Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Οι WEF απαιτούν 5.000 στρατιώτες για να τους προστατεύσουν από τους απλούς ανθρώπους...

 

Ο ελβετικός στρατός θα αναπτύξει 5.000 στρατιώτες για να προστατεύσει τις παγκοσμιοποιητικές ελίτ που συγκεντρώνονται στη σύνοδο κορυφής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός και να διασφαλίσει ότι οι ελίτ δεν θα έχουν....

καμία επαφή με τους απλούς ανθρώπους.

Οι αρχές ανέφεραν ότι τα στρατεύματα έχουν εξουσιοδοτηθεί να χρησιμοποιούν αστυνομικά μέτρα καταναγκασμού για την εκπλήρωση της αποστολής ασφαλείας τους.

“Το ομοσπονδιακό κοινοβούλιο έχει ορίσει ανώτατο όριο 5.000 στρατιωτών που θα υπηρετήσουν υποστηρικτικά κατά τη διάρκεια της ΠΕΕ, η οποία θα διαρκέσει από τις 10 έως τις 26 Ιανουαρίου. Ορισμένοι από αυτούς θα σταθμεύσουν απευθείας στο Νταβός, όπου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια συνάντηση από τις 16 έως τις 20 Ιανουαρίου”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, άλλοι στρατιώτες θα παρέχουν υποστήριξη σε υλικοτεχνική υποδομή και επιχειρήσεις της πολεμικής αεροπορίας σε όλη την Ελβετία. Οι στρατιώτες θα εξουσιοδοτηθούν να “χρησιμοποιούν αστυνομικά μέτρα καταναγκασμού για την εκτέλεση των αντίστοιχων καθηκόντων τους”, ανέφερε η κυβέρνηση.

Θα υπάρχουν επίσης ελεύθεροι σκοπευτές στις στέγες των περισσότερων κτιρίων, ενώ τα προηγούμενα χρόνια η αστυνομία του WEF έχει πυροβολήσει drones από τον ουρανό.

Το TruthTalk αναφέρει : Το WEF προβλέπει ότι σύντομα ο καθένας θα μπορεί να «νοικιάσει» οτιδήποτε χρειάζεται υπό την κάλυψη της «βιώσιμης ανάπτυξης» (SDGs) και της «σωτηρίας του πλανήτη» (Net Zero). Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι μικροσκοπικές ελίτ που κυκλοφόρησαν τη Μεγάλη Επαναφορά θα τα κατέχουν όλα.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων στο φόρουμ είναι προς το παρόν άγνωστος. Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς, ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσες, ο πρόεδρος του Ισημερινού Γκιγιέρμο Λάσο και ο πρόεδρος της Κολομβίας Γκουστάβο Πέτρο θα παραστούν προσωπικά στο φόρουμ του Νταβός, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Θα παρευρεθούν επίσης οι Keir Starmer και Rachel Reeves .

Ο Ζελένσκι θα μιλήσει επίσης στη συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός μαζί με τους παρουσιαστές του CNN και τους αρχηγούς του ΝΑΤΟ.

Μόνο διακεκριμένοι εκπρόσωποι επιτρεπόταν να πετούν μέσα και έξω από το Νταβός πέρυσι λόγω ζώνης απαγόρευσης πτήσεων.

Υπήρξε σφοδρή αντίδραση στην ακραία ατζέντα του WEF, όπως το The Great Reset, το Build Back Better και το You’ll Own Nothing and Be Happy. Το WEF αισθάνεται τώρα τη ζέστη. Σε απάντηση σε όσους αντιτίθενται στον τεχνο-τυραννισμό του, έχει διεξάγει πρόσφατα μια αμυντική εκστρατεία δημοσίων σχέσεων. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ακύρωσε επίσης πρόσφατα την τροφοδοσία του στο Twitter υπέρ των κινεζικών κρατικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

Ο Klaus Schwab έκανε την εναρκτήρια ομιλία τον Νοέμβριο στην εκδήλωση Β20. Είπε ότι “αυτό που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι μια βαθιά συστημική και διαρθρωτική αναδιάρθρωση του κόσμου μας, και ο κόσμος θα μοιάζει διαφορετικός αφού περάσουμε από αυτή τη μεταβατική διαδικασία” (γνωστή και ως Μεγάλη Επαναφορά).

Η πανδημία του κοροναϊού αποτέλεσε το όχημα για τη Μεγάλη Επαναφορά που συνέλαβε ο Κλάους Σβαμπ του WEF. Οι παγκοσμιοποιητές σκοπεύουν να εξαλείψουν όλα τα σύνορα, να διαλύσουν την ελεύθερη αγορά και να μειώσουν δραστικά τον παγκόσμιο πληθυσμό.

newspunch.com


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...