Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ...;;; Βαρβιτσιώτης: «Δεν πρέπει να τσιμπάμε στις επικοινωνιακές προκλήσεις της Τουρκίας»!

Βαρβιτσιώτης

ΚΥΡΙΕ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΜΑΣ... ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΛΩΝΕΙ ΚΑΛΩΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ?....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ? ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΥΠΑΝΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΕΡΙΟ? ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΥΝ? ΠΑΛΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ?

Την επισήμανση ότι η Ελλάδα δεν επιθυμεί τη στρατιωκοποίηση της κρίσης με την Τουρκία και δεν δέχεται γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο εξέφρασε, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Σε καμία περίπτωση η ελληνική κυβέρνηση δεν δέχεται γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε συνέντευξή του το βράδυ της Πέμπτης, στον τηλεοπτικό σταθμό Action24. «Δεν το έχουμε δεχτεί ποτέ. Και δεν υπάρχει περίπτωση να το δεχτούμε», πρόσθεσε.

Ο αναπληρωτής υπουργός σημείωσε, ακόμη, ότι η μόνη διαφορά μας με την Τουρκία αφορά την υφαλοκρηπίδα και δεν δεχόμαστε καμία άλλη διαφορά. Επεσήμανε ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι προσηλωμένη στο διπλωματικό πεδίο, δεν επιθυμεί τη στρατιωτικοποίηση της κρίσης, ωστόσο είναι αποφασισμένη, εφόσον χρειαστεί, να υπερασπιστεί την εθνική μας κυριαρχία με κάθε τρόπο.


πηγή 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...