Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Στα όρια του δημογραφικού ολέθρου η Ελλάδα...



Το δημογραφικό είναι ένα από τα πλέον σοβαρά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και από την μεταπολίτευση και μετά καμία κυβέρνηση δεν το αντιμετώπισε με πραγματικά και ριζικά μέτρα, ίσως για να....
φτάσει σε σημείο να πειστεί ο κόσμος ότι το πρόβλημα θα λυθεί με την ενσωμάτωση των εισβολέων «μεταναστών», άλλωστε πολλές είναι αυτές οι «σοβαρές» φωνές που συνηγορούν επ’ αυτού.

 Οι προβλέψεις για το μέλλον είναι δυσοίωνες, αν όχι εφιαλτικές, και σύμφωνα με τα στοιχεία οδεύουμε προς μία Ελλάδα της τάξης των 7.500.000 Ελλήνων. Κάτι τέτοιο θα έχει πολύπλευρες καταστροφικές συνέπειες, εκτός από την αποδυνάμωση της ισχύος της χώρας μας, ολέθριες συνέπειες θα υπάρξουν για το ασφαλιστικό σύστημα καθώς θα αντιστραφεί η ισορροπία εργαζομένων-συνταξιούχων.

 Κάποια μέτρα για την αντιστροφή της κατάστασης φαίνεται ότι θέλει να πάρει η κυβέρνηση, αλλά δεν δείχνουν να αρκούν. Συγκεκριμένα η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου δήλωσε ότι για κάθε παιδί που θα γεννιέται το 2020 θα διατίθενται 2.000 ευρώ, καλό το μέτρο αλλά με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ κάθε χρόνο γεννιόνται 90.000 παιδιά και άρα το κονδύλι θα είναι περίπου στα 200 εκατομμύρια ευρώ.

 Κάποιοι θα πουν ότι κάποια στιγμή, αν όλα πάνε καλά στην οικονομία, αυτό το κονδύλι μπορεί να αυξηθεί, υπάρχει όμως και το ζήτημα, αυτά τα 2.000 ευρώ που ανακοίνωσε η κυρία Μιχαηλίδου ποιοι θα τα παίρνουν; Θα τα παίρνουν οι οικογενειάρχες ή οι συγκεκριμένοι επιτήδειοι οι οποίοι δηλώνουν δύο και τρεις φορές το ίδιο παιδί, η κυβέρνηση εκτός αυτού σκέφτεται να επαναφέρει τα επιδόματα στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, αλλά και εκεί υπάρχει ο ίδιος κίνδυνος οι ίδιοι να παίρνουν με τον ίδιο τρόπο τα επιδόματα.

 Ανάγκη εθνικής πολιτικής

 Εκτός από αυτά δεν τέθηκε το φλέγον ζήτημα των αμβλώσεων μέσω των οποίων δολοφονούνται περίπου 400.000 Ελληνόπουλα κατ’ έτος, λόγω ενός άκρατου «δικαιωματισμού».

 Επίσης το ζήτημα δεν είναι μόνον οικονομικό ή τουλάχιστον 2-3.000 ευρώ, αλλά και ζήτημα εργασιακής και οικονομικής σιγουριάς των νέων ζευγαριών, ζήτημα εξασφάλισης ενός αξιοπρεπούς μέλλοντος για τα παιδιά και πρώτα από όλα να λυθεί το φλέγον ζήτημα των παιδικών σταθμών, που οι προηγούμενη κυβέρνηση και όχι μόνο φρόντισε να δίνει τις θέσεις σε παιδιά «μεταναστών» και διαφόρων «ευπαθών» ομάδων με το πρόσχημα των οικονομικών κριτηρίων. Χρειάζονται πολλά περισσότερα από 2.000 ευρώ και πάνω από όλα χρειάζεται εθνική δημογραφική πολιτική από Έλληνες μόνον για Έλληνες....

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...