Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Πολεμικό Ναυτικό: Φωτογραφία του 1974 από την τάξη του Λίβυου αρχηγού, στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων



Στη φωτογραφία που μεταφέρουμε από το defence-point.gr, απεικονίζεται η σελίδα λευκώματος σχετικού με τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (Σ.Ν.Δ.) που είναι αφιερωμένη στην Τάξη 1974....

Στην Τάξη 1974 ανήκει και ο Αρχηγός του Ναυτικού της Λιβύης ναύαρχος Faraj El-Mahdawi, που υποστηρίζει τις δυνάμεις του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ που επιχειρούν να ανατρέψουν την “κυβέρνηση της Τρίπολης”. Πρόκειται για τον αξιωματικό, ο οποίος πρόσφατα, με ανάρτηση του στο Twitter δημοσιοποίησε το είδος της …υποδοχής που ετοιμάζει για τις τουρκικές δυνάμεις.

Ένα πρόσωπο που φέρεται εδώ και πολύ καιρό να απευθύνθηκε στην Ελλάδα την οποία υπεραγαπά ζητώντας βοήθεια και εξηγώντας τι διακυβευόταν στη σύγκρουση στη χώρα του. Εκ των ίδιων πληροφοριών που αφορούν πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα που πέρασαν από θέσεις εξουσίας από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο άνθρωπος αυτός δε συνάντησε την αντίδραση που θα περίμενε.

Αυτό που μας κάνει μεγάλη εντύπωση, είναι ότι παρά την ύπαρξη αλλοδαπών μαθητών, για κάποιο λόγο τα ονόματα τους δεν συμπεριλήφθηκαν από τον επιμελητή του σχετικού με την Σ.Ν.Δ. λευκώματος.




πηγή 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...