Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Τουρκικό F-16 έφτασε μερί την Καβάλα πετώντας πάνω από εθνικό έδαφος



Μέχρι την Καβάλα σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε τουρκικό F-16 το οποίο όχι μόνο παραβίασε τον Εθνικό εναέριο χώρο αλλά κυριολεκτικά τον «συνέθλιψε»...

Το τουρκικό F-16 μπήκε από την περιοχή του Έβρου στις 11:32 το πρωί, λίγο μετά αφότου ζεύγος μαχητικών F-16 της ΠΑ πραγματοποίησε πτήση πάνω από το φυλάκιο στις Καστανιές στο πλαίσιο του εορτασμού της 26ης Μαρτίου.

Το τουρκικό μαχητικό πετώντας πάνω από εθνικό έδαφος κατευθύνθηκε νότια προς Αλεξανδρούπολη όπου πραγματοποίησε υπέρπτηση(!) και στη συνέχεια κατευθύνθηκε δυτικά και στο ύψος της Καβάλας στράφηκε προς Βορρά πραγματοποιώντας πτήση πάνω από την Καβάλα!

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τη Λέσβο και τη Χίο από όπου και εισήλθε στον τουρκικό εναέριο χώρο.

Το σκηνικό αυτό δεν έχει προηγούμενο. Τουρκικό μαχητικό να πετά πάνω εθνικό έδαφος της ενδοχώρας και όχι κάποιου νησιού στο Αιγαίο.

Κανένα κράτος σε ΟΛΟ τον πολιτισμένο κόσμο δεν έχει προχωρήσει σε τέτοια πρόκληση κατά γειτονικού του κράτους.

Ακόμη και οι Κινέζοι δεν έχουν διανοηθεί να κάνουν κάτι τέτοιο στους Ταιβανέζους.

Το γεγονός, εάν ισχύει, είναι απλά εξωφρενικό και το μόνο που καταδεικνύει είναι την ελληνική ηττοπάθεια και φοβικά σύνδρομα που μας διακατέχουν.

ΠΗΓΗ


πηγή 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...