Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Οι παρατάσεις εγκλεισμού δεν σταματούν μέχρι να παρακαλάς να εμβολιαστείς!!!



Συνεχίζεται η  συνολική προσπάθεια καταστολής των λαών με τεχνητό πανικό με το δόγμα του Φόβου με την στέρηση της....
ελευθερίας .Ακόμη μια παράταση έδωσαν οι φωστήρες Τσιόδρας και Χαρδαλιάς..Και θα δίνουν παρατάσεις μαντρώματος μέχρι να φτάσουν στο σημείο  οι άνθρωποι να φωνάζουν “βοηθήστε μας, δώστε μας εμβολιασμούς να βγούμε έξω να επιστρέψουμε στις δουλειές μας ..
Ακόμα κι αν ο ιός αυτός δεν είναι διαφορετικός από τους νέους ιούς που προσβάλλουν ανθρώπους κάθε χρόνο ακόμα και αν  έχει λιγότερους θανάτους και από την απλή γρίπη ο τρόμος των Μέσων εξαπάτησης έσπρωξε τους ανθρώπους να απομονώσουν εθελοντικά τον εαυτό τους μέσω του φόβου και της τρομοκρατίας
Όλα τα ερπετά με τα εδώ υπαλληλάκια τους αναζητούν την Δημόσια απόγνωση των φυλακισμένων στα σπίτια τους. Όταν το αποφασίσουν οι Νεοταξίτες και οι Κυβερνήσεις που τους ακολουθούν  θα  επιβάλουν Στρατιωτικό νόμο Πολιορκίας για την “προστασία της υγείας του λαού” δήθεν και θα αρχίσουν τους Μαζικούς εμβολιασμούς ,το τσιπάρισμα την ηλεκτρονική ταυτότητα που θα ελέγχει τη ζωή μας ..Πόσο θα ζήσεις πόσα παιδιά μπορείς να γεννήσεις και πότε θα πεθαίνεις…
Η Ελιτ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης Μπιλ Γκειτς  ο θερμότερος υποστηρικτής των εμβολιασμών για μείωση του πληθυσμού , ο Ροκεφέλερ , ο Ροθτσάιλντ και τα υπόλοιπα “καλά” παιδιά εφαρμόζουν την ατζέντα ID2020 προχωρούν σε μια ολοκληρωτική κατάκτηση του κόσμου με αχρημάτιστη συναλλαγή. Όλα θα γίνονται ηλεκτρονικά. Ακόμη και μια τσίχλα η αγορά θα είναι με κάρτα για προστασία από ιούς κ.α .τα εργαστήρια βιολογικού πολέμου που χρηματοδότησαν έχουν τέτοια όπλα για να καθηλώσουν όλα τα Κράτη.
Όσοι αρνηθούν τον εμβολιασμό θα έχουν φυλακίσεις μεγάλα πρόστιμα απενεργοποίηση ΑΦΜ η του μοναδικού ψηφιακού αριθμού της νέας κάρτας και δεν θα μπορούν να αγοράσουν τίποτα.
Η BIG PHARMA και άλλες φαρμακοβιομηχανίες θα χορηγούν το εμβόλιο “αργός Δολοφόνος” που τα γονίδια του δρουν και ρυθμίζουν τη ζωή του ανθρώπου μετατρέποντας άγονες τις γυναίκες και εξουθένωση εγκεφάλου.Ο εμβολιασμός θα γίνει όπου χρειαστεί δια της βίας με παρουσία Στρατού Αστυνομίας Υγειονομικού και αν δεν έχεις αυτή τη ψηφιακή ταυτότητα τσιπ- εμβόλιο  δεν θα μπορείς να κυκλοφορήσεις .Τα αιμοδιψή ερπετά που καθήλωσαν το κόσμο αυτά σχεδίαζαν από το 1992 και πήραν τη τελική απόφαση στο Νταβός πίσω από κλειστές πόρτες τον Ιανουάριο του 2020.Ακολούθησε το ρίξιμο του ιού και ζούμε σήμερα αυτές τις απίστευτες καταστάσεις..
Έτσι πολλοί τρομοκρατημένοι δεν δείχνουν κατανόηση και εξυπνάδα να ενωθούμε και πιστεύουν ότι αυτά που μας κάνουν είναι για να σωθούμε…συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο .αν δεν λάμψει το ΦΩΣ να φωτίσει όλους μας να σταματήσουμε αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις δεν θα αποφυλακιστούμε ποτέ..Το φως αυτό πρέπει να βγει από μέσα μας από την ψυχή μας και πρέπει να δώσουμε όλη τη ψυχική μας δύναμη για να το πετύχουμε την ίδια ώρα που τα ερπετά σπέρνουν το τρόμο. Για αυτό χρειάζεται αλληλεγγύη μεταξύ μας και ο καθένας να αγκαλιάσει τον διπλανό του.Να είμαστε όλοι μαζί είμαστε σε αυτό τον Αγώνα για να σταματήσουμε την καταστροφή που επιβάλλουν τα επιτήδεια Ερπετά κατά της ανθρωπότητας.
