Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΕΙΑ Ο «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑΚΙΑΣ» ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ… Φανατικοί ισλαμιστές θα ελέγχουν το πακιστανικό σχολείο στα Σεπόλια!..



Την περασμένη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου έγινε κάτι πρωτάκουστο στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, που δείχνει πόσο ανθέλληνες είναι οι εξουσιαστές μας:....
Κατόπιν προτροπής του «δικαιωματάκια» Δημάρχου Αθηναίων, Κωστάκη Μπακογιάννη, όλες οι παρατάξεις (πλήν Χρυσής Αυγής) υπερψήφισαν το ψήφισμα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ (λέγε με Πέτρο Κωνσταντίνου) για την επαναλειτουργία του Πακιστανικού Σχολείου στα Σεπόλια, που λειτουργεί στα κτήρια του 144ου Δημοτικού Σχολείου. Αποκλειστικός σκοπός του εν λόγω σχολείου είναι να διδάξει την πακιστανική γλώσσα και την ισλαμική θρησκεία σε εκατοντάδες μουσουλμανάκια λαθροπροσφυγόπουλα από το Πακιστάν, με έξοδα ημών των ορθοδόξων Ελλήνων!..

ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ «UNITY» ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!..

Το πιο φοβερό είναι κάτι άλλο, που γνώριζαν άριστα, τόσο ο Δήμαρχος Μπακογιάννης, όσο και όλες οι Δημοτικές Παρατάξεις: Υπεύθυνη για το Πακιστανικό σχολείο των Σεπολίων θα είναι η διαβόητη πακιστανική οργάνωση «Unity», και εκπρόσωπός της ο μόνιμος πρόεδρος των εν Ελλάδι Πακιστανών, Τζαβέντ Ασλάμ, που καταζητείται διεθνώς για διακίνηση λαθρομεταναστών, σύμφωνα με την ίδια την εν Αθήναις Πακιστανική πρεσβεία!..

ΕΠΙΣΗΣ, είναι πασίγνωστο ότι η πακιστανική οργάνωση «Unity» είναι κάργα εθνικιστική: Μεταξύ άλλων, συνηθίζει να ντύνει τα παιδάκια με στολές του στρατού του Πακιστάν, να κραδαίνουν όπλα και να κραυγάζουν "Αλλάχ - Αλλάχ" και "Πακιστάν - Πακιστάν", όπως αποκάλυψε με ακλόνητα στοιχεία στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας ο Ηλίας Κασιδιάρης!.. Αλλά, βέβαια, όπως λέει και ξαναλέει ο «Στόχος» τι να περιμένεις από έναν ορκισμένο «δικαιωματάκια» Δήμαχο σαν τον Μπακογιάννη, που η μία θεία του (Αντιγόνη Λυμπεράκη) είναι γενική διευθύντρια της ΜΚΟ Solidarity Now, που χρηματοδοτείται από το Open Society του Εβραίου Soros και η άλλη (Αλεξάνδρα Μητσοτάκη) είναι επικεφαλής του ελληνικού τμήματος της ΜΚΟ «Action Aid», που ειδικεύεται στις υιοθεσίες Αφρικανόπουλων

ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΤΑ… ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΕΗΣ ΟΛΜΕ…

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επαναλειτουργία του Πακιστανικού σχολείου στα Σεπόλια ήταν μόνιμο αίτημα του Σύριζα, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της λοιπής Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς τους τελευταίους μήνες, είχε γίνει επανειλημμένως πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «Αυγή», ενώ σχετική ανακοίνωση είχε εκδώσει στις 6 Νοεμβρίου και η ίδια η ΟΛΜΕ, στην οποία – μεταξύ άλλων – αναφέρονται τα εξής «χριστιανικά» (σ.σ.: όλη η ηγεσία της ΟΛΜΕ είναι άθεοι μπολσεβίκοι!..), προκειμένου να συγκινηθεί το αποβλακωμένο ορθόδοξο ποίμνιο των Ελλήνων:

«Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ στηρίζει τη λειτουργία του σχολείου της πακιστανικής Κοινότητας στο 144ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, για μαθήματα εκμάθησης της πακιστανικής γλώσσας σε παιδιά της κοινότητας. Κάθε Κυριακή, εδώ και δύο χρόνια, που λειτουργεί το σχολείο υπάρχει μία πλούσια θετική εμπειρία για τους γονείς και τους μαθητές. Είναι αναφαίρετο το δικαίωμα στην εκπαίδευση και στην εκμάθηση της μητρικής τους γλώσσας για όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από χρώμα, φυλή, φύλο, θρησκεία ή εθνικότητα.

Ζητάμε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων άμεσα, στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, να προχωρήσει στην παραχώρηση του χώρου του 144ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών ώστε να ξεκινήσουν και πάλι τα μαθήματα.»!..

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; Η ανθελληνική και άθεη ηγεσία της ΟΛΜΕ (όλοι οι επικεφαλής της ανήκουν στην Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά, το ΚΚΕ και τον Σύριζα!..) χρησιμοποιεί τα ίδια ακριβώς «χριστιανικά» επιχειρήματα με αυτά που χρησιμοποιεί και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, κάθε φορά που η Ορθόδοξη Εκκλησία περιθάλπει και ταΐζει τους εισβολείς λαθροπρόσφυγες: «Ανεξάρτητα από χρώμα, φυλή, φύλο, θρησκεία ή εθνικότητα»!..

Ο «Στόχος» δεν θα κουραστεί να το βροντοφωνάζει: Με όλους τους κανόνες του… «χριστιανικού» ανθρωπισμού και με την πλήρη συνεργασία Μπολσεβίκων και Ορθόδοξης Εκκλησίας γίνεται ισλαμική χώρα η Ελλάδα…


Εφημερίδα «Στόχος»

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...