Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

“Λίστα δημοσιογράφων που ταπαιρναν απο τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ για να σιωπουν”!!!



ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Γιατί τα συστημικά ΜΜΕ φοβούνται και δεν προέβαλαν ούτε την έρευνα που προέβαλε η δημόσια ελβετική τηλεόραση;...

Γιατί μόνο το ΚΟΝΤΡΑ αγόρασε αυτά τα δικαιώματα προβολής ολόκληρης της έρευνας και κανένα άλλο κανάλι δεν ενδιαφέρθηκε;

Τα ερωτήματα αυτά ήταν κυρίαρχα στην χθεσινή προβολή απο το ΚΟΝΤΡΑ της έρευνας αυτής που συντόνισε ο Αιμίλιος Λιάτσος.

Η απάντηση ήρθε στην εισαγωγή της εκπομπής απο δυο πλευρές: 1.από τον Παύλο Πολλάκη που μίλησε για πολιτικούς και ΜΜΕ που κρύβουν το τεράστιο σκάνδαλο και

2.Τον Παύλο Σαράκη ,δικηγόρο των τριων μαρτύρων που έχουν μιλήσει εδώ και ΤΡΙΑ χρόνια στις αμερικανικές αρχές υπο καθεστώς προστασίας και ,όπως δηλώνει ο κ.Σαράκης είναι διαφορετικοί απο αυτούς που κατέθεσαν στην Ελλάδα.

Ομως και ίδιοι να ήταν νομικά δεν μειώνεται η αξία της κατάθεσής τους,ακόμα και αν έλαβαν αμοιβή απο τους Αμερικανούς.

Στην εκπομπή μας με το Νίκο Νικολόπουλο,η οποία προβάλλεται το Σάββατο στις 21.00 απο το EUROCHANELL και άλλα κανάλια ο δικηγόρος κ.Βασίλης Κατσίκης είπε ότι σκόπιμα στην Ελλάδα δεν παρέχεται καμία προστασία σε κανέναν μάρτυρα ή δικαστή για να είναι ευάλωτοι σε προσφορές και πιέσεις και να μην δίνουν στοιχεία.

Ο κ.Σαράκης, ο οποίος προέρχεται,όπως και ο κ.Κατσίκης απο τον κεντροδεξιό χώρο και ήταν υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία (και τον Απ.Γκλέτσο ο δεύτερος) είπε στην εκπομπή του ΚΟΝΤΡΑ ΟΡΘΆ-ΚΟΦΤΆ ότι η ΝΟΒΑΡΤΙΣ έχει πρόγραμμα χρηματισμού δημοσιογράφων ,ώστε να μην μιλούν καθόλου για το σκάνδαλο.

Αυτή η αποκάλυψη καταγγελία είναι η ουσία και κορυφή του σκανδάλου,αφού ο χρηματισμός ευρύτατα δικύτου γιατρών και κρατικών υπαλλήλων δεν αμφισβητείται.

Με την αποκάλυψη αυτή επιβεβαιώνεται και ο χρηματισμός πολιτικών,αφού είναι αδύνατο και αδιανόητο ο Φρουζής να μπαινόβγαινε σε γραφεία πολιτικών και δημοσιογράφων,να χρημάτιζε μόνο δημοσιογράφους η ΝΟΒΑΡΤΙΣ και εκείνος και οι πολιτικοί και να μην ήξεραν και να μην έψαχναν και να μην αντιδρούσαν…

Ιδιαίτερα πολιτικοί σαν τον Αδωνη αν υποψιάζονταν απλώς ότι δημοσιογράφοι ¨”ταπαιρναν” απο τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ και πολιτικοί όχι,θα έσπαγε πόρτες και παράθυρα στις τηλεοπτικές εκπομπές για να αποκαλυφθούν,θα έψαχνε το λόγο κλπ.

Ιδού τι είπε ο κ.Σαράκης για τον χρηματισμό δημοσιογράφων χθες το βράδυ ,ενώ ο Αιμίλιος Λιάτσος παρουσίασε την ουσία του σκανδάλου στον πρόλογο:



ΣΑΡΑΚΗΣ:

«Γιατί δεν προβάλεται η μεγάλη υπόθεση που συγκλονίζει και την Ελβετία που είναι η έδρα της εταιρείας αλλά και όλο τον κόσμο είναι ότι η Novartis Hellas είχε έναν μεγάλο προϋπολογισμό για τους συναδέρφους σας. Κάθε χρόνο έδινε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ο προϋπολογισμός της για να πηγαίνουν σε διάφορα ΜΜΕ και σε δημοσιογράφους συγκεκριμένους».

«Υπάρχει λίστα που όταν βγει στην δημοσιότητα η ελληνική κοινή γνώμη θα καταλάβει γιατί κάποιοι σιωπούν. Έχουν ένοχη σιωπή πολλοί συνάδερφοί σας. Για αυτό θέλουν να κρύψουν την αλήθεια από την ελληνική κοινωνία γιατί πρόκειται για ένα μεγάλο σκάνδαλο που παίχτηκε εις βάρος του Έλληνα πολίτη. Το γνώριζαν το σκάνδαλο. Ήταν κοινό μυστικό αλλά σιωπούσαν γιατί είχαν εξαγορασμένες συνειδήσεις».

«Υπάρχει λίστα με δημοσιογράφους που χρηματίζονταν από την Novartis για να σιωπούν, για να συγκαλύπτουν και να προωθούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα της συγκεκριμένης φαρμακοβιομηχανίας γιατί όπως ξέρετε τα φάρμακα δεν διαφημίζονται. Να καταλάβει η κοινή γνώμη γιατί αποσιωπήθηκε η υπόθεση αυτή όχι μόνο για πολιτικούς λόγους αλλά και για ιδιοτελείς σκοπούς γιατί ήταν στο pay roll της συγκεκριμένης φαρμακοβιομηχανίας».



Μετά τις δημόσιες καταγγελίες-αποκαλύψεις και καθώς είναι αποδεδειγμένες οι θετικές προβολές της ΝΟΒΑΡΤΙΣ στο ανύποπτο παρελθόν,όταν πλούτιζε σε βάρος άλλων εταιρειών οι Ενώσεις δημοσιογράφων,δικαστικών,οι πολιτικοί που ενδιαφέρονται για το καλό του τόπου θα διατάξουν,όπως οφείλουν έρευνα με καταθέσεις και δικαστική συνδρομή να έρθει η λίστα,την οποία προφανώς ΓΝΩΡΙΖΕΙ ο κ.Σαράκης και πάντως σίγουρα οι αμερικάνικες αρχές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...