Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Δημογραφικός κίνδυνος εξ ανατολών...



του Στέφανου Σωτηρίου

 Σ’ αυτόν τον κόσμο, δεν μπορεί κανείς να μιλάει για πολιτική, οικονομία, κοινωνία, μόλυνση περιβάλλοντος…
ποδόσφαιρο ακόμα και θρησκεία, χωρίς να έχει κάποια γνώση επί της δημογραφίας Διότι αυτή είναι το απόλυτο και αδιαμφισβήτητο μέτρο όλων των πραγμάτων στον κόσμο μας. Τα πάντα ρυθμίζονται, εξαρτώνται από αυτήν. Είναι ο φυσικός νόμος!
 Οπότε, στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, που ταλανίζουν τον Ελληνισμό, είναι απαραίτητο για να βγάλουμε σωστή διάγνωση και να προχωρήσουμε στην σωστή αντιμετώπιση, να γνωρίζουμε μερικά στοιχεία για τον φυσικό αυτό νόμο. Η Τουρκία έχει 82.000.000 πληθυσμό με βάση εκτιμήσεις του 2017. Εξ αυτών Τούρκοι είναι περίπου το 75% και το υπόλοιπο μειονότητες. Κυρίαρχη μειονότητα είναι οι Κούρδοι, ο αριθμός των οποίων κυμαίνεται από 15 έως 24.000.000.

 Και λέω κυμαίνεται διότι η Στατιστική υπηρεσία της Τουρκίας είναι αναξιόπιστη (σαν την ελληνική, πού δίνει γεννήσεις 1,65 παιδιά ανά γυναίκα, μη διαχωρίζοντας όμως πόσες εξ αυτών είναι γεννήσεις «μεταναστών», Ρομά, ή αλλογενών αλλοδαπών, «προσωπικά δεδομένα» γαρ!) μαγειρεύοντας στοιχεία. Στο word factbook της CIA βλέπουμε τους Κούρδους να είναι το 20% του πληθυσμού, πάλι με εκτιμήσεις (16.000.000 άτομα). Αλλά και η C.I.A., εκτός από εκτιμήσεις εκφράζει και συμφέροντα. Δηλαδή, πριν 7-8 χρόνια που έκανε αυτή την εκτίμηση, ήταν απόλυτα ταυτισμένη με τα εθνικά συμφέροντα της Τουρκίας και θεωρούσε τους Κούρδους τρομοκράτες. Το πράγμα αποκτά άλλο ενδιαφέρον όταν το Πανεπιστήμιο Hacettep της Άγκυρας εκτιμά το 2015 ότι, οι εθνικά Τούρκοι έχουν μέσο όρο γονιμότητας δυο παιδιά ανά γυναίκα, σε όλη την αναπαραγωγική της ηλικία. Ενώ στην Κωνσταντινούπολη και στα δυτικά παραλία (Σμύρνη π.χ.), η γεννητικότητα πέφτει στο 1,5 παιδιά ανά γυναίκα (με όριο φυσικής ανανέωσης πληθυσμού τα 2,1 παιδιά ανά γυναίκα). Στις Κουρδικές περιοχές, η γεννητικότητα είναι στα 4 παιδιά ανά γυναίκα, με αποτέλεσμα, όπως εκτιμά το Πανεπιστήμιο, ο Κουρδικός πληθυσμός να ισοσκελίσει τον τουρκικό μετά από 30 χρόνια.

 Εν κατακλείδι και εκλαϊκευμένα και με προσεγγίσεις στο περίπου, διότι τα στοιχεία που δίνουν οι Τούρκοι δεν είναι ακριβή: Κάθε έτος γεννιούνται στην Τουρκία 1.5000.000 με 1.600.000 παιδιά. Έχουμε 500.000 θανάτους, άρα προστίθενται καθαρά 900.000 με 1.000.000 άτομα κατά έτος στον πληθυσμό της. Εξ αυτών, με βάση τις εκτιμήσεις των Τούρκων Δημογράφων, τα 6 στα 10 παιδιά είναι τουρκόπουλα και τα 4 κουρδόπουλα (συν κάποιων άλλων, μικρών μειονοτήτων). Με την σχέση αυτή να μεταβάλλεται χρόνο με τον χρόνο. Δηλαδή, σε 3-4 χρόνια, αν δεν αλλάξει κάτι, τα 5 νεογέννητα παιδιά στα 10 θα είναι κουρδόπουλα. Και την μεθεπόμενη πενταετία τα 6 παιδιά στα 10 θα είναι κουρδόπουλα… Αφού λοιπόν δεν έπιασε τόπο η καθημερινά επαναλαμβανόμενη προτροπή του Ερτογάν εδώ και μια 20ετία:

