Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Καθεστώς υπό πανικό-ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθη και κρατείται ο Γιάννης Ξανθόπουλος, μέλος της διαδικτυακής ομάδας «Πτολεμαίοι Μακεδόνες»


Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα εξερχόμενος από το Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, όπου είχε πάει να επισκεφτεί τον τραυματία από τα πρωινά επεισόδια στο κέντρο της Πτολεμαΐδας, το μέλος της διαδικτυακής ομάδας «Πτολεμαίοι Μακεδόνες»...

Γιάννης Ξανθόπουλος και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης, όπου κατά πληροφορίες έχει σχηματιστεί δικογραφία εναντίον και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.



Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατηγορία που του προσάπτουν είναι η αντίσταση κατά της Αρχής. Σε όλα τα βίντεο που έχουν δημοσιοποιηθεί είναι ξεκάθαρο ότι ο συγκεκριμένος πολίτης δεν προβαίνει σε καμιά απολύτως επιθετική ενέργεια κατά των αστυνομικών δυνάμεων, όπως δεν προέβησαν και οι συγκεντρωμένοι. Είναι μια ενέργεια που έχει αφήσει άναυδη την τοπική κοινωνία και που προκαλεί αλγεινή εντύπωση και αναδεικνύει τον πανικό και τον αυταρχισμό που επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Φτάσαμε δυστυχώς στο σημείο που θα απαγορεύονται οι οποιεσδήποτε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης, επιστρέφοντας η πολιτική ζωή του τόπου στα χρόνια της επταετίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...