Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Έκτακτο:5.000 ευρώ πρόστιμο στον υπηρέτη του Ιησού – Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται




Διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ επεβλήθει στον παραβάτη υπηρέτη του Ιησού, στον ιερέα της Χίου που τόλμησε να....
λειτουργήσει σε άδεια εκκλησία, αλλά με τις θύρες ανοιχτές. Ο π. Χριστόφορος Γουρλής, γνωστός και ως «ιπτάμενος» ιερέας απάντησε εξερχόμενος από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου όπου κλήθηκε για απολογία και παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο στις 3 του ερχόμενου Δεκεμβρίου. Εμπλουτίστηκε το βιογραφικό μου, ανέφερε εμφανώς στεναχωρημένος ο ιερέας που δήλωσε ομολογητής πίστης. Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να τον ομολογήσω.
Τόσα τους έλειπαν, τους χάλασε το έργο. Μνημείο αναλγησίας και αντιχριστιανικό μένος.
 
Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο Μητροπολίτης Χίου κ.. Μάρκος με μια περίεργη και ακατανόητη απόφαση  ανακοίνωσε την αντικατάσταση του ιερέα για σήμερα βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου από τον Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Χίου.Θα περίμενε κάποιος να υπάρχει στήριξη του ιερέα από τον τοπικό επίσκοπο.
Ας πει κάποιος στον Μητροπολίτη Χίου ότι εξετάσεις πίστης και υποταγής δεν δίνει στο εκάστοτε πολιτικό σύστημα, αλλά στον Θεό που έχει δεσμευτεί να υπηρετεί.
Πηγή πληρ. εφημεριδα Πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...