Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

ΑΓΡΙΟΙ ισχυρισμοί για τις φαρμακευτικές των εμβολίων: «ΔΕΝ θέλουν να θεραπεύσουν ΤΙΠΟΤΑ», vid

 

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς την παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Ο πρώην μάνατζερ της BlackRock, Edward Dowd,  εξήγησε ότι η πρόσφατη έκκληση του κυβερνήτη της Φλόριντας Ρον ΝτεΣάντις (R-Fla.) για διεξαγωγή έρευνας από το δικαστήριο σχετικά με τις αδικίες που σχετίζονται με το εμβόλιο COVID-19 είναι το ιδανικό μοντέλο για να αναδειχθεί η απάτη, όπως την ονομάζει, του COVID-19.

«Η αφήγηση καταρρέει. Ο κυβερνήτης DeSantis έχει ζητήσει από τον Γενικό Εισαγγελέα της πολιτείας να το εξετάσει αυτό», είπε ο Ντάουντ.

«Και νομίζω ότι αυτό που χρειαζόμαστε είναι η αποκάλυψη. Πρέπει να ρίξουμε φως σε αυτό που συμβαίνει. Και θα ήθελα να δω άλλες πολιτείες να ενώνονται με τον κυβερνήτη DeSantis για να διερευνήσουν τι συμβαίνει στην Pfizer», πρόσθεσε ο Dowd και σημείωσε:

«Η Φαρμακευτική δεν είναι φίλος σας. Η δουλειά της είναι να πουλάνε νέα κατοχυρωμένα φάρμακα και να μην προωθούν φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή ή ξέρετε, χρήση φαρμάκων για άλλο σκοπό. Και αυτό  κάνουν.

Είναι εκεί για το κέρδος (σ.σ. το κέρδος είναι απλά το μέσω λαδώματος για να προωθούνται σχέδια της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων και όχι ο αυτοσκοπός όλων όσων γίνονται), δεν είναι εκεί για την υγεία σας. Αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα, δεν θεραπεύουν το βασικό αίτιο (της ασθένειας). Δεν θέλουν να θεραπεύσουν τίποτα».

Δείτε την συνέχεια:

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo eurokinissi

el.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...