Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Με «δάκτυλο» Σόρρος πολλές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου!



…έκθεση υποστηρίζει, ότι ένας στους πέντε δικαστές που έχουν υπηρετήσει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, είχε σχέσεις με ένα δίκτυο οργανώσεων κοινωνικής δικαιοσύνης υπό την ηγεσία του George Soros…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Παλαιότερα, είχε αναδημοσιευθεί στο Ιστολόγιο μας το αποκαλυπτικό άρθρο με τίτλο «Ο Σόρος χρηματοδοτεί ανθελληνικές ΜΚΟ εντός Ελλάδος» (Έτος 2011), το οποίο περιέγραφε τον ρόλο των ανθελληνικών ΜΚΟ που δρουν εντός της Ελλάδος καθώς και τη σχέση που έχουν με τον George Soros.

Συγκεκριμένα, το άρθρο αυτό σημείωνε ότι ο Ουγγροεβραίος στην καταγωγή και γνωστός για τις εξαιρετικά ανθελληνικές του θέσεις, μέσω του ιδρύματός του Soros Fund Management, είχε προχωρήσει στη δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων οι οποίες λειτουργούν ως «θυγατρικές».


Σχετικά με αυτές τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, αυτό το άρθρο ανέφερε ότι:


«Oι οργανώσεις αυτές δραστηριοποιούνται σε πάνω από 40 χώρες, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις χρηματοδοτούνται και από τα κράτη που τις φιλοξενούν. Στην περίπτωση της χώρας μας, το ίδρυμα του Τζορτζ Σόρος έχει αποτελέσει χρηματοδότης της ΜΚΟ «Ανοιχτή Κοινωνία», μέλος της οποίας είναι ο Παναγιώτης Δημητράς, ένθερμος υποστηρικτής του «Ουράνιου Τόξου» και της ύπαρξης «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα.

Ο Παναγιώτης Δημητράς είναι επίσης μέλος και της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι».

Το ίδρυμα Σόρος είναι επίσης βασικός χρηματοδότης του «Παρατηρητήριου του Ελσίνκι», το οποίο έχει καταδικάσει αρκετές φορές τη χώρα μας για παραβίαση των δικαιωμάτων των «μειονοτήτων» της. Επίσης χρηματοδοτεί και το «Κέντρο για τη Συμφιλίωση και τη Δημοκρατία στη Νοτιανατολική Ευρώπη», που προωθεί την αλλαγή των σχολικών εγχειριδίων της ιστορίας».

Πριν λίγες μέρες δημοσιεύθηκε μία αποκαλυπτική έκθεση στο περιοδικό Valeurs Actuelles, η οποία αναδεικνύει τις ισχυρές διασυνδέσεις του George Soros με Δικαστές του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, ΕΔΔΑ (European Court of Human Rights, ECHR), καθώς και την σημαντική επιρροή του στις αποφάσεις του Δικαστηρίου.

Συντάκτης της έκθεσης είναι ο Γάλλος δικηγόρος Grégor Puppinck, ο οποίος ηγείται του Ευρωπαϊκού Κέντρου Δικαίου και Δικαιοσύνης (European Centre for Law and Justice, ECLJ) και ο οποίος συμμετέχει στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων για τη μεταρρύθμιση της ΕΔΔΑ.

Αυτή η έκθεση υποστηρίζει ότι ένας στους πέντε δικαστές που έχουν υπηρετήσει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) την τελευταία δεκαετία, είχε σχέσεις με ένα δίκτυο οργανώσεων κοινωνικής δικαιοσύνης υπό την ηγεσία του George Soros.

Σύμφωνα με την έκθεση, τουλάχιστον 22 από τους 100 δικαστές που είχαν υπηρετήσει στο ΕΔΔΑ μεταξύ Ιανουαρίου 2009 και Οκτωβρίου 2019 είχαν «ισχυρούς δεσμούς» με μία από τις επτά ΜΚΟ που συνδέονταν με τον George Soros πριν από το διορισμό τους στο δικαστήριο, με ρόλους που ποίκιλαν από επίσημες ευθύνες έως και βαρυσήμαντες δραστηριότητες των εν λόγω οργανισμών.

