Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Ο πλήρης διωγμός των Χριστιανών.. Αντίχριστος ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ εξέδωσε νέα διαταγή.



Οι Αντίχριστοι ξανακτύπησαν με επείγουσα εγκύκλιο..
Ο Ιερώνυμος έβγαλε διαταγή να μην πλησιάζουν τους Ναούς !!! ΚΑΝΕΝΑΝ και για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ…
Mάλιστα μετά την δημοσιοποίηση Φωτογραφίας από το Κουκάκι που Παπάς κοινωνούσε πιστούς στη πόρτα της εκκλησίας του και μετά την εικόνα σε live μετάδοση της Λειτουργίας στη Κέρκυρα που Δημόσια είδαν ότι στο τέλος κοινώνησαν πιστοί ο κ.Χαρδιαλιάς ζήτησε την παρέμβαση του Εισαγγελέα ενώ είχε προηγηθεί  η Γενική απαγόρευση από τους παραδώσαντες (Ιερώνυμο  κλπ) την εκκλησία στις δυνάμεις του Αντίχριστου.Οι Ιεράρχες της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος  είναι πλέον όργανα του Αντίχριστου και ουδεμία σχέση έχουν με τον Ιησού Χριστό ούτε και υπηρετούν τους Ορθόδοξους Χριστιανούς.Παρ οτι κατά το Σύνταγμα της Ελλάδος η Εκκλησία είναι αυτοδιοίκητη αυτοί εκτελούν τις σατανικές εντολές της Κυβέρνησης κρυβόμενοι πίσω από τα ράσα.
Στο κυνήγι έβαλαν και τον Μητροπολίτη Κέρκυρας ,την Δήμαρχο Κέρκυρας και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την παρουσία τους στην εκκλησία σήμερα. Αυτόφωρη διαδικασία τρέχει αυτή τη στιγμή και η Αστυνομία προβαίνει σε έρευνα για την σύλληψη τους. Δείτε σχετικό λινκ στο τέλος του θέματος
Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ  υπάγεται σε  ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ και όχι σε ανθρώπινους ούτε «επιστημονικούς», διότι με επιστημονικά δεδομένα  δεν αναστήθηκε ο Λάζαρος και ο Υιός του Θεού.Το Πάσχα γιορτάζουμε τη νίκη κατα της Φθοράς του ανθρώπου .Ο Χριστός δεν είναι αδύναμος μπροστά στην αρρώστια και το Θάνατο  και τις επόμενες εβδομάδες θα δείξει την οργή του σε αυτούς που τον συκοφαντούν και τον ξανασταυρώνουν..

Κανένας δεν θα πλησιάζει στην Εκκλησία για τίποτα!!

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ
Με επείγον Εγκύκλιο Σημείωμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος (αριθμ. πρωτ. 1711/10-4-2020) διαβιβάζεται έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τις Ιερές Μητροπόλεις της Ελλαδικής Εκκλησίας με το οποίο απαγορεύεται η προσέλευση κοινού στους χώρους λατρείας ακόμα και για ατομική προσευχή,  από την 12/4/2020 έως και την 20/4/2020, όχι μόνο κατά την διάρκεια των Ακολουθιών, αλλά και πριν ή και μετά από αυτές, υπό καμία αιτία ή πρόφαση.
50 αστυνομικοί για τον Παπα Γιωργη των Φτωχών στο Κουκάκι και δικογραφίες με εντολή Χαρδαλια  .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...