Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Δεχόμαστε επίθεση. Η Τουρκία μάλλον ενεργοποίησε το υπερόπλο της. Συνεχίζονται οι προσφυγικές/μεταναστευτικές ροές προς τα ελληνικά νησιά. Το απόγευμα της Πέμπτης, περίπου 600 μετανάστες, οι οποίοι επέβαιναν σε 13 λέμβους, αποβιβάστηκαν στην Λέσβο.


Δεχόμαστε επίθεση.Η Τουρκία μάλλον ενεργοποίησε το υπερόπλο της, αυτό που φώναζαν κάποιοι επί μήνες ότι θα γίνει. Φαίνεται ότι άνοιξε τη στρόφιγγα. Η κατάσταση είναι πλέον δραματική...

Σε διάστημα μισής ώρας, έφτασαν απόψε 13 βάρκες μόνο στη Σκάλα Συκαμιάς της Λέσβου και αποβιβάστηκαν πάνω από 500 άτομα!


Εκατοντάδες κάθε εβδομάδα, χιλιάδες κάθε μήνα μπαίνουν παράνομα, προερχόμενοι σε συντριπτικό ποσοστό από χώρες χωρίς πόλεμο, όπου κανείς δεν τους καταδιώκει για τις πολιτικές ή θρησκευτικές πεποιθήσεις τους. Ο Ερντογάν τους τροφοδοτεί με πάμφθηνα εισιτήρια χωρίς επιστροφή από τις χώρες τους, χωρίς βίζα, τους προωθεί στα παράλια και τους παραδίδει στους δουλεμπόρους, οι οποίοι τους πουλάνε τις κινέζικες βάρκες, και σε άμεση συνέργεια με δεκάδες Μ.Κ.Ο. που υπάρχουν εντός ελληνικού εδάφους, ελεγχόμενες από το σύστημα Σόρος, τους περνάνε στο ελληνικό έδαφος. Δεχόμαστε οργανωμένη εισβολή και ισλαμικό εποικισμό.Οι 13 βάρκες ήρθαν πομπή απ τα Τουρκικά παράλια με το ταχύπλοο MoChara της ΜΚΟ «Refugee Rescue» στην κεφαλή, και την ΜΚΟ «Lighthouse Relief» να τις περιμένει στην Σκάλα Συκαμιάς, όπου έχει τις εγκαταστάσεις της και δύο παρατηρητήρια. Η ΜΚΟ "Lighthouse Relief" επαίρεται ότι έχει ανιχνεύσει απ τα 2 παρατηρητήρια της, 41 απ τις 55 συνολικά βάρκες που εισήλθαν στο Βόρειο τμήμα της Λέσβου.Ομολογεί μόνιμη επικοινωνία με το Λιμενικό.Στο τέλος ζητάει χορηγίες για να επεκτείνει βάρδιες για τις αυξημένες ροές.
Από Stavroforos πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...