Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Bill Gates: “Προέβλεψε” πανδημία, οι επιστήμονες “ασχολήθηκαν” και τώρα “κινδυνεύουμε” από μια



Ο ασθενής μηδέν του κοροναϊκού ιού φέρεται να είναι κάποιος που κατανάλωσε σούπα από.... νυχτερίδα, ή από φίδι που είχε μολυνθεί από νυχτερίδα

Στην Κίνα αυτά τα πιάτα είναι… ντελικατέσεν, και φυσικά απόλυτα “σύμφωνα” με τις οδηγίες του ΟΗΕ που μας λέει να τρώμε ο,τιδήποτε άλλο από βοδινό και χοιρινό που επιβαρύνουν τον πλανήτη και να στραφούμε σε άλλες συνήθειες, ακόμα και έντομα. Η διαφορά είναι ότι, ένα καλοψημένο μοσχάρι έχει απαλλαγεί από τα βακτήρια του, ενώ μια καλομαγειρεμένη νυχτερίδα δεν έχει απαλλαγεί από τους ιούς.
Μια ομάδα κινέζων επιστημόνων ανέφερε σήμερα ότι η πιθανή πηγή του θανάσιμου ιού 2019-nCoV είναι φίδια, με βάση τη γενετική ανάλυση. Ωστόσο, οι εικόνες από ένα κινέζικο εστιατόριο δείχνουν ότι οι νυχτερίδες μπορεί επίσης να βρίσκονται στο “μενού”.
Τα ευρήματά τους δημοσιεύτηκαν χθες στο περιοδικό Journal of Medical Virology, και αναφέρουν ότι οι μολυσμένοι άνθρωποι εκτέθηκαν σε διάφορα είδη άγριας πανίδας στην αγορά, όπου υπήρχαν ζωντανά πουλερικά, θαλασσινά, νυχτερίδες και φίδια μεταξύ άλλων.
Μια λεπτομερής γενετική ανάλυση του 2019-nCoV αποκάλυψε ότι πρόκειται για ένα νέο στέλεχος που φαίνεται να είναι ένα μείγμα δύο άλλων κοροναϊών, ένα από τα οποία είναι από νυχτερίδες και ένα άλλο “άγνωστο στέλεχος”.

Μόλις το περασμένο φθινόπωρο ο κος “σύριγγας”, Bill Gates, μιλούσε για μια πανδημία που θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους

Ο Bill Gates από το 2017 έλεγε ότι φοβάται μια πανδημία. Ο “φόβος” επανήλθε το φθινόπωρο του 2019 λέγοντας ότι ο κόσμος δεν είναι έτοιμος για την επόμενη μεγάλη.
Η απειλή που τον ανησυχεί δεν είναι πυρηνική βόμβα ή επικείμενος σεισμός. Αυτό που “ανησυχεί” τον Gates είναι ένας μικροσκοπικός, αόρατος ιός που θα μπορούσε να εξαλείψει εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο μέσα σε λίγους μήνες.
“Είτε πρόκειται για αποτέλεσμα της φύσης, είτε για τρομοκράτες, οι επιδημιολόγοι λένε ότι ένας ταχέως μετακινούμενος παθογόνος παράγοντας θα μπορούσε να σκοτώσει περισσότερους από 30 εκατομμύρια ανθρώπους σε λιγότερο από ένα χρόνο”, δήλωσε ο Gates σε ένα δωμάτιο γεμάτο ειδικούς ασφαλείας στο Μόναχο, Γερμανία, το 2017. “Λένε ότι υπάρχει μια λογική πιθανότητα ο κόσμος να βιώσει ένα τέτοιο ξέσπασμα τα επόμενα 10 με 15 χρόνια”.
Παγκόσμιοι εμπειρογνώμονες στον τομέα της υγείας είπαν τότε ότι φοβούνται ότι δεν έχουν αλλάξει αρκετά από τότε που ο Gates εξέδωσε αυτή την προειδοποίηση.
Τον Ιούλιο του 2019, ερευνητές μελέτησαν την απειλή, που θα μπορούσε να προέλθει από τα πτηνά, σύμφωνα με το businessinsider.
Στην παραλία, ο στόχος ήταν να κοιτάξουν προσεκτικά τα άκρα των πτηνών και να συλλέξουν πληροφορίες που θα βοηθούσαν τους επιστήμονες να αποτρέψουν την επόμενη θανατηφόρα πανδημία γρίπης.
Τον Μάιο του 2018, ερευνητές του Κέντρου Υγείας Ασφαλείας του Johns Hopkins, έκαναν μια προσομοίωση μιας πανδημίας, από μια νέα ασθένεια θα μπορούσε να σκοτώσει 900 εκατομμύρια ανθρώπους.
Οι ερευνητές έφτιαξαν ένα σενάριο που σχεδιάστηκε για να διαπιστώσει πώς οι πραγματικοί εμπειρογνώμονες πολιτικής και οι κυβερνητικοί φορείς θα ανταποκρίνονταν σε μια παρόμοια κατάσταση.
Ωστόσο, μέχρι το τέλος της ημέρας, που αντιπροσώπευε 20 μήνες μετά την έναρξη της επιδημίας, υπήρχαν 150 εκατομμύρια νεκροί σε ολόκληρο τον κόσμο και 15 έως 20 εκατομμύρια θάνατοι στις ΗΠΑ μόνο. Χωρίς εμβόλιο για την ασθένεια ακόμα έτοιμο, οι θάνατοι θα αναμένονταν να ανέβουν.
Με τον “φανταστικό” Clade X, που θεωρητικά θα εξαπλωνόταν σχετικά γρήγορα (όπως λένε ότι έκανε ο SARS), ο κόσμος δεν θα ήταν τόσο τυχερός αποφάνθηκαν.

 Ας ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ

  1. Ο Bill Gates σε ομιλία του στο TED έχει πει ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός της Γης πρέπει να μειωθεί για να ελαττωθεί το CO2. 
  2. Του ξέφυγε και είπε ότι τα εμβόλια βοηθούν στη μείωση πληθυσμού. Αργότερα το δικαιολόγησε ότι αυτό συμβαίνει γιατί όταν δεν πεθαίνουν τα παιδιά, οι μάνες τους γεννούν λιγότερα. Ενώ αν ζήσουν δεν θα ξανακάνουν σεξ;
  3. Μόλις σφύριξε ο Gates “πανδημία” άρχισαν επιστήμονες να μελετούν πουλιά και άλλοι να κάνουν προσομοιώσεις
  4. Το συμπέρασμα είναι ότι θα πεθάνουν πολλοί μέχρι… “να γίνει το νέο εμβόλιο”
Μήπως όμως πεθάνουν πολλοί περισσότεροι αν γίνει ένα βιαστικό παγκόσμιο εμβόλιο; Δείτε το UTOPIA για να καταλάβετε.
Γιατί κάποιος που θέλει μείωση πληθυσμού αγωνιά για την τυχόν μείωση πληθυσμού….;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...