Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Σκύδρα: Δείτε τι ζητούν οι κάτοικοι με την σημερινή τους διαμαρτυρία για τον Νικολαϊδη (βίντεο)



Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο οι πολίτες της Σκύδρας απέτρεψαν την βόλτα του Αλέξανδρου Νικολαϊδη από την Σκύδρα και συγκεκριμένα από το κλειστό γυμναστήριο της πόλης όπου και τιμητικά φέρει το όνομα του....

Αν και το πρόγραμμα της περιοδείας του στην Πέλλα δεν ανέφερε το που θα πάει ακριβώς ο υποψήφιος ευρωβουλευτής παρά μόνο η εκδήλωση στην Έδεσσα για την οποία υπήρξε ανακοίνωση. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιονίκης είναι μαζί με τον συνυποψήφιο κ. Αρβανίτη οι οποίοι σύμφωνα με τις πληροφορίες ενημερώθηκαν ότι υπάρχει κόσμος έξω από το γήπεδο της Σκύδρας κι έτσι απέφυγαν στο να επισκεφτούν τον χώρο στον οποίο ίσως και να φωτογραφίζονταν με την ταμπέλα που βλέπετε. 



Οι πολίτες λοιπόν οι οποίοι πήραν την πρωτοβουλία να συλλέξουν υπογραφές ώστε να.... κατέβει ουσιαστικά η συγκεκριμένη ταμπέλα, πέτυχαν εκ πρώτης να αναβάλλουν τα οποιαδήποτε σχέδια υπήρχαν για την Σκύδρα.

Πάντως φαίνονται διατεθειμένοι να συνεχίσουν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία και να οδηγήσουν το ψήφισμα τους στο δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας με πρόταση για νέο όνομα στο κλειστό γυμναστήριο.

Παρακολουθείστε τα όσα είπαν έξω από την είσοδο του γηπέδου οι πολίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...