελικά απελευθερώθηκε στο ευρύ κοινό αποδείχθηκε πολύ αργά ή αναληθής, οδηγώντας σε πολλά περισσότερα εκατομμύρια θανάτους από τη γρίπη μετά την κήρυξη της πανδημίας.





Πανδημία COVID-19 του 2020

Η πρωτοφανής έκρηξη του κοροναϊού του 2020 και η επακόλουθη πανδημία ήταν επίσης το άμεσο αποτέλεσμα μιας στρατιωτικής επιχείρησης των ΗΠΑ που διεξήχθη κατά τους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες τον Οκτώβριο του 2019 στο Wuhan της Κίνας. Έχουν προκύψει σοβαρές ενδείξεις που δείχνουν ότι τα μέλη της αμερικανικής υπηρεσίας, που μολύνθηκαν με το COVID-19, παρακολούθησαν τα παιχνίδια αυτά.
Το ίδιο το γεγονός ότι οι ένοπλες δυνάμεις των Η.Π.Α. είναι το τρίτο σε μέγεθος στον κόσμο, υποστηρίζονταν από τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό και παρόλα αυτά οι Αμερικανοί τοποθετούνταν μόνο 35ος στους αγώνες στο Wuhan, δηλώνει ότι η «αθλητική ομάδα» ήταν εκεί σε μια σοβαρή αποστολή. «Πολλοί Αμερικανοί στρατιωτικοί αθλητές δεν συμμετείχαν ποτέ σε οποιαδήποτε εκδήλωση και παρέμειναν κοντά στην Χονδρική Αγορά Huanan Seafood, όπου η ασθένεια λέγεται ότι προήλθε μόνο λίγες μέρες μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ από την περιοχή».
Τα περιστατικά στοιχεία που υποδηλώνουν ότι τα Ηνωμένα Έθνη για αυτή τη σειρά βιοτρομοκρατικών επιθέσεων είναι τώρα συντριπτική. Αυτή η επιχείρηση βιολογικής τρομοκρατίας GLADIO φέρει επίσης ομοιότητα με τον τρόπο με τον οποίο η ισπανική γρίπη προέρχεται επίσης από εργαστήριο βιολογικού καθαρισμού των ΗΠΑ και στη συνέχεια διαδόθηκε παγκοσμίως από το αμερικανικό στρατιωτικό προσωπικό. Η τρέχουσα σειρά βιοτρομοκρατικών επιθέσεων κατά της Κίνας σχεδιάστηκε στην πραγματικότητα από την ανώτατη διοίκηση του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με έναν στρατιωτικό αξιωματικό του Ηνωμένου Βασιλείου & πληροφοριοδότη.
Τόσο οι Ηνωμένες Πολιτείες όσο και η Κίνα έχουν γίνει εθνικά θύματα της παγκόσμιας ατζέντας Super Vaccination κατά τη διάρκεια των παρεμβάσεων των 100 χρόνων από την ισπανική γρίπη. Μαζί με άλλα έθνη που έχουν δει συσσωματώμα κοροναϊών να εκρήγνυνται από το πουθενά, και οι δύο χώρες έχουν δει μια δραματική αύξηση της συμμόρφωσης με το εμβόλιο. Οι Κινέζοι, ειδικότερα, έχουν προετοιμαστεί για να εμβολιαστούν μετά από δεκαετίες σοβαρών πανδημιών γρίπης και εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων της ασιατικής γρίπης (1957), της γρίπης του Χονγκ Κονγκ (1968), της γρίπης των χοίρων (2009) και της γρίπης των πτηνών (2017) τα τελευταία 70 χρόνια.
Παρομοίως, οι Αμερικανοί έχουν υποστεί αμείλικτη σφράγιση στο στυλό της συμμόρφωσης του εμβολίου με τα ετήσια προγράμματα εμβολιασμού με γρίπη και τα υποχρεωτικά προγράμματα εμβολιασμού κατά την παιδική ηλικία. Ακριβώς όπως τα εμβόλια ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της ισπανικής γρίπης, τόσο οι Κινέζοι όσο και οι Αμερικανοί ήταν τόσο υπερβολικά εμβολιασμένοι όπως οποιοσδήποτε άλλος πληθυσμός στη Γη που τους έθεσε για εξαιρετική ευαισθησία στο Σύνδρομο Κοροναϊών.
Όλα τα επιστημονικά δεδομένα παρακολούθησης υποστηρίζουν το πρόδηλο πρότυπο ότι τα εμβόλια γρίπης πυροδοτούν την ασθένεια COVID-19, ειδικά σε άτομα με ανοσοκαταστολή. Πιο σημαντικά, τα εμβόλια θα επηρεάσουν αρνητικά και τους υγιείς λαούς, καθιστώντας τους πιο ευάλωτους στο εξαιρετικά μολυσματικό και ευκαιριακό COVID-19. Είναι λοιπόν πολύ ανησυχητικό το γεγονός ότι αυτή η ταλαιπωρημένη πανδημία των κοροναϊών χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη ενός υποχρεωτικού εμβολίου για κάθε άτομο στον πλανήτη όπου θα εκδοθεί πιστοποιητικό ασυλίας. Πώς είναι αυτό για μια εξειδικευμένη στρατηγική «Πρόβλημα ~ Αντιδράσεις ~ Λύση» ;!
Το COVID-19 δεν έχει ταυτοποιηθεί σωστά, ούτε έχει αντιμετωπιστεί σωστά, όπως ακριβώς και η Ισπανική Γρίπη. Υπάρχει ένα πολύ γνωστό ιατρικό αξίωμα: «Κακή διάγνωση, λανθασμένη θεραπεία». Ό, τι οι ιατρικές αρχές έχουν κάνει σχετικά με αυτό το θέμα έχει καταστήσει τα πράγματα πολύ χειρότερα. Το COVID-19 δεν είναι απλώς ένας κορωναϊός. είναι ένα πολύπλοκο και εκλεπτυσμένο βιολογικό όπλο που ενεργοποιεί ένα πλήρες σύνδρομο πολλαπλών μολύνσεων. Το COVID-19 έχει ήδη αποδειχθεί ότι έχει πολλά κομμάτια στο παθογόνο παζλ για να συμπεριλάβει τα εξωσώματα, τα ένθετα HIV καθώς και ένα μοναδικό κοροναϊό.
Λόγω της εξαιρετικής λοιμοτοξικότητας και της ικανότητάς της να μεταλλάσσεται, το COVID-19 έχει βεβαίως και άλλα επιβλαβή συστατικά, τα οποία έχουν ξεπεράσει την ταυτοποίηση (και ως εκ τούτου τη διάγνωση) είτε με σχεδιασμό είτε λόγω δυσκολίας. Επειδή αντιμετωπίζεται ως σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας, οι ασθενείς παντού βρίσκονται σε ανεμιστήρες που μπορούν να καταστρέψουν τους πνεύμονές τους και να επιταχύνουν τον θάνατο.
