Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

O Boris Johnson o νέος Πρωθυπουργός της Αγγλίας είναι δισέγγονος του Ali Kemal Bey τ. Υπ. της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και είναι και ημι-γαλαζοαίματος.


Ο Boris Johnson (δισέγγονος του Osman Kémal) του ΥΠΕΞ Βρετανίας στην Τουρκία εκλέχθηκε Πρωθυπουργός της Αγγλίας και αρχηγός του Συντηρητικού Κόμματος. Δισέγγονος του Ali Kemal Βey,εφήμερου υπουργού επί Οθωμανικής αυτοκρατορίας ( 1919) που εκτελέστηκε το 1922. »...


Ο Boris είναι multi-culti; » Αυτός επαίρεται: « Eίμαι ένα περιπλανώμενο χωνευτήρι : υπάρχουν μέσα μου το χριστιανικό, μουσουλμανικό και εβραϊκό στοιχείο. Και η μητριά μου είναι sikhe. » …( jeuneafrique)

Σε σημερινό δημοσίευμά της το τούρκικο μέσο Haberler αναφέρει πως ο Boris Johnson είναι δισέγγονος του Ali Kemal bey που διετέλεσε Υπ. Εσωτερικών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Ο πατέρας (παπούς του Boris) του Stanley Johnson (πατέρας του Boris ), ο Johnny Johnson, γεννήθηκε ως « Osman Kemal » στο Bournemouth από μητέρα κατά το ήμισυ Αγγλίδα και Ελβετίδα, την Winifred. Ο πατέρας του Johnny, Ali Kemal Bey, ήταν ένας Τούρκος δημοσιογράφος που σκοτώθηκε για τις αντι-εθνισκιστικές του συμπάθειες κατά τη διάρκεια του πολέμου της τούρκικης ανεξαρτησίας.Μετά το θάνατο της Winifred, κατά τον τοκετό ο Osman μένει ορφανός και μετακινείται με τη γιαγιά του την Αγγλίδα από την πλευρά της μητέρας του. Ξαναβαπτίζεται Wilfred « Johnny » Johnson , απορρίπτοντας έτσι την τούρκικη κληρονομιά του.. Η μητέρα του Stanley, Iη rène Johnson (γεννημένη Williams), μισή Αγγλίδα μισή Γαλλίδα είναι νόθος απόγονος του Πρίγκηπα Paul-Charles του Wurtemberg.Ο Paul είναι un arrière-arrière-grand-père της Irene κι από αυτόν ένας απόγονος του ΒασιλιάGeorge II της Μεγάλης Βρετανίας. Grande-Bretagne. Ο Boris Johnson είναι επομένως συν τοις άλλοις και ημι-γαλαζοαίματος με καταγωγή μεγαλοπρεπή από τις βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης και ξάδερφος του τ. Πρωθυπουργού της χώρας του David Cameron.

H α΄αντίδραση από αραβόφωνα μέσα είναι ότι έχει σχέσεις αγάπης και μίσους με τη Μ Ανατολή…….

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...