Επιπλέον, 18 από τους 22 δικαστές λέγεται ότι έχουν εκδικάσει υποθέσεις στις οποίες συμμετείχαν οι ΜΚΟ των οποίων ήταν μέλη κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει σύγκρουση συμφερόντων.

Σύμφωνα με τον Grégor Puppinck, αυτές οι ΜΚΟ είναι το Κέντρο AIRE (Συμβούλιο για τα Ατομικά Δικαιώματα στην Ευρώπη), η Διεθνής Αμνηστία, η Διεθνής Επιτροπή των Δικαστών, η Επιτροπή Ελσίνκι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, το Human Rights Watch, το Interights (Διεθνές Κέντρο για την Προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου), και διάφορες άλλες διακλαδώσεις των ιδρυμάτων του Open Society Foundations.

Το Valeurs Actuelles που δημοσίευσε την έκθεση, υποστήριξε ότι οι εν λόγω 22 δικαστές επέτρεψαν στον George Soros να «διεισδύσει» αποτελεσματικά στο δικαστήριο (ΕΔΔΑ) και να επηρεάσει τις αποφάσεις του.

Το περιοδικό παραθέτει τις αποφάσεις υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια στην Ελλάδα καθώς και την εφαρμογή του νόμου της σαρία στην Ελλάδα για την επίλυση διαφορών μεταξύ Μουσουλμάνων.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι το μιαρό νομοσχέδιο που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν ανάδοχοι γονείς, ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Ελληνικής Βουλής στις 9 Μαΐου 2018.

Την επόμενη μέρα (10 Μαΐου 2018), η Διαρκής Ιερά Σύνοδος αρκέστηκε απλά στο να εκδώσει ένα μόνο σύντομο και λιτό ανακοινωθέν με το οποίο διατύπωσε «την έντονη αντίθεσή της στην επιλογή της Πολιτείας» και στο οποίο ανέφερε ότι:

«Δυστυχώς, επικράτησε και πάλι η «πολιτική ορθότητα» ενάντια στη φυσική τάξη και το συμφέρον του παιδιού».


Διαβάσαμε στο enromiosini.gr:
Με «δάκτυλο» Σόρρος πολλές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου!

Ισχυρές διασυνδέσεις του George Soros με Δικαστές του ΕΔΔΑ

Η Γαλλία πρέπει να επιδείξει ανυπακοή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αναφέρει η Le Pen μετά τις αποκαλύψεις για εμπλοκή δικαστών του ως μέλη ΜΚΟ του George Soros.

Μια νέα έκθεση ενός Γάλλου δικηγόρου υποστηρίζει ότι ένας στους πέντε δικαστές που έχουν υπηρετήσει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) την τελευταία δεκαετία, είχε σχέσεις με ένα δίκτυο οργανώσεων κοινωνικής δικαιοσύνης υπό την ηγεσία του George Soros.

Η Marine Le Pen, αρχηγός του δεξιού εθνικού κόμματος της Γαλλίας κάλεσε τον Emmanuel Macron να σταματήσει να συμμορφώνεται με τις αποφάσεις του ΕΔΔΑ.

«Αντιμέτωπος με αυτές τις εξαιρετικά σοβαρές αποκαλύψεις, ο Macron δεν μπορεί πλέον να παραμείνει σιωπηλός», είπε η Le Pen με προσωπικό tweet στο λογαριασμό της την Τετάρτη, καλώντας το Ανώτατο Δικαστήριο και το Συμβούλιο της Επικρατείας της Γαλλίας (όργανο που συμβουλεύει την κυβέρνηση για λήψη αποφάσεων σε νομικά θέματα) να σταματήσει να συμμορφώνεται με τις αποφάσεις του ΕΔΔΑ.

«Μια ελεύθερη δημοκρατική πολιτεία πρέπει να ενεργεί ενάντια σε αυτούς τους αντιδημοκρατικούς χειρισμούς», πρόσθεσε.

