Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Ελεύθερος ο πατέρας Κλεομένης!



Ανακοίνωση:
Πριν από λίγο (απόγευμα Παρασκευής 27.12) αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Ναυπλίου ο Πατέρας Κλεομένης...

Χθες το απόγευμα δώσαμε ως Ιερός Λόχος 2012 1000 ευρώ που είχαμε συγκεντρώσει.

Ήταν ακριβώς όσα χρήματα χρειαζόταν για να συγκεντρωθεί το ποσό και να βγει ο πάτερ.
Είμαστε βαθύτατα συγκινημένοι γιατί ξεκινήσαμε εμείς την έκκληση για τα χρήματα και με την τελική κατάθεση επί της ουσίας "σφραγίσαμε" την απελευθέρωση του πατέρα Κλεομένη.

Ευχαριστούμε όλες και όλους τους γνωστούς και άγνωστους φίλους που βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε την δικηγόρο κυρία Παντελίδου που από την αρχή πίστεψε στην προσπάθεια αυτή και ανέλαβε την ευθύνη να συγκεντρώσει το ποσό για την απελευθέρωση του πατέρα Κλεομένη και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αποφυλακιστεί, καθώς και την εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα που επίσης πρωταγωνίστησε στην πρωτοβουλία αυτή.

Σημαντική διευκρίνηση:Το αρχικό ποσόν που χρειαζόταν να κατατεθεί ήταν 5800 ευρώ.Όταν μαζεύτηκε αρχικά το ποσόν,τότε προσθέτηκαν και τα χρήματα από το πρόστιμο (7000 ευρώ), που μαζί με τις προσαυξήσεις από τους τόκους ανέβασαν το τελικό ποσόν περίπου στα 22.000 ευρώ.
Σε όλο αυτό το ποσόν που κατατέθηκε ο Ιερός Λόχος 2012 κατάθεσε τα 1000 ευρώ τα οποία έδωσαν Ιερολοχίτες και Φίλοι του συλλόγου μας.


Ιερός Λόχος 2012 - Ελληνορθόδοξη Στρατιά

ΙΣ ΧΡ
ΝΙ ΚΑ


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...