Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αστυνομικοί χτυπάνε αστυνομικούς στα επεισόδια της Πτολεμαΐδας (ΒΙΝΤΕΟ)


Μετά τις καταγγελίες Γεροβασίλη για κύκλους ακροδεξιών που επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις και τραυμάτισαν σοβαρά αστυνομικούς των ΜΑΤ μια συνταρακτική διαπίστωση, μέσα από τα βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν, έρχεται να αποκαλύψει το μέγεθος της προπαγάνδας και της...

ενορχηστρωμένης προσπάθειας να παρουσιαστούν απλοί πολίτες ως ακραίοι και εγκληματίες.

Στο βίντεο που ακολουθεί μεταξύ του χρονικού διαστήματος 23’’ έως 27’’ φαίνεται ξεκάθαρα ότι αστυνομικοί από την πίσω σειρά χτυπάνε συναδέλφους τους με τα γκλοπ που βρίσκονται μπροστά τους.

Προφανώς αυτό δεν μπορούμε να φανταστούμε πως γίνεται σκόπιμα αλλά είναι ένα δείγμα της μανίας που διακατέχει πλέον τις δυνάμεις καταστολής, που τυφλωμένες ενεργούν αδιακρίτως κατά όποιου βρεθεί μπροστά τους.

Βάση των πληροφοριών που έχουμε φέρεται να υπάρχουν τραυματίες αστυνομικοί με χτυπήματα στην πλάτη, κάτι που φαίνεται να επαληθεύει αυτό το οποίο δείχνει και η εικόνα. Ότι τα χτυπήματα προκλήθηκαν από το πίσω μέρος, από την πλευρά δηλαδή των αστυνομικών δυνάμεων, αλλά δυστυχώς ήταν από συναδελφικά «πυρά». Καλά θα κάνουν αυτοί που οδηγούν στον Εισαγγελέα με ανυπόστατες κατηγορίες αθώους πολίτες να εξετάσουν τα βίντεο από το χώρο των επεισοδίων και να επανεξετάσουν το δόγμα της επιχειρησιακής τακτικής τους, το οποίο οδηγεί σε κατάλυση της συνταγματικής νομιμότητας αλλά και στην βλάβη της σωματικής ακεραιότητας των πολιτών και των αστυνομικών.

Δεν υπήρχε κανένας λόγος σήμερα να εκτοξεύσουν χημικά απέναντι σε 30 συγκεντρωμένους πολίτες, άνδρες και γυναίκες, που απλά εξέφραζαν την αντίθεσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν υπήρχε η παραμικρή απειλή και οι εικόνες είναι ξεκάθαρες.


πηγη

σσΚ: Στη συγκεκριμένη σκηνή ακούγεται και ο ήχος από το γκλοπ που χτυπά την πλάτη του αστυνομικού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...