Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Ο Στρατηγος Τζουμης αποκαλυπτει: Ζητουν να δωθουν αποζημειωσεις, σε Αντιρρησιες Συνειδησεως, που εχουν τιμωρηθει στο παρελθον...(Γραφει και μας αφηνει αφωνους με τις αποκαλυψεις...)



Γράφει στο προφίλ του στο facebook...
Γράφει και μας αφήνει άφωνους με τις αποκαλύψεις...Τις προηγούμενες μέρες βρέθηκα στην Βουλή κατά τη διάρκεια συζήτησης του νομοσχεδίου αρμοδιότητας ΥΠΕΘΑ που ψηφίστηκε τελικά την Παρασκευή.

Στην ακροαματική διαδικασία εκλήθησαν διάφοροι φορείς για να διαφωτίσουν το κοινοβούλιο επί του νομοσχεδίου. Στις διατάξεις μεταξύ των άλλων υπάρχουν και οι γνωστές ιδεοληπτικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί ισονομίας των αντιρρησιών συνείδησης με τους λοιπούς οπλίτες που εκτελούν τη θητεία τους στον Έβρο και τα νησιά, προκειμένου να ικανοποιηθεί ο Ν. Καρανίκας και λοιποί «συνοδοιπόροι».

Για να στηρίξει τα θέματα των αντιρρησιών συνείδησης το ΥΠΕΘΑ προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη του ΥΕΘΑ κ. Αποστολάκη κάλεσε στο κοινοβούλιο τον εκπρόσωπο της Διεθνούς Αμνηστίας.

Ο εν λόγω αφού ανέφερε ότι δεν τον ικανοποιούν οι προταθείσες διατάξεις ζήτησε να να γίνουν πολύ περισσότερα.

Αφενός να δοθούν αποζημιώσεις σε όσους τιμωρήθηκαν στο παρελθόν ως αντιρρησίες συνείδησης και αφετέρου να επεκταθεί η δυνατότητα και στο επαγγελματικό προσωπικό να δηλώνει αντιρρησίας συνείδησης....

Αν έμεναν άλλη μια τετρατετία ενδεχομένως θα βλέπαμε και στρατηγούς «Αντιρρησίες συνείδησης»


Λάμπρος Τζούμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...