Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

ΤΡΕΙΣ Τραυματίες Αστυνομικοί στην ΑΣΟΕΕ... Από τους «φοιτητές» που προστάτευαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ... Πάλι δεν άφησαν την Αστυνομία...!!



Η περιγραφή ανήκει στην αστυνομική ρεπόρτερ, Νάντια Αλεξίου.. Μεταφέρουμε:....
..Ίσως μια από τις φορές που η #ΕΛΑΣ θα μπορούσε να αποδείξει ότι μπορεί να επιβάλει το Νόμο και οι μπαχαλακηδες του πεζοδρομίου να λάβουν το μήνυμα της μηδενικής ανοχής..

..για άλλη μια φορά τρεις τραυματίες Αστυνομικοί από επιθέσεις και ρίψεις αντικειμένων με σφοδρότητα σε βάρός τους..

..απο νωρις #ΟΠΚΕ & #ΔΑΕΑ βρέθηκαν να επιχειρούν στην #ΑΣΟΕΕ και ενω είχε ληφθεί απόφαση για προσαγωγές και συλλήψεις όσων βρέθηκαν στην απόπειρα κατάληψης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που εχει αναστολή λειτουργίας από 11-17/11..

..με εντολή Κέντρου, "Τα άτομα να πάνε όπου θέλουν. Να τα αφήσετε να φύγουν",κατ' εντολη Αττικάρχη..

..χωρίς ουτε μια προσαγωγή ή σύλληψη ενω οι Αστυνομικοί ειχαν ενημερώσει ότι αναγνωρίζουν άτομα που είχαν ενεργήσει σε βάρος τους..

..με την παρουσία Δημοτικής Συμβούλου του ΑΝΤΑΡΣΙΑ και της ΠτΒ Βουλευτή του Σοφίας Σακοράφα #Μ25 #ΣΥΡΙΖΑ σε διαπραγμάτευση με το επιχειρησιακό επιτελείο των Αξιωματικών της #ΓΑΔΑ με τα άτομα να "εξέρχονται συντεταγμένα σε μπλοκ με ανάπτυξη δυο πανό"..
..οι ταραξίες βολταρουν στο κέντρο της Αθήνας..

..οι διμοιρίες έχουν τραβηχτεί στα πεζοδρόμια, και τα άτομα πραγματοποιούν πορεία ανάμεσα σε αυτοκίνητα που ψάχνουν πορεία διαφυγής με μέτρα της Τροχαίας σε εξέλιξη λόγω της παρουσίας του Κινέζου ΠτΔ σε επίσημη επίσκεψη..

..με τους Αστυνομικούς να σχολιάζουν "Ξεφτίλα!"..

..η εβδομάδα προβλέπεται μακρά μέχρι την Κυριακή (17/11)..


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...