Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Αρβανίτης: Είμαι περήφανος για το Μάτι και τη Συμφωνία των Πρεσπών



Σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Μ. Τετάρτης στο Kontra Channel, καλεσμένοι ήταν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και ο....
βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κατσαφάδος.


Σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Μ. Τετάρτης στο Kontra Channel, καλεσμένοι ήταν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κατσαφάδος.
Σε αντιπαράθεση που είχαν οι 2 πολιτικοί λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, ο βουλευτής της ΝΔ ζήτησε από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του πει τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Κώστας Αρβανίτης απάντησε, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Περήφανος! Σηκώσαμε έναν λαό από την πείνα που τον αφήσατε από τα Μνημόνια και τις δουλειές που είχατε κάνει με όλη τη νομεκλατούρα. Αυτό έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. 2.000.000 έκω από το σύστημα υγείας και 7.000 γιατροί εργαζόμενοι απολυμένοι.
Συμφωνία των Πρεσπών: Περήφανος! Προσφυγική πολιτική: Αξιοπρεπή!
Ο Κώστας Κατσαφάδος ρώτησε αν είναι περήφανος και για το Μάτι, με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει: “Βεβαίως! Είμαστε τόσο περήφανοι που πήρατε τον αρχηγό και τον κάνατε υπουργό σας. Τόσο περήφανοι είμαστε! Δεν ντρέπεστε λίγο με την υποκρισία;”
πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...