Ωστόσο, πριν οι ασθενείς βρεθούν ποτέ στο νοσοκομείο υποβάλλονται σε μια αμφίβολη δοκιμασία κορωναϊού, η οποία είναι αμφίβολη και συχνά λανθασμένη, Είναι επίσης πολύ οδυνηρό. Ακόμη περισσότερο αφορά το γεγονός ότι πολλά κιτ δοκιμών έχουν βρεθεί ότι έχουν μολυνθεί με COVID-19. Στη συνέχεια, υπάρχει η πρωτοφανής δημόσια συζήτηση, και μερικές φορές διαβρωτικές διαμάχες, σχετικά με την αποτελεσματικότητα ορισμένων φαρμάκων όπως η υδροξυχλωροκίνη. Μετά από το ισπανικό playbook της γρίπης, η έλλειψη ακριβούς διάγνωσης του COVID-19 οδήγησε σε δηλητηριώδεις και καταστροφικές θεραπείες. Ως αποτέλεσμα, συμβαίνουν πολλαπλές επαναλήψεις, ενώ τα ποσοστά θνησιμότητας αυξάνονται άσκοπα σε όλο τον κόσμο.
Αυτή η ταχέως εντεινόμενη δυσάρεστη κατάσταση του πεντεμονιού διατηρήθηκε από την εκούσια συστολή και την εγκληματική πρόθεση να διαπράξει γενοκτονία. Βεβαίως, τα κορυφαία διαγνωστικά εργαστήρια στις ΗΠΑ θα μπορούσαν να έχουν διαχωρίσει με επιτυχία κάθε πτυχή της σωματικής ασθένειας μέχρι τώρα. Γνωρίζουν επίσης ότι το σύνδρομο Coronavirus είναι η αναπόφευκτη συνέπεια ενός προχωρημένου συστήματος τετραδικό όπλο που είναι ενεργοποιημένο πριν από κάθε έκρηξη συμπλέγματος του κοροναϊού.
Καμία συζήτηση για την επιχείρηση COVID-19 δεν θα είναι πλήρης χωρίς να κατανοεί το κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει η συνεχιζόμενη εξάπλωση του 5G. Ωστόσο, οι προηγούμενες γενιές κυτταρικής τεχνολογίας, όπως οι 4G, 3G, 2G και 1G, είχαν επίσης σημαντική επίδραση στην τρέχουσα κρίση του κοροναϊού. Κάθε διαδοχική κυτταρική γενεά έχει χρησιμεύσει για την περαιτέρω αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπου, καθιστώντας τον πιο ευάλωτο σε μια ολόκληρη σειρά παθογόνων μικροοργανισμών. Επειδή το COVID-19 είναι σύνδρομο πολλαπλής μόλυνσης με διάφορα βιολογικά τροποποιημένα μικροβιακά συστατικά, οι ασθενείς προσβάλλονται από μια σειρά συμπτωμάτων που μπορεί να αντανακλούν την παρουσία βακτηριακών, ιικών, μυκητιακών και / ή μυκοπλασματικών μικροοργανισμών που είναι παθογόνα στο πλαίσιο της ένα σύνδρομο πολλαπλής μόλυνσης.
Η συνεχής έκθεση σε πλέγμα ισχύος 5G θα επιβαρύνει υπερβολικά το εσωτερικό περιβάλλον, έτσι ώστε να μπορούν να διαδοθούν οι ταυτόχρονες μολύνσεις. Όσο περισσότερα σφάλματα ενσωματώνονται στο αναπνευστικό σύστημα, τόσο περισσότερο θα προκαλέσουν τα διάφορα είδη επιπλοκών που αντιμετωπίζουν συνήθως οι ασθενείς COVID-19. Το 5G έχει επίσης εμπλακεί στις μεταλλάξεις του κοροναϊού που έχουν δημιουργήσει νέες παραλλαγές της διαδικασίας της μεταμόρφωσης της νόσου. Ωστόσο, υπάρχει επίσης η μεγάλη πιθανότητα ότι πολλά θύματα κοροναϊών αντιμετώπιζαν για πρώτη φορά μια μη διαγνωσμένη περίπτωση είτε της 5G γρίπης (ήπιας νόσου ηλεκτροευαισθησίας) είτε του συνδρόμου 5G (οξεία νόσο ηλεκτροευαισθησίας). Βλέπε: ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ: Παγκόσμια Έκρηξη Σύνδρομο 5G και Πανδημία Γρίπης 5G
Ακριβώς όπως η ισπανική έκρηξη της γρίπης είχε χρονομετρηθεί με ψυχρό υπολογισμό για να συμβεί προς το τέλος του Α.Π.Π, η βιοποικιλότητα COVID-19 ξεκίνησε λίγο πριν την προγραμματισμένη καυτή φάση του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Οι αληθινοί δράστες γνωρίζουν ότι ο μόνος τρόπος για να ξεκινήσει η κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας (η ελεγχόμενη κατεδάφιση άρχισε μετά τις 9/11 και πάλι σοβαρά μετά την κατάρρευση της ακίνητης περιουσίας του 2007 και τα σιντρίμια της στη χρηματιστηριακή αγορά του 2008) είναι να κάνουμε ό, τι το Διεθνές Καρτέλ & Το Συνδικάτο εγκλημάτων έκανε πάντα – ξεκίνησε έναν παγκόσμιο πόλεμο.
Ο σκόπιμα κατασκευασμένος εμπορικός πόλεμος μεταξύ της διοίκησης Τραμπ και του Πεκίνου για χάρη της αμερικανικής δεξιάς, καθώς και οι γυμνές πράξεις βιοτρομοκρατίας του κοροναϊού που διεξάγονται ενάντια στην Κίνα στο Wuhan και αλλού, έχουν καλλιεργήσει ένα διεθνές περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από απαράμιλλη οργή.
Ακόμη και οι πολλές μαύρες επιχειρήσεις εναντίον της Ρωσίας, οι προπαγανδιστικές εκστρατείες, οι κακόβουλες διώξεις, οι παράνομες οικονομικές κυρώσεις, οι επιπόλαιες έρευνες, τα τσίρκα των μέσων ενημέρωσης και άλλα psyops έκαναν την Αμερικανική Αριστερά στο ταχέως εξελισσόμενο παγκόσμιο πεδίο μάχης. Ως εκ τούτου, στο τέλος της ημέρας, η Επιχείρηση Coronavirus Pandemic and Panic θα θεωρηθεί σωστά ως η προγραμματισμένη εκδήλωση σκανδαλισμού, την οποία εφαρμόζουν οι αδιάκριτοι σιωνο-Αγγλοαμερικανοί θύλακες για να ξεκινήσουν τον ΓΠΠ, το οποίο θα αποτύχει άθλια.
Ακόμη και οι χρηματιστηριακές αγορές εξακολουθούν να ανεβαίνουν ανορθολογικά, αφού πέφτουν σαν βράχος μετά από καθημερινές δόσεις της πραγματικότητας, λόγω της ξεχωριστής προοπτικής υπερβολικά επικερδούς πολεμικής κερδοσκοπίας στην περιοχή. Για τον σιωνο -Αγγλοαμερικανικό άξονα αναπτύσσεται μόνο όταν η αιώνια πολεμική οικονομία προωθείται με ένοπλες συγκρούσεις, ελεγχόμενο χάος και άλλα διαδοχικά αποτελέσματα Ordo ab Chao.
Συμπέρασμα

