Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο, ακατάλληλο για ανηλίκους αλλά και ενηλίκους... (η φωτογραφία τα λέει όλα..)



Ένα ανατριχιαστικό βίντεο, ακατάλληλο για ανηλίκους αλλά και ενηλίκους, που καταδεικνύει τις θηριωδίες του τουρκικού στρατού, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Facebook, εμφανίζοντας Τούρκους στρατιώτες να....

κόβουν τα κεφάλια των αντιπάλων τους.

Την ώρα που σύσσωμη η ανθρωπότητα "χαϊδεύει" τον Ερντογάν ή κρύβεται πίσω από την ουδετερότητα, οι Τούρκοι στρατιώτες προχωρούν σε εγκλήματα που θυμίζουν τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Το συγκεκριμένο βίντεο σας παρουσιάζει ο Hellas FM και σοκάρει!

Σοκάρουν οι εικόνες αλλά σοκάρει περισσότερο ότι αυτοι οι στρατιώτες ανήκουν σε μία χώρα που είναι μέλος του ΝΑΤΟ και σε μία χώρα όπως η Τουρκία που αποτελεί τον σύμμαχο των Αμερικανών και των Ευρωπαίων. 
Δεν το χωράει ανθρώπινος νους, ότι αυτά συμβαίνουν στον 21ο αιώνα. 
Αποτελούν ουσιαστικά εικόνες από το παρελθόν, καθώς αυτά που κάνουν σήμερα, γινόντουσαν πριν στην Γενοκτονία των Ασσυρίων, των Αρμενίων και των Ποντίων, στην Μικρασιατική καταστροφή αλλά και στην Κυπριακή τραγωδία.

Το εν λόγω βίντεο απεικονίζει Τούρκους Στρατιώτες - φαίνεται ξεκάθαρα από την σημαία στο περιβραχιόνιο - να δείχνουν στην κάμερα κομμένα κεφάλια νεκρών στρατιωτών, ενδεχομένως Κούρδων.

ρεπορτάζ: Δημήτρης Φιλιππίδης-Χριστόδουλος Αθανασάτος

Για να δείτε το βίντεο κάντε κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...