Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

ΧΑΛΑΛ: ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ



Σαν να μην έφταναν οι ιδιαιτέρως αυξημένες εισροές λαθρομεταναστών το τελευταίο διάστημα, παρατηρούμε ότι η ισλαμοποίηση της πατρίδας μας συντελείται και εκ των έσω...
Ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός ελληνικών εταιρειών τροφίμων υιοθετεί την περίφημη πιστοποίηση «χαλάλ», προφανώς για να προσελκύσει τον συνεχώς αυξανόμενο ισλαμικό αγοραστικό κοινό στη χώρα μας.

Για όσους δεν γνωρίζουν, πρέπει να εξηγήσουμε αρχικά τι σημαίνει χαλάλ. Το Χαλάλ (حلال) είναι αραβικός όρος και σημαίνει κάτι το επιτρεπτό από τον ισλαμικό νόμο. Η πιστοποίηση χαλάλ χαρακτηρίζει την συμμόρφωση προϊόντων τροφίμων στους κανόνες της Ισλαμικής Θρησκείας. Τα τρόφιμα χαλάλ ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα προϊόντα της αγοράς εξαιτίας των συστατικών τους αφού ένα τρόφιμο που είναι χαλάλ δεν περιέχει ούτε λίπος χοιρινού, ούτε και ίχνος αλκοόλ, και του τρόπου παραγωγής ή σφαγής τους (όταν πρόκειται για ζώα). Τα κρέατα Χαλάλ σφάζονται τελετουργικά. Κατά τη διάρκεια της σφαγής, ο μουσουλμάνος σφαγέας (μόνο μουσουλμάνος επιτρέπεται να σφάξει το ζώο) επικαλείται τον Αλλάχ. Το ζώο που θα οδηγηθεί στον τόπο της σφαγής δεν πρέπει να έχει χάσει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια, ενώ το ζώο είναι ζωντανό και ξαπλωμένο στην αριστερή του πλευρά ώστε να έχει κατεύθυνση προς τη Μέκκα και τον μουφτή να προφέρει για κάθε ζώο «bismillah» που σημαίνει «στο όνομα του Αλλάχ», σφάζεται αργά με ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι στον λαιμό μέχρι να χάσει όλο του το αίμα, ενώ κρεμιέται ανάποδα. Αυτό σημαίνει ότι τα ζώα βιώνουν έναν μαρτυρικό θάνατο.

Όπως είναι φυσικό, η μέθοδος Χαλάλ έχει βρεθεί στο στόχαστρο φιλοζωικών οργανώσεων αφού ο θάνατος των ζώων που υποβάλλονται σε αυτή τη βαρβαρότητα, είναι αργός και βασανιστικός. Ο ευρωπαϊκός νόμος απαιτεί τα ζώα να αναισθητοποιούνται πριν από τη θανάτωσή τους και για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιείται πιστόλι αναισθητοποίησης. Αυτό, όμως, εμποδίζει την ακατάπαυστη εκροή του αίματος, κάτι που θεωρείται πολύ σημαντικό για τους μουσουλμάνους. Ήδη κράτη όπως η Σουηδία, η Δανία, η Νορβηγία, η Ισλανδία και η Σλοβενία έχουν απαγορεύσει τη σφαγή ζώων που δεν έχουν αναισθητοποιηθεί χωρίς να εξαιρούν τις περιπτώσεις τελετουργικής /θρησκευτικής σφαγής. Στο Βέλγιο η σφαγή ζώων χωρίς αναισθησία απαγορεύεται στην περιφέρεια της Βαλονίας ενώ η περιφέρεια της Φλάνδρας που υιοθέτησε και εκείνη σχετική απαγόρευση, η οποία έχει τύχει ευρείας αποδοχής από τις οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων, έχει κατηγορηθεί για ισλαμοφοβία.



Στην Ελλάδα, η σφαγή ζώων χωρίς προηγούμενη αναισθητοποίηση επιτρέπεται υπό προϋποθέσεις και με την επέλαση των ισλαμιστών λαθρομεταναστών οι συγκεκριμένοι τρόποι σφαγής υιοθετήθηκαν τα τελευταία χρόνια, με σφαγεία να έχουν στα προϊόντα τους και σχετικές πιστοποιήσεις.Στην ελληνική επικράτεια αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις φορείς πιστοποίησης χαλάλ εκ των οποίων η μία βρίσκεται στη μουφτεία της Κομοτηνής. Προ ετών, στην περιοχή της Ξάνθης είχε ξεσπάσει σάλος όταν αποκαλύφθηκε ότι η εταιρεία Πίνδος, μία εκ των μεγαλύτερων πτηνοτροφικών εταιρειών με παραγωγή μέχρι και μισό εκατομμύριο κοτόπουλα την εβδομάδα, είχε από το 2003, με σχετική σύμβαση, υιοθετήσει τη μουσουλμανική πρακτική για τμήμα των προϊόντων της. Άλλες εταιρείες που φέρουν πιστοποίηση χαλάλ είναι η φέτα Ήπειρος, η γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ, η Nestlé Hellas, ο Παπαγάλος Λουμίδη, η Κολιός, η ΕΨΑ, κ.α.

Γιατί όμως τόσο γνωστές εταιρείες- κολοσσοί, αψηφούν τα δικαιώματα των ζώων και προωθούν τόσο ανερυθρίαστα την ισλαμοποίηση σε μία χώρα σαν την Ελλάδα, η οποία βάλλεται όσο καμμία άλλη; Η απάντηση είναι προφανής και δεν είναι άλλη από το κέρδος. Η επαπειλούμενη πληθυσμιακή αντικατάσταση των γηγενών Ελλήνων από μουσουλμάνους θεωρείται βέβαιη και οι εταιρείες τροφίμων με αυτό τον τρόπο επιχειρούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Το μη αναστρέψιμο, πλέον, δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα και η συνεχής αύξηση του πληθυσμού των μουσουλμάνων, είναι ενδεικτικά για το ζοφερό μέλλον που προδιαγράφεται. Αν και στην Ελλάδα το πρόβλημα της ισλαμοποίησης είναι κάπως πιο έντονο, δεν παύει να είναι ένα πρόβλημα παγκόσμιο. Ως εκ τούτου, τα τρόφιμα χαλάλ τείνουν να εξελιχθούν σε παγκόσμια τάση. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα έρευνα της Mastercard, έως και το 2030, οι Μουσουλμάνοι θα αποτελούν το ¼ του πληθυσμού της Γης, ενώ αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους πληθυσμούς στον πλανήτη.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που οι κυβερνήσεις και ο επιχειρηματικός κόσμος , όχι απλώς κωφεύουν, αλλά προωθούν με κάθε τρόπο την ισλαμοποίηση και τον διά της πληθυσμιακής αντικατάστασης αφανισμό μας, ως πολίτες, οφείλουμε να αντιδράσουμε και στο μέτρο που είναι εφικτό για τον καθένα, να λάβουμε τα μέτρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...