Προφανώς, υπάρχουν επίσης σημαντικές διαφορές μεταξύ της πανδημίας COVID-1920 του 2020 και της πανδημίας της γρίπης του 1918 στην Ισπανία. Αυτό συμβαίνει επειδή οι δυνάμεις που θα είχαν πάνω από έναν αιώνα για να τελειοποιήσουν τα διάφορα οπλικά συστήματα τους και να τα ενσωματώσουν σε ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό και μυστικό σύστημα τετραδικό όπλο.
Δεδομένου του 5G τριαξονικό που αναποδογυρίζει το έδαφος – παντού – πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η παρούσα πανδημία είναι δυνητικά πολύ πιο επικίνδυνη και θανατηφόρα από το 1918. Αυτό οφείλεται κυρίως στην αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα ότι το 5G σύστημα όπλων μπορεί εύκολα να ενεργοποιηθεί με την περιστροφή ενός διακόπτη οπουδήποτε έχουν συμβεί ανατροπές. Υπό το φως αυτής της κατάστασης, τα πλέγματα ισχύος 5G θα δημιουργήσουν αναπόφευκτα ένα συμβάν επιπέδου εξαφάνισης χαμηλής κίνησης. Έχει ακόμη υποστηριχθεί ότι αυτό που πραγματικά βιώνουμε είναι μια πλασματική πανδημία ιού που κατασκευάζεται για να καλύψει την παγκόσμια εστία του συνδρόμου 5G.
ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ: Ότι τα πρώτα 4 σμήνη των κοροναϊών εξερράγησαν σε μεγάλες πόλεις όπου ο καθένας είχε έντονες εκτοξεύσεις 5G είναι μια μεγάλη ένδειξη για αυτό το όχι-μυστήριο, μυστήριο. Στο Wuhan, στην Κίνα ήταν μια επίσημη ζώνη επίδειξης 5G το 2019. Το Μιλάνο, στην Ιταλία ήταν ο κύριος σταθμός δοκιμών 5G της Ευρώπης το 2019. Η πόλη της Νέας Υόρκης είχε και έχει το υψηλότερο δίκτυο πυκνότητας 5G στις ΗΠΑ το 2019 και το 2020, αντίστοιχα. Επίσης, στο Kirkland, Ουάσινγκτον (δίπλα στο Σιάτλ και τη Microsoft), το σημείο μηδέν της Βόρειας Αμερικής για το COVID-19 ήταν μια πρώιμη δοκιμαστική τοποθεσία για beta δοκιμές 5G.
Ακόμα περισσότεροι θάνατοι από κοροναϊό COVID-19 στην Κίνα παρά την αναγγελία της κυβέρνησης  ότι δεν εχουν  νέες περιπτώσεις.
Still more COVID-19 coronavirus deaths in China despite the government announcing no new cases


