Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 Συνελήφθησαν οι δράστες που βασάνισαν, βίασαν και λήστεψαν 66χρονη



Πρόκειται για δύο Ρομά, αδέρφια, οι οποίοι ήταν και γείτονες της άτυχης γυναίκας...

Προδόθηκαν από κάμερα στον δρόμο και από ένα usb που τους έπεσε στο σπίτι του θύματος

ΗΛΕΙΑ. Εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως, η υπόθεση ληστείας και βιασμού σε βάρος ηλικιωμένης, σε περιοχή της Ηλείας.

Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση ταυτοποιήθηκαν δυο αδέρφια Ρομά 42 και 30 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας, του βιασμού, της κλοπής και της παράβασης του νόμου για τα όπλα. Σήμερα το πρωί, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, με την συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις στη Ζαχάρω και σε καταυλισμό Ρομά στη Μικρομάνη Μεσσηνίας, κατά τη διάρκεια των οποίων εντοπίστηκαν οι δυο δράστες και προσήχθησαν.

Ο πρώτος έμενε μόλις 300 μέτρα μακριά από το σπίτι του θύματος. Κατά την εξέταση τους στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου αποδέχτηκαν τις πράξεις τους.


Τι πρόδωσε τους αδίστακτους κακοποιούς

Τους δύο κακοποιούς τους πρόδωσαν κυρίως δύο στοιχεία. Από τον έναν έπεσε από τα ρούχα του ένα usb στο πάτωμα του σπιτιού του θύματος, προφανώς δίχως να το αντιληφθεί και είχε τα αποτυπώματά του, ενώ ο δεύτερος προδόθηκε την στιγμή που πήγαινε στο ΑΤΜ για προσπαθήσει να αφαιρέσει και άλλα χρήματα από το θύμα και μπορεί στο ΑΤΜ να κάλυψε πάλι τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, στην διαδρομή όμως δεν τα είχε καλυμμένα και τον κατέγραψε μία κάμερα από κλειστό κύκλωμα.


πηγή 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...