Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Ο Μητσοτάκουλας, από την μια κατηγορεί τις ΜΚΟ για τον ξεσηκωμό των λαθρο και από την άλλη, η κόρη του έχει ΜΚΟ για τα... "ασυνόδευτα προσφυγόπουλα"



Ο Στέλιος Πέτσας τις «έδειξε» ως δύναμη «υποκίνησης» για τις αντιδράσεις των προσφύγων

Με λίγα λόγια η κόρη του πρωθυπουργού προστατεύει τα προσφυγόπουλα και ο πατέρας της, Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τους δίνει ΑΜΚΑ, ενώ δίνει εντολή να τους μαντρώσουν...

με τη συγκρότηση ειδικού μητρώου καταγραφής Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ), καθώς τους θεωρεί υποκινητές των αντιδράσεων στην Μόρια.

Και για να γίνω επιγραμματική; "ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ"!

Από μικρή "την έβγαλε στο κλαρί", να φέρνει χρήμα στην ... πτωχή οικογένεια των ... Μητσοτάκηδων!

ΡΕ, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ... αλλά ούτε αυτός δεν σας θέλει...

Μόνον κάτι "κωλοέλληνες που σας ψηφίζουν...

Καλλιόπη Σουφλή



Η κόρη του πρωθυπουργού έχει δημιουργήσει τη ΜΚΟ "Make A Difference - Youth Helping Youth" για την προστασία των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων

Η Δάφνη Μητσοτάκη, είναι ένα πολύ δραστήριο κορίτσι και κοινωνικά ευαισθητοποιημένο, αφού μαζί με μια φίλη της έχουν δημιουργήσει μια οργάνωση, το «Make A Difference - Youth Helping Youth» για την προστασία και τη βοήθεια στους νέους και ειδικά στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που βρίσκονται στη χώρα μας, όπως λέει το ρεπορτάζ του STAR.

Την ίδια στιγμή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αφού επιχείρησε να εμφανίσει ως υποκινούμενες τις αντιδράσεις και την κραυγή αγωνίας των προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια, «έδειξε» ως δύναμη «υποκίνησης» τις ΜΚΟ.

Με λίγα λόγια η κόρη του πρωθυπουργού προστατεύει τα προσφυγόπουλα και ο πατέρας της, Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τους δίνει ΑΜΚΑ, ενώ δίνει εντολή να τους μαντρώσουν... με τη συγκρότηση ειδικού μητρώου καταγραφής Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ), καθώς τους θεωρεί υποκινητές των αντιδράσεων στην Μόρια.

Πηγή


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...