Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Σκόπια- Διαδήλωση Αλβανών: Ζητούν δικαιοσύνη για τους καταδίκους του Κουμάνοβο - Διαμαρτυρία και στα Τίρανα για τους φυλακισμένους του Κουμάνοβο




Μάιος 9, 2019.
Σκόπια.
Με αλβανικές σημαίες, πλακάτ και αλβανικά πατριωτικά τραγούδια πραγματοποιήθηκε διαδήλωση όπου ζητήθηκε δικαιοσύνη για τους κατάδικους τρομοκράτες των γεγονότων της γειτονιάς Τριμάβε του Κουμάνοβο, πριν από τέσσερα χρόνια....

Σύμφωνα με τα αλβανικά δημοσιεύματα, η ομάδα της Ένωσης Πολιτικών Κρατουμένων στα Σκόπια μέσα από διάφορα συνθήματα απαίτησε δικαιοσύνη και την απελευθέρωση των κρατουμένων.



Η διαμαρτυρία ξεκίνησε με την ανάγνωση επιστολής που γράφηκε από την κόρη ενός φυλακισμένου από την ομάδα του Κουμάνοβο.

Διαμαρτυρία για την ομάδα του Κουμάνοβο πραγματοποιήθηκε, συγχρόνως, και μπροστά στο Εθνικό Θέατρο της Πρίστινα του Κοσόβου καθώς και στην πόλη Λίπτζαν του Φεριζάι.

periskopi.com, aktuale.mk, telegrafi.com,

tag: Κουμάνοβο






The Hellenic Information Team


σσΚ: Το τότε βίντεο...
 -----------------------------------------




Μάιος 9, 2019.
Εκτός από τα Σκόπια και την Πρίστινα, διαμαρτυρία Αλβανών εθνικιστών για την απελευθέρωση των φυλακισμένων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Κουμάνοβο, έγινε και στην αλβανική πρωτεύουσα, Τίρανα.

Ομάδα Αλβανών σε κεντρικό σημείο των Τιράνων φέροντας σημαίες της λεγόμενης Μεγάλης Αλβανίας με τον τίτλο ‘Autochthonous’ [Αυτόχθονος], αλλά και σημαίες του Στρατού Απελευθέρωσης Κοσσυφοπεδίου – UCK, ζητούσαν ‘δικαιοσύνη’ και απελευθέρωση από τις αρχές των Σκοπίων των Αλβανών που συμμετείχαν στην επίθεση στο Κουμάνοβο.



Οι συγχρονισμένες αυτές διαδηλώσεις στα Σκόπια, στην Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο, υποδηλώνουν ένα κέντρο συντονισμού των ενεργειών των Αλβανών εθνικιστών.

«Portalikuqezi», Facebook,

The Hellenic Information Team


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...