Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Σουηδία: Ο ομαδικός βι@σμός και ο ισλ@μικός εφιάλτης....

 

Πέντε έφηβοι Μουσουλμάνοι «μετανάστες» κατηγορήθηκαν ως ύποπτοι για ομαδικό βι@σμό μιας νεαρής γυναίκας σε πάρκο στο Μάλμε της Σουηδίας. Η άγρια ​​επίθεση διεκόπη από δύο αστυνομικούς που έτυχε να περιπολούν στην περιοχή.....

Η δικηγόρος του θύματος είπε ότι η πελάτισσα της βίωσε τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γυναίκας. Η υπόθεση όμως ήταν αρκετή για να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για το θέμα της μη ενσωμάτωσης των ισλαμιστών στην σουηδική κοινωνία, που έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη. Ένα θέμα που μέχρι σήμερα ήταν «ταμπού».

Το Ιστορικό του βιασμού

Ήταν γύρω στις έντεκα το βράδυ στις 22 Οκτωβρίου 2022, όταν μια περιπολία της αστυνομίας πέρασε από το πάρκο Kungsparken στο Μάλμε.

Η αστυνομία είδε μια ομάδα νεαρών κοντά σε ένα καζίνο που βρίσκεται στο πάρκο. Καθώς οι αστυνομικοί πλησίασαν, η συμμορία διαλύθηκε. Μόνο αφού η άτυχη γυναίκα «σύρθηκε» προς την αστυνομία και τους είπε ότι είχε βιαστεί ομαδικά, συνειδητοποίησαν ότι είχαν διακόψει μια βάναυση επίθεση.

Τέσσερις μετανάστες συνελήφθησαν το βράδυ της επίθεσης, ενώ ο πέμπτος τέθηκε υπό κράτηση την επόμενη μέρα. Οι ύποπτοι ισλαμιστές βιαστές είναι όλοι νεαροί μετανάστες. ένας 18χρονος, δύο 17χρονοι, ένας 16χρονος και ένας 15χρονος. Σύμφωνα πάντα με τις ηλικίες που οι ίδιοι δηλώνουν.

Σε όλους τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό της γυναίκας, η οποία φέρεται να είναι μια νεαρή με ηλικία γύρω στα 20.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι μετανάστες καθήλωσαν τη γυναίκα, τη βίασαν επανειλημμένα και την κακοποίησαν βάναυσα. Κατά τη διάρκεια του βιασμού, οι κατηγορούμενοι την εγκλώβισαν από κοινού. Τέσσερις από τους πέντε αρνούνται το έγκλημα και ο πέμπτος παραδέχεται την εξέλιξη των γεγονότων αλλά αρνείται ότι έκανε κάτι κακό.

Η αστυνομία βρήκε το DNA της γυναίκας σε τέσσερις από τους δράστες. Αντικείμενα της γυναίκας βρέθηκαν επίσης σε ένα από τα αγόρια και υπάρχουν εικόνες από κάμερες παρακολούθησης που δείχνουν πώς οι εγκληματίες κινούνταν στον τόπο του εγκλήματος.

Η πελάτισσα μου έχει βιώσει τον χειρότερο εφιάλτη μιας γυναίκας, τον βιασμό σε ένα πάρκο από πέντε άνδρες. Ένιωσε, και αισθάνεται ακόμα, φρίκη, είπε η δικηγόρος της Kristina Bandrup.

Η Μαζική Μετανάστευση διέρρηξε τον κοινωνικό ιστό της Σουηδίας

Η Σουηδία, σε δύο μόλις γενιές, από μια από τις πιο ασφαλείς χώρες στον κόσμο έγινε μια από τις πιο επικίνδυνες χώρες της Ευρώπης. Εν τω μεταξύ, η μαζική μετανάστευση έχει αλλάξει δραματικά τον πληθυσμό της Σουηδίας, αναφέρει το Ινστιτούτο Gatestone.

Ενώ ο πληθυσμός της Σουηδίας παρέμεινε σχεδόν αποκλειστικά Σουηδικός για το μεγαλύτερο μέρος του 20ού αιώνα, το μερίδιο των μεταναστών και των απογόνων τους εκτοξεύτηκε γρήγορα σε περίπου το ένα τρίτο ενός συνολικού πληθυσμού περίπου 10 εκατομμυρίων.

Η Σουηδία έχει ένα από τα χειρότερα καταγεγραμμένα ποσοστά βιασμών στον κόσμο. Το 2018, ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός SVT αποκάλυψε ότι το 58% των ανδρών που καταδικάστηκαν στη Σουηδία για βιασμό και απόπειρα βιασμού τα προηγούμενα πέντε χρόνια γεννήθηκαν στο εξωτερικό. Μερικές από τις πιο βάναυσες υποθέσεις βιασμού αφορούσαν μουσουλμάνους μετανάστες.

Το πολυπολιτισμικό πείραμα των παγκοσμιοποιητών στη Σουηδία είχε ως αποτέλεσμα οι Σουηδοί να μην αισθάνονται πλέον ασφαλείς στη χώρα τους. Η δημοσιογράφος Ingrid Carlqvist θεωρεί ότι οι μετανάστες έχουν καταστρέψει τη «χώρα μας»:

Καταστρέφουν τη χώρα μας και μας κάνουν να τρομοκρατηθούμε για τα πάντα. Είναι η βία από αυτούς τους μετανάστες, είναι οι βιασμοί, οι δολοφονίες, και ξέρετε, το να μην είσαι ασφαλής στη χώρα σου κάνει τους ανθρώπους πολύ, πολύ φοβισμένους και απελπισμένους, και χάνουν την ελπίδα τους.

Τα παιδιά βασανίζονται και κακοποιούνται στο σχολείο και τα βράδια σε όλη τη χώρα. Υπάρχουν συνεχείς περιπτώσεις παιδιών μεταναστών, κυρίως μουσουλμάνων που ξυλοκοπούν, βιάζουν και βασανίζουν Σουηδούς. Η Carlqvist αναφέρει ότι οι Ισλαμιστές μετανάστες και τα παιδιά τους «έχουν μια πολύ επιθετική κουλτούρα και μας μισούν». Συνεχίζει εξηγώντας:

Νομίζουν ότι έχουν αποστολή από τον Αλλάχ να αναλάβουν αυτή τη χώρα. Έτσι τους αρέσει πολύ να εξευτελίζουν και να δέρνουν νεαρούς Σουηδούς.

newsbreak.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...