Μου λένε κάποιοι φίλοι μα δεν είδες ότι ο ιός στην Ιταλία σκοτώνει πάρα πολλούς μα δεν είδες ότι και στην Αμερική(Νέα Υόρκη) γίνεται το ίδιο? Πρέπει να μείνουμε σπίτι!! Πρέπει να ακούσουμε τους ειδικούς!!
Τα βιολογικά όπλα που χρησιμοποιούν δεν είναι μόνο ο Κορωνοιός…Αυτό το διαπίστωσε και η Ρωσία που έστειλε στην Ιταλία την ειδική ομάδα Βιολογικού της πολέμου..Κάποιοι εκεί έπεφταν σε ύπνο και δεν ξύπναγαν μετά..Εκει χτύπησαν και με άλλο βιολογικό όπλο..Συνεπώς γιατί μιλάμε ? Ειναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ..Σκοτώνουν για τα βρώμικα σχέδια τους και θα κάνουν ότι μπορούν για να σας κάνουν να πιστέψετε ότι όλα  οσα γίνονται τα κάνουν για να μας σώσουν..
Δεν πρόκειται να ανοίξουν τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις των πολιτών..Μην έχετε αυταπάτες ότι θα γυρίσουμε στην κανονικότητα που ξέραμε…Διέλυσαν την Οικονομία έφτιαξαν Εκατόμβες ανέργων και θα κολλήσουν στο να ολοκληρώσουν το βρώμικο σχεδιασμό τους για τον πλήρη έλεγχο του πληθυσμού?
Ήδη έχουν πετύχει να περάσουν το τρόμο τον φόβο σε τέσταραν πως αντιδράς σε κατάσταση κρίσεως, τσέκαραν τα Μέσα Μαζικής εξαπάτησης αν τους ακολουθούν και ποια τους ανήκουν τέσταραν αν μπορούν να περάσουν περιοριστικά μέτρα και σε τι βαθμό ,έδειξαν τη δύναμη τους ως Μαριονέτες της Νέας Τάξης ότι μπορούν να μας επιβληθούν ,επιβάλουν στρατιωτικούς Νόμους,απομόνωσαν τους ανθρώπους και ελέγχουν τις μετακινήσεις μας κατάφεραν εμάς που προσπαθούμε να σας αφυπνίσουμε να μας λένε γραφικούς και συνομωσιολόγους και σας εξοικείωσαν με τα βρώμικα σχέδια που εκτελούν..
Είδατε ο Κούλης μας που εκτελεί τις εντολές αυτές τι γλυκά  διαγγέλματα που κάνει? Τα πρόβατα τον ακολουθούν στη στάνη και δέχονται να είναι μαντρωμένα…Έτσι γλυκά θα σου ανακοινώσει ότι υποχρεωτικά θα εμβολιαστεις..Με ηρεμία με χαμηλό τόνο φωνής .
Μην ξεχνάτε ότι  οι θάνατοι από Κορωνοιό είναι λιγότεροι από τους θανάτους της απλής γρίπης και στην Ελλάδα και Παγκόσμια γι αυτό και ανακοινώνουν μόνο αυτούς και όχι από άλλες αιτίες..Επίσης σε όλους αυτούς τους Πολιτικάντηδες που εκτελούν στο σχέδιο Ατζεντα ID 2020 τους λέμε ότι όσους θανάτους και να ανακοινώνουν Τσιόδρας και Χαρδαλιάς δεν θα ξεπεράσουν τις 7.500 αυτοκτονίες που προκάλεσε η πολιτική των κομμάτων τους και της σιωπηρής αντιπολίτευσης…
Για την ώρα είμαστε στο στάδιο του μαραθωνίου ελπίδας (πετάνε σανό) ότι όλα θα τελειώσουν σύντομα για να ξεγελάσουν όσους μπορούν για λίγο ακόμη ..Ελπίζω να μην παραδώσετε και το πνεύμα σας και να σηκωθείτε να ορθώσετε ανάστημα από τη Φυλακή σας ..Η Ανάσταση και το  Πάσχα έρχεται. Αυτή η περίοδος θα  έχει ραγδαίες εξελίξεις και όλα θα πάρουν βιβλική μορφή.
Καλή Λευτεριά
Χρόνης Προσαλέντης – Δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...