Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Το σήμα Μένουμε σπίτι είναι η Τ@φόπλακα μας…Ξυπνήστε..



Πολλοί Ελληνες ακόμη δεν έχουν καταλάβει ότι το ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ είναι...
παραπλανητικό και ότι έχει περάσει για να μην αντιδράσουμε στη Φυλάκιση μας μέχρι να αποφασίσουν ότι για να βγούμε από το μάντρωμα θα πρέπει να εμβολιαστούμε ΜΑΖΙΚΑ με το εμβόλιο-τσιπ Αργός Δολοφόνος. Το πρόσχημα είναι ο ιός που έριξαν οι Νεοταξίτες .
Τα στρατευμένα Μέσα Εξαπάτησης σας μεταφέρουν το τρόμο με θανάτους μόνο από Κορονοιό και όχι από άλλες αιτίες γνωρίζοντας ότι οι θάνατοι αυτοί είναι λιγότεροι από την απλή γρίπη. Αντί να εξεταστεί ο πληθυσμός και να είναι καραντίνα οι πραγματικά ασθενείς έχουν φυλακίσει τους πάντες. Όπως δήλωσε στο CBS ο Μπίλ Γκειτς η άρση της Καραντίνας θα γίνει μόνο με ΜΑΖΙΚΟ εμβολιασμό…Το εμβόλιο περιλαμβάνει γονίδια που ελέγχουν ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ και ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ θα κάνεις….
Το σήμα ΜΕΝΟΥΜΕ σπίτι είναι ιδέα των Νεοταξιτών και όσων εκτελούν ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ εξόντωσης του Ελληνα και και του ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ που δια της ΒΙΑΣ θα δεχθεί το ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ αλλιώς θα τον κλείσουν σε κέντρα κράτησης ως ΛΕΠΡΟ με απενεργοποίηση ΑΦΜ και κάθε πληρωμής του.
Δείτε το σήμα και θα παρατηρήσετε ότι το δήθεν σπίτι της φωτογραφίας δεν έχει πόρτα..Μας θέλουν σε ένα κελί .Πόρτα πουθενά. Έχει ένα σταυρό στη κορυφή γιατί μας ετοιμάζουν το μνήμα και είναι η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ του Ελληνα .Έχει μάλιστα Κυπαρίσσια αριστερά και δεξιά όπως σε όλα τα ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ….
Με το σήμα Ταφόπλακα  δίπλα στο σήμα τους ξεχωρίζουν ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης τα οποία ακολουθούν τη γραμμή της Κυβέρνησης που έχει υποταχθεί στη Νέα Τάξη..Δείχνουν ένα επιπλέον σήμα Υποταγής και εκτελούν  τη γραμμή και το βρώμικο σχέδιο της Νέας Τάξης …Λένε ευχαριστώ για τα λεφτά που εισέπραξαν για να παραμυθιάζουν τους Ελληνες. Λειτουργεί και ως  ταυτότητα Αναγνώρισης..του τύπου είμαστε Κυβερνητικοί της Νέας Τάξης.Είναι η πιστοποίηση ότι μπαίνουν στα ταμεία τους χρήματα  από τα πρόσφατα πληρωμένα  32 εκ.ευρω που δώρισε η Νέα Τάξη  για να  ρίχνουν το ΣΑΝΟ στα Πρόβατα!!
Μείνετε σπίτι σημαίνει μένεις στο ΤΑΦΟ ΣΟΥ και σφραγίζεσαι…..Η δήθεν Ελληνική Κυβέρνηση και το κόμμα της ΝΔ το έχει και σήμα της στο Τουίτερ.Με 6 κυπαρισσια Νεκροταφείου αριστερά και 6 Κυπαρισσια δεξιά. 66 μόνο ένα ακόμη 6 λείπει για το 666….
Θα ολοκληρώσουμε αυτή τη ματιά στο σήμα της ταφόπλακας με το πως τα βλέπει ο Νικόμαχος ( τον βρήκαμε στα Κοινωνικά δίκτυα)….
Του Νικόμαχου
ΤΩΡΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ …. ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ …
ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ …ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ … ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ….
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΧΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ( τα κυπαρίσσια είναι σύμβολο θλίψης και θανάτου … αλλά και τα τέσσερα θεϊκά τέρατα τα οποία είναι γύρω από το σπίτι….. το οποίο σπίτι συμβολίζει τον μαζικό οικογενειακό τ@φο… καρφώνοντας επάνω στην κορυφή τον ελληνικό φωτεινό συμπαντικό σταυρό…Ο οποίος σταυρός είναι η θεϊκή μας συνείδηση …Μας έχουν ήδη θάψει την συνείδηση μας και μας την δείχνουν κατάματα….)
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟΝ Τ@ΦΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΑΤΑ… ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ….
ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ …
ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ…..
ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ…ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ …ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ….
ΦΡΌΝΤΙΣΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ……
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ .. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ( μπροστά στα μάτια τους)….
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ …
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΘΕΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ …..
Νικόμαχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...