Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Μπορουμε να εχουμε το ονομα του Υπευθυνου που αποφασισε η επηρεασε ωστε να βγει η αποφαση να μην μπουν σε καραντινα τα σχολεια απο την Ιταλια ; Επέστρεψαν από το Μιλάνο 100 Ελληνες γουναράδες. «Δεν λήφθηκε κανένα μέτρο» λέει στο ethnos.gr ο πρόεδρος των γουνοποιών της Καστοριάς



Θα πρεπει να καταγραφουμε πλεον τα παντα , ειμαστε σε μια εποχη που τα παντα εχουν σημασια για το πως θα εξελιχθουν !...

Αποφασισε το υπουργειο να μην μπουν σε καραντινα τα σχολεια που ηταν σε εκδρομη στην Ιταλια !

Μια αποφαση απλη που ισως μεσα στον χρονο ομως να γινει μια αποφαση με τεραστια ευθυνη , αρα ζηταμε να μαθουμε ποιος πηρε την αποφαση αυτη η ποιος επηρεασε (και ξερω τι λεω) το υπουργειο να παρει την αποφαση αυτη..!

Σου φαινεται αστειο αυτο που λεω ειμαι σιγουρος και ομως ειναι τοσο τεραστια σημαντικο να μαθεις ποιοι δινουν τις εντολες για το μελλον σου και με ποιους στοχους !

Προσωπικα την αποφαση αυτη την θεωρω ενα αρρωστο ρισκο που το παιρνουν καποιοι [που νοιωθουν οτι ο κολος τους δεν κινδυνευει, ισως και να ειναι ετσι , ισως και μερικοι γυρω μας να εχουν ανοσια σε ασθενειες …ισως να εχουν και το μερος να βρεθουν για πολυ καιρο χωρις να εχουν επαφη με τον υπολοιπο κοσμο !


Μια αποφαση παραλογη που ενω δεν κοστιζει τιποτα να παρεις τα παιραιτητα μετρα θα κοστισει παρα πολλα αν μια στο εκατομμυριο κανεις λαθος …!

Παραλογο; Εντολη; Σχεδιο; …

Ποκερ καποιοι ανικανοι με ρεστα την δικη μας υγεια; ..
Πειτε μας λοιπον το ονοματακι του Κυριου γιατι θελω πολυ να γνωριζω ποιος θα ειναι υπευθυνος αν εχουμε μια κατασταση Ιταλιας στην Ελλαδα …δεν μπορει παντα ολες οι αποφασεις να μενουν ατιμωρητες , δεν μπορει παντα ολες της αποφασεις να της παιρνουν οι αχρηστοι σε αυτη την χωρα ..!

Stranger…



Περίπου 100 γουναράδες από την Καστοριά και τη Σιάτιστα βρέθηκαν το περασμένο τετραήμερο στο Μιλάνο, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης γούνας Mifur 2020, μία από τις μεγαλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο, που πραγματοποιήθηκε από την Πέμπτη ως την Κυριακή στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας.

Οι 31 Ελληνες εκθέτες και τα μέλη των συνοδειών τους πληροφορήθηκαν το Σάββατο για τον συναγερμό που έχει σημάνει στο Μιλάνο και άλλες πόλεις της Βόρειας Ιταλίας, με αφορμή τα θανατηφόρα κρούσματα κοροναϊού. 

Δεν αντιλήφθηκαν, ωστόσο, καμία κινητοποίηση και κανένα προληπτικό μέτρο να λαμβάνεται στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο που φιλοξένησε την έκθεση, σε αντίθεση με άλλα σημεία συνάθροισης κοινού, όπως τα γήπεδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...