Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

”Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο” ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας)



Σε αγωγή κατά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Ε.Κ.Τ.) ενώπιον Αμερικανικών και Βρετανικών Δικαστηρίων κινείται ο Τμηματάρχης Ελέγχου Χτηματοπιστωτικού Συστήματος του πολιτικού κόμματος Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. κ. Στέφανος Τσίπας...

Σε δηλώσεις του ο κ. Τσίπας Αποκαλύπτει, ότι κατατίθεται Αγωγή κατά της Ε.Κ.Τ. διότι ως Εποπτεύουσα Αρχή των Ελληνικών Τραπεζικών Ιδρυμάτων, με πράξεις ή παραλείψεις, από τις 16-2-1998 έως και σήμερα, επέτρεψε στα Τραπεζικά Ιδρύματα που είναι Ανώνυμες Εταιρίες Εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (Χ.Α.Α.) να ενσωματώνουν παράνομους τόκους, σε εξυπηρετούμενα και μη δάνεια, με αποτέλεσμα να εμφανίζουν εικονικά – πλασματικά κέρδη στους ισολογισμούς τους.

Από την παραβατική τους δραστηριότητα θίγονται όλοι οι Έλληνες δανειολήπτες, Αμερικανικά, Βρετανικά και Γαλλικά Ασφαλιστικά και Συνταξιοδοτικά Ταμεία, καθώς και Μέτοχοι Ελληνικών Τραπεζών που με την συμπαράστασή τους και με την συμπαράσταση Διεθνών Οικονομικών θυμάτων και σε συνδυασμό με τα αποδεικτικά τεκμήρια βεβαίας χρονολογίας, που διαθέτει το Τμήμα Ελέγχου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος του κόμματός μας, κατατίθεται αγωγή ύψους 300 δις ευρώ κατά της Ε.Κ.Τ. για την πλημμελή και εν πολλοίς δόλια εποπτεία της, επί των Ελληνικών Τραπεζικών Ιδρυμάτων και δη ενώπιον Αμερικανικών και Βρετανικών Δικαστηρίων.

Εγκρατής, αποφασισμένος και αισιόδοξος ο κ. Τσίπας, απευθυνόμενος προς τον Πρωθυπουργό της Χώρας κ. Μητσοτάκη, τον ενημερώνει και προτείνει να εξηγήσει στους κ. Ν. Τράμπ, Μ.Τζόνσον και Ε. Μακρόν, τους λόγους για τους οποίους η Πατρίδα μας, επί σειρά ετών επέλεγε Γερμανικά προϊόντα, ένεκα γενναιόδωρης προμήθειας που ελάμβαναν επίορκοι στο παρελθόν και να τους διαβεβαιώσει ότι Κοινοτικές Οδηγίες, Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις και Αποφάσεις του Αρείου Πάγου, σχετικά με τον ορθό υπολογισμό τόκων, θα γίνονται πλέον σεβαστές από τις Ελληνικές Τράπεζες οι οποίες σπεύδουν να εκποιήσουν περιουσίες Ελλήνων δανειοληπτών, θυμάτων απάτης και τοκογλυφίας.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο κ. Τσίπας, ζητά από τον κ. Μητσοτάκη να σταθούν όλοι Αρωγοί στο Πλευρό μας στην εκδίκαση της αγωγής κατά της Ε.Κ.Τ. ώστε να αποζημιωθούν ακριβοδίκαια , όλοι οι εξαπατηθέντες – ζημιωθέντες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...