Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Οι καναλάρχες,η δίκη για τα στημένα, το τσουβάλι με τις “κασέτες” της ΕΥΠ,οι λογαριασμοί επωνύμων στο εξωτερικό και τα 2 εκατομ της Μενεγάκη



ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ελλάδα 2020…

Ο Υπερυπουργός Γιώργος Γεραπετρίτης,αφού (δεν)τελείωσε το τεράστιο θέμα της επένδυσης στο Ελληνικό,όπου οι μπουντοζες (δεν) μπήκαν από τον πρώτο μήνα της κυβέρνησης Μητσοτάκη βρίσκεται στην Ελβετία....

Οχι για το Νταβός.Ούτε για να ανοίξουν οι χιλιάδες λογαριασμοί Ελλήνων στις εκεί Τράπεζες.Ανάμεσά τους και λογαριασμοί πολλών πολιτικών,δημοσιογράφων,επιχειρηματιών δικαστών.

Αλλά για να συζητήσει αν το Ελληνικό ποδόσφαιρο εξυγιάνθηκε και πάει μια χαρά ή αν αντίθετα δεν εξυγιαίνεται ούτε με κυβέρνηση Μητσοτάκη και πρέπει να αποβληθεί ή να φύγει με τη θέλησή του.Κάτι σαν την Αγγλία με την Ευρωπαϊκή Ενωση.



Στην Ελλάδα γίνεται η σοβαρότερη δίκη για την παράγκα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Την ίδια ώρα υπάρχει μια φωτογραφία που σοκάρει μεταξύ δυο υψηλότατων παραγόντων της δημόσιας πολιτικής,επιχειρηματικής ,κοινωνικής και αθλητικής ζωής.

Δυο( πρώην σίγουρα,νυν;) ΘΑΝΑΣΙΜΟΙ εχθροί βρέθηκαν μαζί σε εκδήλωση και αγκαλιασμένοι φωτογραφήθηκαν μαζί για ΠΡΩΤΗ φορά στα 35 χρόνια της ΘΑΝΑΣΙΜΗΣ κόντρας.

Υπό την σκιά αυτής της φωτογραφίας που είναι όχι χίλιες,αλλά δέκα εκατομμύρια λέξεις,γίνεται η δίκη για την παράγκα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οχι για την διαχρονική παράγκα,αλλά για την τελευταία χρονικά,σε αυτήν που είναι κατηγορούμενος ο Βαγγ.Μαρινάκης,ο πρώην σουπερ-μαρκετάς και αφεντικό της Βόρειας Ελλάδας Αρβανιτίδης ,παράγοντες της λεγόμενης κατ ευφημισμόν “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ”,διαιτητές,ποδοσφαιριστές κ.α.

Κατέθεσε ένας μάρτυρας και είπε ότι του έλεγαν θα τον βρουν σε χαντάκι.

Υστερα κατέθεσε ο επιχειρηματίας Δημ.Μελισσανίδης,ευεργέτης της Μονής Σουμελά στη Βέροια,αφεντικό της ιστορικής ΑΕΚ.

Αν και μάρτυρας…συγκρούστηκε με το δικαστήριο το οποίο του ζητούσε αποδείξεις για τον δόλο των διατητών,των αφεντικών της ΕΠΟ κλπ.

Και εκείνος είπε:

“Ενα τσουβάλι είναι οι κασσέτες.Απο μένα ζητάτε αποδείξεις;”

Και στη συνέχεια έλεγε τι του είπαν ποδοσφαιριστές,παράγοντες κλπ

Οπως ξέρουμε οι παροικούντες την Ελλάδα τσουβάλια με κασέτες υπήρξαν και στο παρελθόν.Το απώτερο και το πιο πρόσφατο.Για τα ίδια ακριβώς προβλήματα με άλλους πρωταγωνιστές.

Ποιό ήταν το αποτέλεσμα;

Μηδέν στον πηλίκον του πολέμου κατά της (διαχρονικής)παράγκας που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στη Γαλλία ο πρώην Υπουργός και ιδιοκτήτης της Μαρσέϊγ Μπερνάρ Ταπί φυλακίστηκε για ανάλογα θέματα.

Το ίδιο και στην Ιταλία,όπου υποβιβάστηκαν και μέγιστες ομάδες.

Αν κρίνουμε από τις ερωτήσεις του δικαστηρίου και το γεγονός ότι μεγάλα ΜΜΕ δεν είχαν λέξη για την δίκη που γίνεται είναι προφανές ότι και αυτό το μέρος της(διαχρονικής) παράγκας του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έχει την τύχη που είχαν τα άλλα μέρη της (διαχρονικής) παράγκας.

Μας είχε προϊδεάσει ο πρώην Υπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής στην εκπομπή στο ΟΠΕΝ με τον Κυριάκο Θωμαίδη.

Η Ελλάδα παραμένει η Ελλάδα που ξέρουμε…

Αυτών που διατηρούν λογαριασμούς στην Ελβετία και σε άλλους φορολογικούς παραδείσους και μας λένε ότι “ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ”.

Ανάμεσα στο ονόματα με λογαριασμούς εκατομμυρίων πολιτικοί,δημοσιογράφοι,εφοριακοί με μέλη της οικογένειάς τους,στενοί συγγενείς δικαστικών.

Αν δεν γίνει έρευνα δεν μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι παράνομοι λογαριασμοί.

Αν δεν υπάρχει φωτογραφία με τα χρήματα να δίνονται σε διαιτητή και παράγοντα τότε ο διαιτητής είναι έντιμος και απλώς έκανε λάθος…

Και αν υπάρχει φωτογραφία με τους δυο πρώην ΘΑΝΑΣΙΜΟΥΣ εχθρούς να είναι αγκαλιά εν έτει 2020 ποιοί δικαστές και ποιοί πολιτικοί και ποιοί δημοσιογράφοι θα είναι κορόϊδα;



Το ακούσατε το άλλο με τη Μενεγάκη;

Εμείς νομίζαμε ότι η Μενεγάκη (θα έπρεπε να )πληρώνει 1-2 εκατομμύρια το χρόνο για να έχει αυτή την εκπομπή-αηδία σε πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι.

Νομίζαμε ότι μόνο ο Σπύρος Παπαδόπουλος έκανε εκπομπή με φαγοπότι και τραγούδι στα κανάλια και αντι να πληρώνει ενοίκιο “ταβέρνας” τον πλήρωναν κι απο πάνω…

Κι όμως…Και η Μενεγάκη γράφουν ότι έπαιρνε, λέει, 2 εκατομ το χρόνο.

Ο πρώην ιδιοκτήτης του ΑΛΦΑ Κοντομηνάς όταν πήγε ένας δημοσιογράφος και του είπε “μου χρωστάτε 15.000 ευρώ, διότι επί τόσα χρόνια μου δίνατε έναντι” του απάντησε:

“Πήγαινε στα δικαστήρια να τα πάρεις.Κανονικά θα έπρεπε να μου δίνεις ένα σοβαρό ποσό το μήνα γιατί σε βγάζω στο γυαλί μου και όχι να σου δίνω”…

Ο δημοσιογράφος τον μούτζωσε ,όπως του άξιζε και αντι να πάει στα δικαστήρια κάθε τόσο έλεγε απο το γυαλί “μου χρωστάει και δεν μου τα δίνει”…

Ιδρωνε,δεν ίδρωνε το αυτί του,ποιός ξέρει…


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...