Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Ο αρχηγός στρατού Ουκρανίας κραδαίνει τη μενορά ”ως εν τούτω Νίκα” κατά Ορθοδοξίας! Ο Πούτιν θ΄αφήσει το Ζ,V κ.α και θα υψώσει το Σταυρό για να πάρει τη Νίκη!! Ο αντίπαλος αποκωδικοποιήθηκε. Τώρα θα ηττηθεί. Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!




Ο αρχηγός του στρατού της Ουκρανίας ο Valery Zaloni κρατάει τη μενορά ως ”εν τούτω νίκα” κατά το άναμμα των κεριών της γιορτής της Χανουκά στο γραφείο του μεγάλου ραβίνου της Ουκρανίας Moshe Assman.Χριστουγεννιάτικα…Ο Πούτιν θ΄αφήσει το Ζ,V κ.α και θα υψώσει το Σταυρό ”ως εν τούτω Νίκα ” και θα πάρει τη Νίκη!! τώρα αποκωδικοποιήθηκε ο αντίπαλος ξέρει και πως να κερδίσει τη μάχη.

Με αφορμή τη Hanukkah ο αρχιραβίνος των Εβραίων της Ουκρανίας, Moshe Reuven Assman, προσφέρει μια μενορά στον διοικητή των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.

Κανείς πλέον δεν νομιμοποιείται να προφασίζεται ότι δεν ξέρει ποιά είναι τ’ αντίπαλα στρατόπεδα. Ο παγκόσμιος Σιωνισμός κήρυξε ιερό πόλεμο κατά Ορθοδοξίας.. Αυτά περί εμφυλίων ορθοδόξων είναι φληναφήματα.

dimpenews.com

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...