COVID-19 περιστατικά κοροναϊού με φανερά συμπτώματα στην Ινδονησία




Ωστόσο, είναι η μεγάλη εικόνα που πρέπει να γίνει σαφώς αντιληπτή εάν η ανθρωπότητα θα βρει το δρόμο της από την τρέχουσα πλανητική κατάσταση. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί κάποιος να αντιληφθεί τη λαμπερή ασημένια επένδυση που «ράβεται» σε αυτό το σκοτεινό δυσοίωνο σύννεφο. Αλλά τι ακριβώς είναι αυτή η ευχάριστα χρονομετρημένη ευκαιρία που περιμένει κάθε κάτοικο στη Γη;
Όταν το COVID-19 είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το 5G, όλα αλλάζουν σε ένα cyber-flash. Εδώ είναι μόνο ένα meme για να κυλίσει η χιονοστιβάδα κάτω από το λόφο μέχρι να γίνει αρκετά μεγάλη για να συντρίψει το 5G τριαξονικό, σαν νεκρό στα ίχνη του.Θεράπευσε  COVID-19 ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ του  5GΕιδική σημείωση-επισήμανση


Υπάρχουν πολλοί σημαντικοί σύνδεσμοι ενσωματωμένοι σε αυτήν την ανάρτηση. Ωστόσο, τα δύο που ακολουθούν είναι τα πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ για να μελετηθούν στενά (είναι και οι δύο σύντομες αναγνώσεις). Και οι δύο εκθέσεις θα έπρεπε να κυκλοφορήσουν ευρέως, προτού πολλοί ευκολόπιστοι ή αγνοούντες  πέσουν σε 2 διαφορετικές παγίδες.





ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...