Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Ο συγγραφέας που… προφήτευσε το 1981 την επιδημία του COVID-19

Ο συγγραφέας που… προφήτευσε το 1981 την επιδημία του COVID-19

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες ένα απόσπασμα από ένα θρίλερ του συγγραφέα Ντιν Κουντζ, όπου γίνεται αναφορά σε έναν ιό....
παρασκευασμένο σε εργαστήριο στη μεγαλούπολη Ουχάν της Κίνας, θυμίζοντας σε πολλούς τον κορονοϊό COVID-19 και την εξάπλωσή του, που ξεκίνησε από τη συγκεκριμένη πόλη.


«Ο Ουχάν-400 είναι ένα τέλειο όπλο. Επηρεάζει μόνο ανθρώπινα όντα. Κανένα άλλο έμβιο ον δεν μπορεί να είναι φορέας του. Και όπως η σύφιλη, ο Ουχάν-400 δεν μπορεί να επιβιώσει έξω από ένα ανθρώπινο σώμα για πάνω από ένα λεπτό, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να μολύνει μόνιμα αντικείμενα ή ολόκληρους χώρους, όπως λόγου χάρη ο άνθρακας ή μικροοργανισμοί. Και όταν ο ξενιστής του πεθάνει, ο Ουχάν-400 πεθαίνει μαζί του λίγο αργότερα, μόλις η θερμοκρασία του πτώματος πέσει κάτω από τους 86 βαθμούς Φάρεναϊτ», αναφέρεται στο επίμαχο απόσπασμα από το βιβλίο The Eyes of Darkness του Ντιν Κουντζ, που κυκλοφόρησε το 1981.
Αν και το απόσπασμα αυτό έδωσε τροφή σε ορισμένους λάτρεις των συνωμοσιών για να υποστηρίξουν στα κοινωνικά δίκτυα τη θεωρία ότι ο COVID-19 είναι στην πραγματικότητα ένας ιός κατασκευασμένος από ανθρώπινο χέρι ή ότι ο διάσημος συγγραφέας είχε προφητεύσει την επιδημία του κορονοϊού, οι περισσότεροι έκαναν λόγο απλά για μία εντυπωσιακή σύμπτωση.

πηγή 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...