Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Ρεπορτάζ ΣΟΚ στην τηλεόραση: Κανιβαλισμό για να «σωθεί» ο πλανήτης



Τα έχουμε ακούσει όλα! Αυτό όμως που, εδώ και δύο μέρες, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και το el.gr δίνει και στην Ελλάδα, δεν έχει προηγούμενο....

Ο Σουηδός επιστήμονας συμπεριφοράς, Magnus Söderlund, προτείνει πως ενδεχόμενα να είναι αναγκαίο να στραφούμε στον κανιβαλισμό, έτσι ώστε, τρώγοντας ανθρώπινα πτώματα, να σώσουμε τον πλανήτη.
Σε μία ομιλία τους με τίτλο «Μπορείς να φανταστείς πως τρως ανθρώπινο κρέας;», ο Söderlund επιχειρηματολογεί εναντίον των προκαταλήψεων, όπως τα ονομάζει, κατά της βεβήλωσης του ανθρώπινου σώματος και της βρώσης ανθρωπίνου κρέατος.
Μάλιστα εμφανίστηκε και στον σουηδικό τηλεοπτικό σταθμό «TV4», αποκαλύπτοντας πως θα διοργανώσει σεμινάρια σε σχέση με την επιτακτική ανάγκη κατανάλωσης ανθρώπινου κρέατος, έτσι ώστε να σταματήσει η υποτιθέμενη υπερθέρμανση, καθώς οι περιβαλλοντολόγοι κατηγορούν την κατανάλωση ζωικού κρέατος για την όποια αλλαγή στο περιβάλλον.
Όπως βλέπετε στην αρχική εικόνα του άρθρου εμφανίστηκαν πιρούνια με κομμένα ανθρώπινα χέρια.
Αποτέλεσμα εικόνας για Ρεπορτάζ ΣΟΚ στην τηλεόραση: Κανιβαλισμό για να «σωθεί» ο πλανήτης
Δεν έχουμε να γράψουμε κάτι άλλο!
Τι μπορείς να γράψεις, όταν «σκοντάφτεις» πάνω σε τέτοιες ειδήσεις.
Λέτε σε λίγο να έχουμε κίνημα κανίβαλων με… επιστημονική «βούλα».
Ευχόμαστε οι επιστήμονες να απορρίψουν αυτές τις οπτικές, αν και τον τελευταίο καιρό τέτοιου είδους φωνές ανεβάζουν την έντασή τους.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...