Κυριακή 19 Απριλίου 2020

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΑΥΓΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται

Η θαρραλέα Αγία Μαρία η Μαγδαληνή ενώπιον του Αυτοκράτορος Τιβερίου στη Ρώμη, εξιστορεί τα γεγονότα με τον Χριστό στα Ιεροσόλυμα, ζητώντας απόδοση Δικαιοσύνης από τον Καίσαρα για την....
συκοφαντία και τη σταύρωση του Θεανθρώπου.

Εκείνος αφού ακούει προσεκτικά και έχοντας ήδη πληροφορίες από την επιστολή του Πούμπλιου Λέντουλου, απαντά ότι όλα μπορεί να τα δεχθεί, αλλά πώς να πιστέψει ότι ο Χριστός αναστήθηκε!
Εκείνη την ώρα, περνούσε μια υπηρέτης του παλατιού κρατώντας ένα καλάθι αυγά, οπότε βρίσκει ευκαιρία ο Τιβέριος και λέει: «να, εάν αυτά εκεί τα αυγά γίνουν κόκκινα, τότε θα πιστέψω και εγώ ότι ο Χριστός Αναστήθηκε»!


Πηγαίνει τότε η Αγία Μαρία Μαγδαληνή, αγγίζει τα αυγά και θαυματουργικά γίνονται όλα κόκκινα! Παίρνει τότε ένα, το δείχνει στον Αυτοκράτορα Τιβέριο και του λέει: «Χριστός Ανέστη»!


Και τότε εκείνος απαντά: «Αληθώς Ανέστη»! (αλήθεια αναστήθηκε)


Και δίνει ευθύς διαταγή να συλληφθούν στα Ιεροσόλυμα Καϊάφας, Άννας και Πόντιος Πιλάτος και να προσαχθούν ενώπιόν του στη Ρώμη, όπως έγινε! Έτσι έχουμε τα κόκκινα αυγά!


Οι δε ένοχοι της άδικης Σταύρωσης του Χριστού, συνελήφθησαν από Ρωμαίους Στρατιώτες με διαταγή του Καίσαρα Τιβέριου και τους έβαλαν σε πλοίο. Ο δε Καϊάφας πέθανε εν πλω κάπου κοντά στην Κρήτη. Κάποιοι λένε ότι θάφτηκε κοντά στο Ηράκλειο, αλλά ούτε η γης τον δεχότανε και τον έβγαλε επτά φορές, ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούν πως το γεγονός ίσως σχετίζεται με τη θέση «Καϊάφας» στην Πελοπόννησο. Ο Άννας πάλι βρήκε μαρτυρικό θάνατο από την τιμωρία του Τιβέριου, ενώ ο Πιλάτος σκοτώθηκε από βέλος που ρίχτηκε προς στη φυλακή του. 


Έτσι οι ένοχοι πλήρωσαν την αδικία και συκοφαντία τους.

Πηγή: noiazomai.gr


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...