«Κάντε παιδιά, πάνω από 3, για να γίνουμε μεγάλο έθνος» (αυτό είπε και στους Μουσουλμάνους της Θράκης στην πρόσφατη επίσκεψή του, αλλά τα γλοιώδη ανθελληνικά ΜΜΕ των Αθηνών είδαν ως πρόβλημα ότι δεν τήρησε το πρωτόκολλο και μίλησε στο πλήθος με μικρόφωνο, που το πήρε χωρίς την άδεια του υφυπουργού Εξωτερικών Αμανατίδη), προσπαθούν με άλλο τρόπο.

 Το σατανικό σχέδιο των Τούρκων

 Προσπαθούν να μειώσουν την γεννητικότητα των αντιπάλων, Κούρδων, με την φθορά που προκαλούν οι επιχειρήσεις του πολέμου. Είναι μια πολύ πετυχημένη τακτική, αρκεί μόνο να ξέρουμε ότι στο νότιο Ιράκ, που επικρατεί πλέον ειρήνη, οι γεννήσεις μεταξύ του Αραβικού πληθυσμού ανέβηκαν πάλι στα 4 παιδιά ανά οικογένεια, ενώ στο Ιρακινό Κουρδιστάν που υποφέρει από τις επιδρομές των Τούρκων και του ΙΣΙΣ, μόλις στο 3,1 παιδιά. (Το ίδιο έγινε και στο Κόσσοβο, που είχε γεννητικότητα Ινδίας, μετά τον πόλεμο του 1999).

 Σίγουρα όμως το μέλλον δεν είναι ευοίωνο για την Τουρκία, με αυτά τα δημογραφικά δεδομένα. Γι’ αυτό, ως κράτος με μακρόχρονη στρατηγική και με ηγέτη χαρισματικό, Ερντογάν, απέναντι στους πολιτικούς νάνους και προδότες των Αθηνών, σπεύδει από τώρα να προλάβει τις εξελίξεις. Από την άλλη, οι Κούρδοι είναι ένας πανάρχαιος λαός, χωρίς όμως καμία ιδιαίτερη πολιτιστική, εθνική , κοινωνική συνοχή μέχρι πρόσφατα. Εν μέρει άθρησκοι, παρότι μουσουλμάνοι όλων των δογμάτων και ζωροαστριστές (είναι λευκής- ευρωπαϊκής φυλής, ξαδέρφια των Περσών) δεν είχαν κανένα συνεκτικό κρίκο να τους οδηγήσει σε εθνική αφύπνιση και εξέγερση για δημιουργία εθνικού κράτους.

 Ήταν πάντοτε έρμαια και υπάλληλοι των γειτονικών κρατών. Το μαρξιστικό κίνημα του Οτσαλάν, ήταν αυτό που τους έδωσε μια ιδεολογία κι ένα κίνητρο. Στην αρχή όμως. Στη συνέχεια εξελίχτηκε σε εθνική αφύπνιση και εθνικό κίνητρο, με αποτέλεσμα ο αγώνας τους να έχει πάρει άλλη μορφή και να αφυπνιστούν ακόμα και τα 4-5 εκατομμύρια Κούρδων που ζούσαν στην Κωνσταντινούπολη, ως μισό-τουρκεμένοι.

 Ο Ερντογάν, επειδή είναι χαρισματικός ηγέτης και βλέπει μπροστά επιχειρεί να ανακόψει την καταστροφή και τον διαμελισμό της Τουρκίας. Η αντίσταση των Κούρδων, δίνει ανάσες στο ψοφοδεές κρατίδιο των Αθηνών, που έχει το θράσος να αυτό-αποκαλείται Ελληνικό! Που «κόβει τις φλέβες του και δίνει στον λύκο να πιει από το αίμα του, ελπίζοντας πως έτσι θα τον κάνει φίλο», (Λαόνικος Χαλκοκονδύλης για την πολιτική της Κωνσταντινούπολης έναντι των Τούρκων, που οδήγησε στην πτώση). Ως πότε όμως; Ψοφοδεές κράτος, που για να επιβιώσει ως έθνος πρέπει, από προχθές, να δώσει σημασία στα μόνα δυο καίρια ζητήματα επιβίωσης. 1) Γεννήσεις, και 2) Γεννήσεις (Ελληνόπουλων κι όχι «μεταναστόπουλων»)!...


elkosmos.gr


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...