Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Σύντομα 1 στους 10 Έλληνες θα στηρίζει τη Σαρία και το δογματικό Ισλάμ



Οι αριθμοί αφορούν μόνο την περασμένη εβδομάδα. Για όσους δεν κατανοούν το μέγεθος θα αναφέρω πώς μέσα σε 7 μέρες περίπου είχαμε μια..... ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ενός μεγάλου χωριού (Κεφαλοχώρι όπως λέγαμε παλιά). Αντίστοιχα 2500 χιλιάδες κάτοικοι είναι περίπου 4 οικοδομικά τετράγωνα στην Κυψέλη. ...
37000 που αναφέρει στα νησιά είναι μια μέσου μεγέθους πόλη στην Ελλάδα.
Στην παρουσίαση μου έδειξα πώς στην Ελλάδα αυτή την στιγμή υπολογίζεται πώς έχουμε περίπου 800.000 ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ μετανάστες στην χώρα. Αυτό δεν περιλαμβάνει ροές προ του 2015 που δεν είχαμε συστηματική καταγραφή, όπως δεν έχουμε καταγραφή και ροών προφανώς που δεν γίνονται αντιληπτές ποτέ από τις Αρχές και είναι αρκετές (1 στις 4 υπολογίζεται).
Οι προβολές δείχνουν σύντομα πώς 1 τους 10 στην Ελλάδα θα στηρίζει την Σαρία και το δογματικό Ισλάμ (ξένο παρατηρητήριο, υπήρχαν στοιχεία και δείγματα στην πρόσφατη παρουσίαση μου).
Θα καλέσω διαδικτυακά μέσω tag και τον κ. Δρούγο (Athanasios Efstathios Drougos ) που εκτιμώ πολύ , για την ανάπτυξη λόγου του πάνω σε στοιχεία , αν θέλει να προσθέσει και αυτός την δική του οπτική πάνω στο τι μπορεί να σημαίνει αυτό και σε θέματα Αμυντικής Ασφάλειας, πέρα από την εθνική εσωτερική ασφάλεια, όπου προφανώς είναι κάτι άκρως επικίνδυνο και "θανατηφόρου επιπέδου" για την συνοχή και σύνθεση του πληθυσμιακού στοιχείου της χώρας μας.


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...