Το σχόλιό της ήρθε ως απάντηση σε μια έκθεση του γάλλου δικηγόρου Grégor Puppinck, ο οποίος συμμετέχει στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων για τη μεταρρύθμιση της ΕΣΔΑ και ηγείται του Ευρωπαϊκού Κέντρου Δικαίου και Δικαιοσύνης (κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε).Μη γνωστοποιημένες συγκρούσεις συμφερόντων;

Ισχυρίζεται ότι τουλάχιστον 22 από τους 100 δικαστές που είχαν υπηρετήσει στο ΕΔΔΑ μεταξύ Ιανουαρίου 2009 και Οκτωβρίου 2019 είχαν «ισχυρούς δεσμούς» με μία από τις επτά ΜΚΟ που συνδέονταν με τον George Soros πριν από το διορισμό τους στο δικαστήριο, με ρόλους που ποίκιλαν από επίσημες ευθύνες έως και βαρυσήμαντες δραστηριότητες των εν λόγω οργανισμών.

Επιπλέον, 18 από τους 22 δικαστές λέγεται ότι έχουν εκδικάσει υποθέσεις στις οποίες συμμετείχαν οι ΜΚΟ των οποίων ήταν μέλη κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει σύγκρουση συμφερόντων.

Σύμφωνα με τον Puppinck, αυτές οι ΜΚΟ είναι το Κέντρο AIRE (Συμβούλιο για τα Ατομικά Δικαιώματα στην Ευρώπη), η Διεθνής Αμνηστία, η Διεθνής Επιτροπή των Δικαστών, η Επιτροπή Ελσίνκι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, το Human Rights Watch, το Interights (Διεθνές Κέντρο για την Προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου ), και διάφορες άλλες διακλαδώσεις των ιδρυμάτων του Open Society Foundations.

Είπε ότι είχε λάβει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επαφές αυτές από τα βιογραφικά σημειώματα μελλοντικών δικαστών, που δημοσιεύθηκαν ηλεκτρονικά από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE).

Η PACE εκλέγει τους δικαστές του ΕΔΔΑ από τους καταλόγους τριών υποψηφίων που προτείνονται από κάθε κράτος μέλος στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Αυτοί οι δικαστές «ακούν» τις υποθέσεις ως ιδιώτες και δεν αντιπροσωπεύουν το κράτος τους, πράγμα που σημαίνει ότι οι υποψήφιοι για τη θέση συνήθως προέρχονται από ΜΚΟ και διεθνείς οργανισμούς επειδή είναι πιο πιθανό να είναι αμερόληπτοι.

Ωστόσο, σύμφωνα με την έκθεση, η πρακτική αυτή ενισχύεται από τη σημασία της παρουσίας και της επιρροής ορισμένων ΜΚΟ σε μικρές χώρες όπως η Αλβανία, όπου το Open Society Foundations δαπάνησε 131 εκ. δολάρια από το 1992 και εξασφάλισαν δύο τρεις θέσεις στο ΕΔΔΑ το 2018.

Οι ΜΚΟ μπορούν επίσης να παρεμβαίνουν στις ακροάσεις του ΕΔΔΑ ως τρίτοι, αλλά ο Puppinck έγραψε ότι υπάρχει έλλειψη διαφάνειας όσον αφορά την έκταση της πραγματικής συμμετοχής τους στο δικαστήριο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε σχετικά:
– Ο Σόρος χρηματοδοτεί ανθελληνικές ΜΚΟ εντός Ελλάδος
– Υπάλληλος του Τ.Σόρος η «Εθνική Συντονίστρια» για εγκατάσταση σε Ελλάδα των «ασυνόδευτων προσφυγόπουλων»!
– Η μήνυση του κ. Παναγιώτη Δημητρά κατά της Κατάνυξης και η απάντησή μας
– Πρωτοβουλία Τζορτζ Σόρος – Η μεγάλη παγίδα για την Ελλάδα: Σπίτια αλληλεγγύης για τους μετανάστες
– Χαράλαμπος Μηνάογλου: ΣΤΕ ή Σόρος;


πηγή 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...