Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Οι Σκοπιανοί συνεχίζουν απτόητοι να γεμίζουν με Ήλιους της Βεργίνας την γειτονική χώρα.


Να αρχίσουμε τις συστάσεις. Στο κέντρο με την μαύρη μπλούζα βρίσκεται ο H. Mickoski, αρχηγός του VMRO και πιθανότατα μελλοντικός ΠΘ στην γειτονική χώρα...

Δίπλα του με το κόκκινο, το δεξί του χέρι στο VMRO, ο βουλευτής, I. Dimovski. Αμφότεροι φωτογραφίζονται κατά την διάρκεια ορειβατικού περιπάτου στο όρος Πέλιστερ ποζάροντας δίπλα και από μια σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας.

Ναι, το ίδιο σύμβολο που πριν 24 χρόνια με την Ενδιάμεση Συμφωνία είχαν δεσμευτεί να αφαιρέσουν από παντού και φυσικά δεν το έκαναν ποτέ.

Ο ορισμός της παράνοιας, λέγεται, είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά περιμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα.





Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξένου κράτους είναι, όχι κανένας περιπτεράς. Στην ψωροκώσταινα του Κουλη και του Αλ6 έχουμε καταντήσει καρπαζοεισπράκτορες των Βαλκανίων.

Θαυμάστε ιδίοις όμμασι και το προφίλ του βουλευτή του VMRO όπου κυριαρχούν οι σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας. Από αυτούς τους τύπους κάποιοι εγχώριοι σανοφάγοι περιμένουν να εφαρμόσουν την (κατάπτυστη ) συμφωνία της λίμνης.

https://www.facebook.com/ilija.dimovski




Συγκλονισμένοι διάφοροι σανοφάγοι απο το γεγονός ότι οι Σκοπιανοί δεν διαβάζουν Αυγή και ΕφΣυν, και συνεχίζουν απτόητοι να γεμίζουν με Ήλιους της Βεργίνας την γειτονική χώρα.

Φωτογραφίες με Σκοπιανούς, μετά την Belica, να φτιάχνουν χθές έναν νέο Ήλιο της Βεργίνας στο όρος Vodno.

Μπόνους η φώτο του μελλοντικού ΠΘ της γειτονικής χώρας, Mickoski, με τον Ήλιο της Βεργίνας.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...